אברי גלעד

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif אברי גלעד

מה אתם חושבים עליו כמנחה? איך הוא נראה לכם כבנאדם? האם הוא תורם לתוכנית לדעתכם? הידעתם שבמיונים הסופיים לאחד, המנחה היה שמואל וילוז'ני, והחליפו אותו?
לי יצא לדבר עם אברי ולהכיר אותו קצת מקרוב. אצטרף לדיון אחרי שיתגלגלו פה מספר דעות
סופ"ש נעים! תמיר.

תמיר1991

New member
שחצן? על פי מה, בעצם? כי הרבה אומרים לי את

זה, אבל במציאות, "מאחורי הקלעים", הוא הכי לא... תמיר.

digikids

New member
נממ בדיבור שלו בטלוויזיה

לא מהיכרות אישית.. אהבתי אותי בתכנית של ערוץ 10 בבוקר עם לינוי בר-גפן, הם היו מצוינים!

תמיר1991

New member
כן, שם הם היו ממש טובים../images/Emo13.gif

ו"מהדיבור" יש הרבה אנשים שיוצאים מתנשאים, במידה מסויימת גם אני... אבל זו סתם הכללה, אסור לדעתי לאמר את זה כי לבנאדם יש אופי מאחורי המראה שהוא מציג, יונואו. אבל איש איש ודעתו
תמיר.

יוליקה

Member
מנהל
שחצן?? בכלל לא!!

הוא מפגין בטחון רב מול מצלמה ומתנהג מאד בטבעיות. יצא לי לטוס איתו ועם הבת שלו לאילת. המתנו יחד באולם הנוסעים וכל רגע מישהו זיהה אותו וניגש אליו. הוא כל כך לבבי סבלני ואדיב לכולם... וכל הזמן חשבתי לעצמי - למה אף אחד לא חושב שהוא גם בן אדם פרטי - אבל אברי "שיחק" אותה cool עם כולם וזה היה סבבה... ארז טל ואברי גלעד התחילו את הקריירה יחד בגלי צה"ל אברי נישאר "אחד מהחברה"....

אז ככה...../images/Emo9.gif

עברי..הוא נראה בן אדן כ"כ טוב
החיוך שלו..אני ממש אוהבת אותו בתור מנחה.. יודע להנחות ותורם לסדרה. שחצן??...הוא ממש לא..מאחורי הקלעים אני מתארת לעצמי..שהוא לא כמו כשהוא מופיע מול עשרות אלפי אנשים.. בנאדם חמוד..

למעלה