איש השבוע

שiש

New member
../images/Emo41.gifאיש השבוע../images/Emo41.gif

הפעם יש לנו מישהו מיוחד, האיש שפתח את הפורום המקסים הזה ומנהלנו החמוד, מי אם לא מושיקו, הלא הוא- AGENT SHESH (אני מאד מקווה שהוא פה באזור...) יאללה, שוטו

AGENT SHESH

New member
תשובה

כרגע כלום, ממש כלום. אני עובד באופן קבוע על האתר שלי (www.hapoelj.net), ועובד כטכנאי מחשבים פה ושם, ומחכה לגיוס לצבא שאמור היה להיות ממש בסוף החודש הזה אבל נדחה (שוב) כנראה בחודש-חודשיים.

שiש

New member
לי יש...

התגייסת כבר? עוד לא? אני לגמרי לא מעודכנת בקטע הזה. א"כ - איפה, מתי, כמה ולמה אם לא - כנ"ל :)

AGENT SHESH

New member
לא, עדיין לא.

ולא ידוע איפה, תאריך מדויק חדש עדיין אין, אבל ככל הנראה בתוך חודש-חודשיים. השאיפה שלי זה להגיע לגל"צ (אחרי שלוש וחצי שנים כשדרן ברדיו), אבל יש לי פרופיל גבוה, אז הסיכויים שזה יקרה לא גבוהים..

AGENT SHESH

New member
הפועל ירושלים - מכבי ת"א

גמר גביע 96 - הפועל זוכה בגביע, (89-82) אני מאושר עד הגג. צילמו אותי כילד לאיזה עיתון אמריקאי עם צעיף עליי, וזה היה נורא חוויתי.

AmiTutiT14

New member
שאלה נורא נדושה..-

בעצם שתי שאלות נדושות: 1. מי השחקן הישראלי ששיחק בהפועל שהכי אהבת? 2. מי השחקן הזר ששיחק בהפועל שהכי אהבת?

AGENT SHESH

New member
תשובות נדושות לא פחות

1. עדי גורדון 2. צ'ורה, למרות מה שהיה איתו בסוף, הוא סחב אותנו עונה שלמה לדבר שהיה קרוב מאוד לאליפות..

AGENT SHESH

New member
תכלס..?

אף אחד, אבל אם אתה ממש מתעקש - מה שעיצבן אותי זה כל הקטע שהיה של המניוקים. איתן המניוק, חיים המניוק, אמאאאאא של המניוק, יאללה, מזה הדבר הזה? זה היה נורא ילדותי.. ><

למעלה