איקס עיגול

yael800

New member
../images/Emo41.gifאיקס עיגול

אני צריכה להכין משחק "איקס עיגול/איקס מיקס" דריקס ב JAVA או ב #C חשבתי על אובייקטים כמו לוח, שחקן ולוח תוצאות, ובנוסף הפונקציה הראשית תנהל את המשחק..אשמח אם למישהו יש הצעה נוספת בשבילי..כי אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. תודה :)

De-Panther

New member
נראה לי שהאובייקטים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאמרת מספיקים לגבי השחקן של המחשב(אם את רוצה שיהיה כזה) את צריכה לבדוק בפונקציה שמנהלת את המשחק אם ליריב של המחשב יש שני איקסים או שני עיגולים צמודים... או לתת למחשב אסטרטגיה מסוימת(ללמד אותו לבנות מלכודות וכאלה)

yael800

New member
בקשר למחשב שמשחק כתבתי קוד..

כתבתי קוד בנק' הנחה שהמחשב=O והשחקן=X: שאם הוא רואה שני עיגולים צמודים אז שישים עיגול אם הוא רואה שני איקסים צמודים אז שישים עיגול ע"מ לחסום את השחקן אחרת שיבצע קריאה ל RANDOM() הבעיה היא שכך המחשב ינצח תמיד..יש לך פיתרון לזה?? תודה בכל אופן :)

De-Panther

New member
אני לא חושב שאת ממש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עושה חכם כשאת נותנת לו תמיד להיות אותו שחקן תעשי שהמחשב יוכל להיות שני סוגי השחקנים... ואז אם הוא עיגול ורואה שני עיגולים - שיוסיף עיגול אם הוא איקס ורואה שני איקסים - שיוסיף איקס אם הוא עיגול ורואה שני איקסים - שיוסיף עיגול אם הוא איקס ורואה שני עיגולים - שיוסיף איקס עדיפות כמובן ל3 עיגולים מהסוג שלו(כדי שהוא ינצח) הוא לא ינצח תמיד... כי השחקן לא תמיד יתן לו לנצח... הרי הוא צריך להגיע קודם למצב שיש 2 אובייקטים כמו של המחשב אחד ליד השני

למעלה