אגו

neuron

New member
../images/Emo41.gifאגו ../images/Emo11.gif

הטלפון שלי מגיע לידיה של מישהי. מדברים בינינו מספר פעמים בטלפון- בסה"כ שיחות נחמדות. היא נשמעת נחמדה והיא גם משתפת אותי בזה שמעולם היא לא הרגישה כמו שהיא מרגישה איתי בשיחות טלפון עם זר. כמובן שעניין התיאור החיצוני עולה והיא מרעיפה על עצמה מחמאות. אני חייב לציין שלא ביררתי את עניין המראה שלה מול גורם שלישי למרות שיכולתי, פשוט כי זה נראה לי לא מכובד (וכאילו שאותו מקור יתן לי תמונה אובייקטיבית...). אני מסתפק בלתת לה תיאור יבש של עצמי ואומר לה שהיא כבר תשפוט. בשיחת הטלפון האחרונה קודם לפגישה היא דיברה איתי על התרחישים של מה שעשוי לקרות בפגישה: א. שנינו נהיה מרוצים ב. שנינו לא נהיה מרוצים ג. אני ארצה אותה אך היא לא תרצה בי ד. היא תרצה בי ואני לא ארצה בה נפגשים. היא בגדול די דייקה בתיאור הכללי שלה אבל היא לא ממש הייתה מדהימה כמו שהיא תיארה עצמה (גוף נחמד אבל פנים די משעממות ולחלוטין לא כאלו שהייתי מכנה יפות). לאורך כל הפגישה היא מנסה להמשיך ולהרשים אותי על ידי סיפורים עליה ועל האקסים שלה (כולל תיאורים עד כמה היא ליברלית בחדר המיטות). אני בסה"כ די פסיבי (מתלבט בשקט ביני לבין עצמי אם לפתח את זה לקשר קצר או לוותר מראש על הכאב ראש). במהלך הפגישה היא שואלת אותי: "נו, באיזו מהאפשרויות אנחנו- א´ ב´ ג´ או ד´?". אני מחייך במבוכה ושותק. היא ממשיכה לדבר על עצמה (שיווק עצמי אגרסיבי), ואני ממשיך בפסיביות המתונה שלי. היא מספרת לי עד כמה סקס זמין עבורה: "אם אני רק ארצה אני אוכל תוך דקות למצוא פרטנר". אני מסנן חזרה בשקט: "אולי, אבל תלוי מי איזה פרטנר". היא מודדת את הגוף שלי בעינייה ואני נמנע מקשר עין ממושך איתה. כעבור שעה אני מציע לה שנלך. אני מלווה אותה למכוניתה... הפרידה: היא אומרת לי: "אני די בטוחה לגבי מה שאני מרגישה, רק מעניין אותי אם אנחנו בתרחיש ב´ (שנינו לא מעוניינים) או ג´ (היא לא מעוניינת ואני כן)". אני שותק ורק מחייך במבוכה. נפרדים לשלום... ...איך יכולתי להגיד לה שלדעתי התרחיש שקרה הוא תרחיש ד´?

אקווה

New member
זה נשמע

שהיא ממש, אבל ממש, לא היתה מחוברת למה שהתרחש באותה פגישה... :) אתה יכול לראות את זה כדבר משעשע.. איך היא פירשה אחרת לגמרי את מה שאתה הרגשת.. עד כמה אטום לסביבה יכול בנאדם להיות כשהוא קשוב רק לעצמו... מקווה שפעם הבאה זה יהיה יותר טוב!
!

neuron

New member
אני חושב דווקא...

...שהיא הייתה קשובה ...אבל היה כאן ניסיון שלה להתכחש לרעיון שהיא נדחתה

למי אכפת?!?!?!?

תגיד לה " תרחיש ג´ " כדי שהיא תהיה מאושרת, וזה!!! ניגמר. או אם אתה פוחד שההיא "תתחרט" תגיד לה ב´, וביי-ביי.. למה לדוש בקשר שלא קיים ?! (ואולי היא לא מעוניינת כי אתה כל הזמן שתקת, ויצאת חתיך, אבל משעמם משהו פחד?)

neuron

New member
לא דש...

...רק משתף. רואה זאת כעוד חוויה משעשעת למגירה

חזרנו ל"כשאת אומרת לא..."?

היא אמרה שהיא לא מעוניינת, אז מי אתה שתקבע שהיא כן מעוניינת? לפי התיאור שלך היא בטח חושבת שאתה צנון משעמם שאין לו מה להגיד. בטח סיפרה לכל החברות שלה שהיתה חייבת לדבר כל הפגישה כי אי אפשר היה להוציא ממך אף מילה. ובכל מקרה, מה זה משנה? אומנם נתת את התשובה בכותרת, אבל דחיל רבאק, מה תעשה עכשיו, תתחתן איתה רק בשביל להוכיח שהיא רוצה אותך? You don´t know what you´re messing with No, you´ve no idea You don´t know what you´re looking at When you´re looking here

amir_aikido

New member
באמת תהיתי - איך אתה יכול לדעת

אני מסכים עם מיתר אתה יודע שאתה לא היית מעוניין, אבל אתה לא יכול לדעת האם היא היתה מעונינת או שסתם הרגישה חובה להעביר את הזמן וחיכתה בקוצר רוח שתפרוש כבר, ובינתיים סיפרה לך סיפורי אלף לילה וליה רק כדי להעביראת המסר. אמיר

neuron

New member
באיזה נושאי שיחה אתה...

..בוחר כדי להעביר זמן?

shiraa

New member
לנאורון

רוצה? קח אותה . לא רוצה? פשוט תאמר לה בנימוס שלא.

למעלה