אייקון 2005

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif אייקון 2005 ../images/Emo41.gif

ההרצאה שאתן תתקיים ביום רביעי, ה-19 באוקטובר בשעה 18:00 בחדר ההרצאות. אני כמובן עוד אתן תזכורת במועד קרוב יותר ובכל מקרה, מקווה לראות את כולכם שם!

eve6

New member
מגניב, אהיה שם! ../images/Emo13.gif

אגב, איזה פרק (אם בכלל) יוקרן?

Olaf

New member
אני שם גילי!!!

אלא אם כן יש טיול עם חברים לכינרת... בכל זאת, אני תמיד בא לאייקוןף אני לא רואה למה השנה זה יהיה אחרת :). נתראה באייקון.

Gilliana

New member
בהרצאה שלי לפחות לא

מכיוון שההרצאה אינה מתייחסת לפרק מסויים אלא למיתולוגיה כולה. יתכן ויובאו קטעים מפרקים מסויימים אך עדיין לא החלטתי סופית לגבי העניין.

eve6

New member
סבבה, איזו התרגשות! ../images/Emo13.gif

(נורא נהניתי מהפעם שעברה) אגב, אם את צריכה לערוך קטעים מסויימים, אולי אוכל לעזור.

Gilliana

New member
עכשיו סקרנת אותי ../images/Emo13.gif

את מתעסקת בעריכה? אני שואלת כי גם אני נכנסתי לעולם הזה לאחרונה - פרימייר, אם את מכירה - עריכת וידאו ממוחשבת, וזה פשוט כ י ף לא נורמלי!!!

eve6

New member
לצערי טרם הגעתי לעריכה

יש לי גישה לציוד וידאו ועריכה. אני יכולה לבקש טובה שיערכו לי, אבל אני יכולה לערוך פשוט בשני וידאואים
אגב, יש לי כל מיני סרטי תעודה בעניינים שהזכרת. אני לא צריכה אותם - את מעוניינת?

Gilliana

New member
באיזה נושאים בדיוק?

יכול מאד להיות שכן. ובמה שנוגע לעריכה - תודה על ההצעה ואם זה היה רלוונטי אני בהחלט אשמח להעזר.

DJDOC

New member
נצל"ש

חברה אני צריך שתיכנסו לקישור הזה...זה מצביע לי במשחק... http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=8135

Gilliana

New member
כן, אבל...

למה אתה מסבך לנו את החיים? יש דרך להוסיף קישורים בצורה נוחה ויעילה - מה דעתך להתחיל להשתמש בה ולא להדסיק אותם לתוך המודעה באופן שמקשה על העתקתם והדבקתם לדפדפן?

Gilliana

New member
טוב - לא הבנתי...

מה המשחק הזה רלוונטי לפורום, מה אנחנו צריכים לעשות שם ובמיוחד למה נצלש"ת את זה להודעה של מאיר...

Gilliana

New member
The truth is in there

זה שם ההרצאה והיא עוסקת בסוגיה האם כריס קארטר בעצם מציג את האמת במסווה של סדרה בדיונית. ההרצאה תסקור ארועים ונקודות מרכזיות הקשורים למיתולוגיה: איזור 51, תקרית רוזוול, היעלמות שבט האנאסזי, FEMA, שניים עשר המג'סטים ונושאים נוספים כמו - מה למשל צפוי לנו באמת בשנת 2012...

Gilliana

New member
תפתח כל אתר חדשות...

... היום, ותשמע עליהם. הסוכנות הפדרלית האמריקאית לשעת חירום. הם פשוט מככבים בימים האחרונים עם קתרינה (או כפי שאני קוראת לה - קתרינה הגדולה).

למעלה