אז..

../images/Emo41.gifאז..../images/Emo70.gif

בטוח כולכם קיבלתם כבר מערכות שעות (של המחול אני מתכוונת) נכון
אז בואו תכתבו כל אחד, ימים, שעות ומה הוא רוקד בכל שעה ויום, ומי המורים.. ככה, גם נדע מה כל אחד רוקד, גם אם יש אנשים שרוצים שיעור מסויים עם מורה מסויים יוכלו לדעת שהוא מלמד אתכם
וסתם זה מעניין
יאללה, לא להתעצל- תכתבו

אני ראשונה../images/Emo9.gif

יום ראשון- 19:00-20:00 (יש אופציה גם לשעה וחצי) רפרטואר (או לחילופין ביום שלישי, לא קבוע עדיין) מורים אורחים..
יום שני- 19:15-21:15 שיעור ראשון- בלט R.A.D מורה- אורית סגל שיעור שני- מודרני מורה- קרן ברק
יום שלישי- 19:00-20:00 (יש אופציה גם לשעה וחצי) רפרטואר (או לחילופין ביום ראשון, לא קבוע עדיין) מורים אורחים..
יום רביעי- 16:00-18:00 מודרני מורה- דורית גסנר (זה לא במסגרת הלהקה..זה בנפרד לי ולעוד 5 בנות) 19:30-21:00 בלט קלאסי- נעלי פוינט מורה- נטלי (לא זוכרת את השם משפחה
)
יום חמישי- 19:00-21:00 שיעור ראשון- ג'אז מורה- מורן ברק שיעור שני- בלט R.A.D מורה- אורית סגל

אההה ותוספת חשובה וקטנה../images/Emo8.gif

בשבוע-שבועיים הקרובים אני ועוד כמה בנות (שברמה גבוהה) נצטרף לעוד שיעור קלאסי אחד של הלהקה הבוגרת או הצעירה..עוד שעה אז..

מרנינית

New member
חחחחחחחח איזה קטע ../images/Emo6.gif

אורית סגל לימדה אותי עד לא מזמן את הRAD...חחח היא לימדה אותי בלט בראשון מאז כיתה ה'(משמע 6 שנים...) איזה מצחיק...! איפה את לומדת?

מרנינית

New member
כן,היא מקסימה...

בטח למדת רמה 6 שנתיים,לא?
ובלי שום קשר, עשיתי אצלה מרמה 5 עד אלמנטרי ואחרי זה עברתי לבלט הישראלי שם יש לי את המורה הכי מדהימה שאפשר!! ותקחי עצה ממני, אם את חושבת על קריירה כמוני תעזבי ת'RAD כמה שיותר מוקדם כי לפי דעתי(לא לסקול אותי בבקשה,אמרתי דעתי!)כשמתבגרים הRAD פחות תורם...כאילו אני קיבלתי ממנו המון...כל הריקודיות שלי זה משם...הבנות בבלט הישראלי בכלל לא ריקודיות אבל הן מעולות בטכניקה... ובתכלס טכניקה?קיבלתי רק מהשיטה רוסית... בואי נגיד שאם הייתה לי אפשרות הייתי עוזבת כבר ממזמן...למרות שאמא שלי מלמדת RAD והיא זאת שדחפה אותי להמשיך...

תראי, אני לא לומדת רק RAD..יש לי גם

בלט רגיל..נראה לי שבשיטה הצרפתית
אני חושבת..
ולא עשיתי את רמה 6 עדיין, היינו אמורות לעשות אותה השנה אבל בגלל שהתחלנו פוינט אז אנחנו עושות רמה 6 עם פוינט של הפרי אלמנטרי (ככה קוראים לזה?) ולא נתעכב שנתיים על רמה 6
.. אם הייתי לומדת רק RAD, הייתי לוקחת תוספת של בלט רגיל..כי אני חושבת שצריך להחשף להכל..

מרנינית

New member
מממ מה כבר אפשר לספר?

רמה 6 רמה מדהימה!!!זאת רמה שבחיים לא הייתי מפספסת! המנגינות כ"כ יפות והתרגילים מהממים!וואי את תהני מלאאאא!!
ממ לגבי הפויינט,זאת הפעם הראשונה בRAD שיש פויינט בבחינה אז התרגלים לא כ"כ קשים...הם מפתחים טיפה כוח...אוףף האמת היא שאני לא כ"כ זוכרת אותם כי אני השנה עשיתי כבר אלמנטרי אז אני לא זוכרת...אבל תכלס גם הפויינט של אלמנטרי לא כ"כ קשה...זה פשוט דורש כוח...וכוח זה משהו שמפתחים עם הזמן...:) מממ פעם ראשונה שאת עולה על פויינט?

amitush26

New member
../images/Emo176.gif5 ימים?../images/Emo12.gif

אמא שלי בקושי מרשה לי ארבעה!

ואמא שלי בהתחלה טיפונת נלחצה מהכמות

אבל הסברתי לה, שעד כאן. אני רוקדת כמה שאני רוצה והיא אמרה שזה מקובל עליה כל עוד זה לא ישפיע לי על הלימודים.. בריקוד לא נוגעים לי
אם אחד ההורים שלי יחליט שזה לא מתאים לו, אז שלא יתאים לו..מה הם כבר יעשו? אבל בנתיים הכל בסדר וההורים החמודים שלי נותנים לי לרקוד כמה שאני רוצה בנתיים כמו ילדים טובים
ביום שיהיו לי בטח 15 שעות ויותר, אז אני אצטרך לעבוד קשה קשה.. אבל בנתיים, יהיו לי השנה גג 10 שעות..
אז זה בסדר

7FANTA SHOKATA7

New member
אשלי ( ועוד של כמה בנות פה)

יום שני 19:00-20:00 קלאסע 20:00-21:00 ג'אז ( היפ הופ , מודרני חחח הכל ) יום רביעי כנ"ל יום חמישי 17:00-18:00 קלאסי 18:00-18:00 ג'אז

למעלה