אטלנטיס 2X17 - Coup D'etat

kinspirit

New member
../images/Emo41.gif אטלנטיס 2X17 - Coup D'etat

כן, שוב הג'ניי... *אנחה* שרשרו
 

ayan2

New member
../images/Emo221.gif שוב, אבל...

אני לא יכולה להירגע מהעובדה ששאלת קוליה לא נפתרה. אולי אני תמימה, אולי בגלל שהפרק ההוא איתו ועם שפרד היה מעולה, אולי סתם כי אני צריכה שיאכילו אותי בכפית... אבל אף אחד לא אמר במפורש לאן ומדוע הוא נעלם בסוף, אז...אולי הוא עוד יחזור?
הפעם היו שתי עלילות מקבילות (שהיה ברור שדי מהר יתאחדו) ובניגוד לפעמים קודמות זה עבד טוב. אהבתי את מה שרונאן וטיילה עשו יחד. אהבתי את רונאן "החוקר" פשוט מפני שראו שיש לו גם מח ולא רק אצבע שיודעת ללחוץ על ההדק כשצריך (וגם כשעדיף שלא...).
אחרי הרבה מק'קי לאחרונה הוא הופיע במינון נכון. בקט הוא תמיד תענוג בתור הרופא הרחמן והרחום. וויר...נו, טוב, אתם יודעים...
סה"כ פרק טוב. ומחשבה מטרידה אחת לסיום: אם אנשים בסביבה מתחילים להבין שאטלאנטיס שרדה, לא מין הנימנע שגם רייפים יגיעו להבנה הזאת, לא?
שבוע טוב!
 

הלדין

New member
קוליה היה צריך להיות הקומנדר החדש של הג'ניי

הבעיה היא שהכותבים של הסדרה לא הצליחו להבטיח שהשחקן שמגלם את הדמות יהיה פנוי בזמן שהפיקו את הפרק הזה. זה הוריד את ההערכה שלי אליהם בתשע רמות זה היה מעניין יותר אם קוליה היה הופך ל-"בעל" של אטלנטיס קרי שליט רב עוצמה שעומד מאחורי חצי מהתככים והמזימות המרושעות נגד אטלנטיס. ולמה הם הרגו את קוואן? האיש יכל לספק להם הרבה עלילות מעניינות ופוריות לענות בהם את צוות אטלנטיס. הפרק עצמו היה טוב אבל, מבחינה עלילת העל, הוא היה איום.
 

Y. Welis

New member
היה ברור שהוא הועלם לצורך החזרה עתידית

אבל גם לא היה ברור מדוע המורד (גיילין) לא גילה את כל התוכנית שלו לוויר ואנשיה, או ערך הפיכה בעצמו (הוא לא היה צריך את שפארד ואנשיו כדי לפוצץ את הפצצה). היו לו קצת יותר מדי דברים לא וודאיים בתוכנית (כמו למשל מה אם וויר היתה נכנעת ושולחת דלגנים) מכדי שהוא יהיה בטוח בעצמו כפי שהוא נראה (אחרי הכל רק בזכות הצלתה האפשרית של אחותו, הוא החליט לשחרר את שפארד ואנשיו). לא הכי משכנע. חבל שקולם מיני עזב סופית. עשה דמות מצויינת.
 

הלדין

New member
החילופין היו מתבצעים, ממילא, באותו עולם נטוש

לאדון ראדים רצה להבטיח שקוון יהיה במפעל הנטוש כשהוא יפוצץ אותו. הוא היה משנה את התוכנית על מנת להתאים אותה לאילוצי המציאות. גם כך הוא אילתר בהתאם לנסיבות. התוכנית לחטוף בני ערובה ולהשתמש בהם כקלף מיקוח נשמעת לי כמו רעיון של קוון. לאדון פשוט השתמש ביהירות של קוון כנגדו ושם אותו בדיוק במקום שהוא רצה שיהיה. ומלבד זאת, לאדון מוצג כאדם זהיר מאד בסה"כ. הסיבה לכך שלאדון לא גילה את כל תוכניתו לוויר היא זהירות גרידא. היא הייתה עשויה להעבירה לקוון (שנתפס, בשלב זה, כבעל ברית של אטלנטיס). הוא היה חייב להיראות בטוח בעצמו - או, לפחות, כך הוא חשב - כדי לשכנע את אנשי אטלנטיס לעזור לו.
 

aviramdj

New member
../images/Emo190.gif ספוילר בלי פרטים אלא תקווה .

קוליה יחזור בפרק חבל על הזמן אחד מהטובים שמעלה את הסדרה לרמה אחרת . לאחר צפייה בפרק הזה תבינו כמה הכותבים חכמים .
 

