אהבה

nycny

New member
../images/Emo41.gifאהבה../images/Emo41.gif

הי כולם, חברה טובה טובה שלי מתחתנת ועלה לי רעיון להכין לה חוברת עם אוסף ציטטות, שירי אהבה וקטעים נחמדים בנושא זוגיות ונישואים. למישהו יש רעיונות? ציטטות יפות? סיפורים מעניינים? כיוון לאן מומצלץ לחפש? כל רעיון יתקבל בברכה, תודה ו
[email protected]

סנדי012

New member
יש ספר מנייר כזה ממוחזר בשם :

" מילים על אהבה" בעריכת סוזן פוליס שוץ . ויש בו ציטטות של כל הוגי הדעות שרשומו משהו על האהבה , לדוגמא: מנורה ואש ושמש כוכבים - יתנו לי אור אם לא אביט לתוך עינייך עולמי אפל, שחור \ בהראטרהארי ויש עוד המון ..... (המון אהבה לחברה שלך ובהצלחה ..... )

אלברטה

New member
שחוק עד עפר!

די כבר עם האושר הזה שמיובא משירים מתקתקים עם ריח ורדים וסרט וורדרד (ניר ממוחזר גם כן?) תמימות נוראה שכזו. תמימות שחוקה שכבר מעלה בי קבס. תמימות שמביאה אותי להמליץ לך להביא לזוג הצעיר ספר הדרכה טוב לסקס. את לא נחנקת מהמתיקות שנודפת מהרעיון שלך? ומילא אם היא היתה מקורית, אבל אפילו מוכרים בסטימצקי כמה וכמה וורסיות של אוספי צטוטים כאלה (ובאמת תהיתי מיהם שטורחים לקנות אותם) ובוודאי גם את ראית את המתנה הזו כבר אצל חברות נוספות, נכון? רוצה משהו אישי? כתבי הקדשה על כרטיס מוזהב שיצורף לזר פרחים ענק (בזבזני וראוותני במיוחד) רוצה להיות יצירתית? רשמי בעצמך שיר על מגש עץ (כזה עם רגליים להגשת ארוחת בוקר במטה), על אגרטל פרחים, על מפית לחלות לט"ו באב (הרי את לא מתכוונת מלכתחילה למשהו שימושי, נכון?), במיקרוגרפיה על כפית שמצורפת לצמד של צנצנת דבש וצנצנת סחוג טוב... גם אני נסחפתי לכוונים לא רצויים. אבל זהו. שלכם, אלברטה

למעלה