בשעה טובה ומוצלחת
טוב, ראיתי את הפרק כבר בשעת מוצ"ש מאוחרת, אבל לא יכולתי להגיב עד עכשיו. היה פרק טוב, פרק מעניין, ועוד עם קולום מיני המלך (
). בניגוד לפרק הקודם שבו הוא הופיע, הפעם הוא הופיע הרבה, הרבה מאוד, וטוב שכך (וישא"ק). רק חבל שזה נגמר כמו שזה נגמר
אני כבר לא יודע מה לחשוב על הג'ניי. אני לא שונא אותם, אין להם ייחוד ספציפי, ולא ברור לי מה הכיוון שלהם. נראה. אולי עוד ייצא מהם משהו בסופו של דבר. שוב היה פרק בסדר (אני חושב) לגב' וויר. ואפילו טיילה קיבלה משהו לעשות. הקטע של צמד הבלשים רונן וטיילה היה נחמד. ונסיים, בכל זאת, שוב, עם קולום מיני. יכול להיות שאני משוחד קצת, בעצם בטוח שאני מושחד קצת. אבל אני חושב שהיה לו הרבה מה לתרום, אם, נגיד, היו עושים אותו דמות אורחת קבועה, ונותנים לג'ניי פנים קבועות. קשה שאין לגזע דמות מסוימת. לא תמיד זה הכרחי, אבל זה עוזר. ראו את ג'ייקוב עבור הטוקרה, ותור עבור האסגרד (חצי חוכמה), ואת הגואולדים הגדולים. גם קוליה היה יכול להיות טוב לזה. בכל מקרה, אני לא מבין אף פעם תסריטאים שהורגים דמויות ללא סיבה, אבל כנראה שככה זה טלוויזיה. אבל בואו נהיה אופטימיים - הרי במד"ב אף פעם לא באמת מתים. אולי הוא עוד יחזור
ולכל מי שרוצה עוד קולום מיני, תושיבו את עצמכם לראות 7 עונות של DS9 כבר (אפשר גם קצת TNG, למי שרוצה להיות יסודי). קוון שולט.