IHateNoobiM

New member
../images/Emo190.gif ספויילר ללא גילוי ממשי

דווקא הפרק האחרון שבו KOYLA נראה בו לא משו למרות שבאותו פרק מתגלה כשרון נדיר של ה WRAITH !!! מה שהופך אותו לפרק חובה לצפייה
 

subatoi

New member
לאיפה הוא נעלם בכלל?

אני לא זוכר מה קרה איתו בפעם האחרונה שראינו אותו. מי יזכיר? ולגבי זה שהריית' יבינו שאטלנטיס שרדה - כן, בטח זה יקרה בסופעונה. מלכתחילה זו היתה הונאה מטופשת. זה קנה להם כמה חודשים שהם לא ממש עשו בהם משהו. אז מה עשינו בזה? לא ברור
 

nzkiwi

New member
סקובי

עצור
לפניך אם לא ראית את הפרק הנל... משתתף בצערך...
 

subatoi

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אינדיד... בעסה של הלייף, כמעט. תודה
 

Freemee

New member
פרק חמוד לא יותר

הג'ניי די מעצבנים. מה שהצחיק אותי שערוץ 1 כתבו בתקציר ג'נלי
כאילו מה זה שילוב של ג'ניי עם ג'לי? חח סה"כ לגבי הפרק, היו גם טוויסטים מעניינים אבל הג'ניי לא הכי עושים לי את זה. אהבתי שבגלל אחותו ליידן שמר על המילה שלו. זה מראה שהוא קצת אנושי אחרי הכל. ככל שאני רואה עוד פרקים של אטלנטיס בשנית אני רואה עד כמה וויר מעצבנת!!! מה היא עושה בכלל חח
 

subatoi

New member
בשעה טובה ומוצלחת

טוב, ראיתי את הפרק כבר בשעת מוצ"ש מאוחרת, אבל לא יכולתי להגיב עד עכשיו. היה פרק טוב, פרק מעניין, ועוד עם קולום מיני המלך (
). בניגוד לפרק הקודם שבו הוא הופיע, הפעם הוא הופיע הרבה, הרבה מאוד, וטוב שכך (וישא"ק). רק חבל שזה נגמר כמו שזה נגמר
אני כבר לא יודע מה לחשוב על הג'ניי. אני לא שונא אותם, אין להם ייחוד ספציפי, ולא ברור לי מה הכיוון שלהם. נראה. אולי עוד ייצא מהם משהו בסופו של דבר. שוב היה פרק בסדר (אני חושב) לגב' וויר. ואפילו טיילה קיבלה משהו לעשות. הקטע של צמד הבלשים רונן וטיילה היה נחמד. ונסיים, בכל זאת, שוב, עם קולום מיני. יכול להיות שאני משוחד קצת, בעצם בטוח שאני מושחד קצת. אבל אני חושב שהיה לו הרבה מה לתרום, אם, נגיד, היו עושים אותו דמות אורחת קבועה, ונותנים לג'ניי פנים קבועות. קשה שאין לגזע דמות מסוימת. לא תמיד זה הכרחי, אבל זה עוזר. ראו את ג'ייקוב עבור הטוקרה, ותור עבור האסגרד (חצי חוכמה), ואת הגואולדים הגדולים. גם קוליה היה יכול להיות טוב לזה. בכל מקרה, אני לא מבין אף פעם תסריטאים שהורגים דמויות ללא סיבה, אבל כנראה שככה זה טלוויזיה. אבל בואו נהיה אופטימיים - הרי במד"ב אף פעם לא באמת מתים. אולי הוא עוד יחזור
ולכל מי שרוצה עוד קולום מיני, תושיבו את עצמכם לראות 7 עונות של DS9 כבר (אפשר גם קצת TNG, למי שרוצה להיות יסודי). קוון שולט.
 

Y. Welis

New member
יש בג'יניי (אגב יש כזה שם) משהו רומולאני

אולי - עקשנות אינסופית ונכונות לאיים בנשק כל פעם שמשהו מעצבן. אגב קולם מיני - יש לו גם סרט אירי נחמד, שבו הוא משחק אב משפחה.
 

subatoi

New member
אל תשכח את המאפיין הכי חשוב -

תככנות
ראיתי אותו גם באיזה סרט עם קולין פארל (אני חושב), סרט על כלום, פשוט כלום, שהוא מגלם שם דמות לא נעימה כ"כ. ראיתי אותו גם, אני חושב, בסרט הנפלא עם יו גרנט "האיש שעלה על גבעה וירד מהר". והוא גם מופיע ב"פריטנדרס", אני חושב, אבל אף פעם לא יצא לי לראות, למרות שהוא משודר מדי פעם. אה, ו"אגדת הלפרקונים הקסומים" של הולמרק, כמובן, עם וופי גולדברג. זה דווקא היה חמוד מאוד.
 
למעלה