איפה הייתם....

../images/Emo41.gifאיפה הייתם....

היום לפני 12 שנה? זוכרים משהו מהערב של הרצח? איפה הייתם, מה עשיתם... ההורים/אתם היו בעצרת? ספרו...

shay2110

New member
הייתי מול הטלויזיה

הייתי אז בן 5 ובדיוק עלתה עלי קרצייה יום למוחרת הגננת דיברה על זה

..../images/Emo221.gif

ישנתי ואז התעוררתי באמצע הלילה [לילה לילדה בת 4..] ושאלתי את אמא שלי מה קרה. היא אמרה לי שרצחו את ראש הממשלה. זה לא אמר לי מי יודע כמה, וחזרתי לישון.

justsilly

New member
חח גם אני אותו דבר..

רק בגיל 5
ואני זוכרת שלמחרת נורא התבאסתי שאין סרטים מצויירים בטלוויזיה... אבל גם זכורה לי אווירה רעה כזאת, והסבירו לי מה קרה ומי זה ראש הממשלה וזה.. (פתאום זה נורא מבדר אותי, לחשוב על עצמי בתור ילדה בת 5 שלא יודעת מי זה הראש ממשלה....)

יבח

New member
מממ..

מאותו ערב אני לא זוכרת משהו.. אבל בבוקר למחרת אני זוכרת שהגננת דיברה איתנו על זה שרצחו את ראש הממשלה והכינה פלקט עם תמונות של רבין או משהו כזה...

דורד

New member
הייתי בכיתה ב'

ואמא העירה אותי בבוקר למחרת לביצפר... וכרגיל לא רציתי לקום ואז היא אמרה לי "דור, אתמול בלילה רצחו את רבין." ואז קמתי... ואיך שהגעתי לביצפר שאלתי את המורה שלי, גפנית, למה היא בוכה... וזה מה שאני זוכר...

../images/Emo41.gifאני גם לא זוכרת הרבה..

(מן הסתם) אבל גמאני זוכרת שהתבאסתי שאין סרטים מצויירים.. והכי חשוב- שזאת הייתה הפעם הראשונה (והאחרונה) שראיתי את אבאשלי בוכה
.

מיכלצי

New member
ישנתי..

וההורים שלי כרגיל לא אמרו שומדבר. בגן הגננות דברו אתנו על זה, הסבירו לנו מי הוא היה, מה זה אומר לרצוח מישהו... ראינו הרבה טלוויזיה באותו יום. אני זוכרת ממש כשהראו את ההלוויה והארון וזה..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifהממ..

ישנתי במיטה של אמא (
) והתעוררתי מרעש (בדיעבד הסתבר שדוד שלי שהיה אצלנו צרח "לאאאאאאאאא!!!!" ודפק בוקס לשולחן) ואמא באה אליי ושאלתי אותה מה קרה והיא אמרה לי שרצחו את רבין, ראש הממשלה.. ונורא נורא בכיתי.. ואני זוכרת שהחדר היה חשוך ושראיתי את הקווים האלה של הבסים במערכת סטריאו זזים ושמעתי מלא דיבורים לחוצים.. (שזה קצת מוזר כי אני לא חושבת שהמערכת הייתה בחדר הזה.. אבל.. יכולהיות
) וזהו. אני לא זוכרת שלא היו סרטים או מה היה בגן.. אני זוכרת את הימים אחכ ואת הציורים של אח שלי מהגן..(הם ציירו דברים בקשר לרצח) וגם אני זוכרת שראיתי בחדשות או משהו את הארון וכולם הולכים אחריו בלוויה.. אבל אולי זה כבר מכמה שנים אחכ.. אין לדעת. [אגב, מאז יש לי ערך סנטימנטלי מטורף למערכת הזו.. והיא שלי כבר כמה שנים
]

למעלה