איזה שפות אתם מדברים!?

sivani

New member
../images/Emo41.gif איזה שפות אתם מדברים!? ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

יאללה, כל אחד משרשר לפה
איזה שפות אתם מדברים
מה שפת האם שלכם
איזה שפה אתם הכי אוהבים
איזה שפה הייתם רוצים ללמוד!

sivani

New member
טוב אז שלי- ../images/Emo6.gif

מדברת אנגלית, עברית וערבית
שפת האם שלי היא עברית
שפה שאני הכי אוהבת? המ....אנגלית
שפה שהייתי רוצה ללמוד-צרפתית וספרדית
ואולי גם cantonese/mandarin השפה של הסינים

רות82476

New member
השפות שאני יודעת....../images/Emo15.gif

באג| עברית (שפת האם שלי) באג| ספרדית (איזה שפה יפה!) באג| וקצת אנגלית אבל אני נורא מתביישת לדבר יש לי מבטא מגעיל... חלומי לדבר אנגלית כמו אחותי איזה מבטא יפה יש לה ושתבינו זה לא בגלל שהיא גרה באמריקה אבל זה לה מבטא אמריקאי כזה...

אני ראשון???

שפת האם שלי היא עברית כמובן...וחוץ ממנה אני יודע אנגלית, קצת קצת ערבית וכמובן יוונית... השפה האהובה עליי הם עברית ויוונית(אז מה אם אני לא אובייקטיבי)... יש לי מין משיכה לשפות מוזרות...אולי כי בגלל שהן דיי מוזרות האמת אז הן דיי נעלמות...בכל מקרה אני הייתי רוצה לדעת באסקית, אלבנית, מקדונית ואולי גם גרמנית...(יש כאן המון חשיפה ביוון לאלבנית ומקדונית...)

אולי גם תכתבו משפט מהשפה שלכם???

agapo poli tin elada giati i zoi edo ine poli orea!! (Αγαπώ πολύ την Ελλάδα γιατί η ζοή εδώ είναι πολύ ωραία) וזה אומר- אני אוהב מאוד את יוון כי החיים כאן מאוד טובים....(קצת חנפני ת´אמת...חחח) כתבתי מעל בתעתיק כדי שתוכלו אולי לנסות לקרוא כי לא נראה לי תצליחו להבין את האותיות(שמזכירות שיעור מתמטיקה)....אולי שאולי כן?

ועוד משהו...ביוונית...

avrio tha vyeno exo gia diakopes gia teseris meres ke tha girizo mono sti pempti to vradi... מחר אני יוצא לטיול ל4 ימים ואני אחזור רק ביום חמישי בלילה... תאחלו לי טיול נעים!!

dor_gabizon

New member
אנייי!

שפת האם שלי היא עברית.. אני יודע עברית,אנגלית וערבית דודה שלי מלמדת אותי ספרדית.. לא הולך לה ממש

רות82476

New member
משו בספרדית... באג|

mgusto a espna y espna a me אני אוהבת את ספרד וספר אותי..
אמ... יש לי דברים ממש חמודים לכתוב ביומן בספרדית... אבל אין לי כוח עכשיו אז.... רק רציתי לאחל לך טיול נעים!!

רות82476

New member
אין לי אינני וטילדי...../images/Emo15.gif

במחשב :( כאילו אני יכולה לראות אבל לא לכתוב.. אבל אמא שלי בדרך לסדר את זה
וצדקת בקשר לטעות התבלבלתי

Emc2

New member
האמת?

אם מישהו אחר היה אומר לי את זה, הייתי מתייחס לזה ברצינות. אבל לשמוע דבר כזה ממך, זה כמו לשמוע את שרון אומר לטוני בלייר שהוא לא יודע לנהל את המדינה שלו כמו שצריך. והמבין (או המבינה) יבין (או תבין) :)

sivani

New member
ת´אמת? לא הבנתי,

תן פירוש מעברית לקנדית (סתם,אנגלית) קיצור תסביר את עצמך

../images/Emo41.gif

אני מדברת עברית, אנגלית צרפתית וקצת ערבית וספרדית שפת האם שלי זה עברית\צרפתית (עד גיל 6 דיברתי רק צרפתית) שפה שאני הכי אוהבת? ספרדית ואיטלקית והייתי רוצה ללמוד ספרדית,איטלקית ויפנית, סתם כי זה מדליק

שחף14

New member
אז אני

מדברת עברית, אנגלית, קצת ערבית, וקצת גרמנית... אני נורא אוהבת לשמוע ספרדית וצרפתית ואנגלית... אני רוצה ללמוד ספרדית וצרפתית... ולמה למישהו לרצות ללמוד גרמנית?! זו אחת השפות הכי מעצבנות שקיימת!! אבל לא משנה....

למעלה