בנצי23

New member
טוובב...

זה פגסוס אז אני מנחש שמה שהוא יגיד זה: "אוי אני כל כך שמח,חולצת המשי הורודה החדשה שלי הגיעה" ורק להוסיף כדי לאזן פה,בעעע לפגסוס.

motios

New member
דיבוב :

יאמי: "ועכשיו אני יזמן את המפלצת הכי טובה בחפיסה שלי, קאריבו !" פגסוס : "איזה חמווווווד !!!" *מתעלף* (אני גרוע בזה אני חושב... תמיד יוצא לי סצנה שלמה... לא נורא
)

Witchcrafts

New member
ךםך, לשניכם יצא משעשע.

אני תוהה: מה גורם לנו להתייחס לפגסוס בצורה הזו? הרי פגסוס מתנהג בצורה, המ, סבירה. הוא אפילו התאהב במה שמה. מדהים איך שמראה חיצוני משפיע בבת אחת על הדעה שלנו כלפי זה שמולנו.

motios

New member
סבירה ?!

הוא חובב קומיקס וסרטים מצויירים (של ילדים קטנים לפי מה שנראה) יש לו דק של סרטים מצויירים והוא מסתובב בכל מקום עם כוס יין ! והוא מתנהג בצורה נשית באופן כללי.. (לא שיש לי בעיה עם הנושא בצורה אישית) אבל המראה החיצוני משפיע גם כן. עשו על זה מחקר בנשיונל ג'יאוגרפיק.

Witchcrafts

New member
../images/Emo3.gif

מראה חיצוני משפיע במיוחד באנימה. בעצם, בעיקר באנימה. הרי אתה ישר תשפוט דמות על פי המראה החיצוני שלה ותנתח את האופי שלה על פיו. מחקר על הנושא עשו גם בערוץ שמונה. הסדרה נורא מעניינת, האמת, חבל שאני לא זוכרת פרטים ממנה. בכל מקרה, לפי הצורה שבה דיבבתם אותו, נדמה שהוא כל רגע עומד לצאת מהארון. כשסך הכל הוא כנראה אלכוהוליסט (הרי חובבי קומיקס ודיסני, נניח, יש בשפע. ולאו דווקא בגילאים צעירים יותר).

בנצי23

New member
אממ לא..

עכשיו אני אסביר למה פגסוס לא מתואר כאחד שעומד לצאת מהארון(למה אומרים מהארון?)הוא פשוט ילדותי במיוחד או חובב נלהב של סרטים מצוירים או בעל בעיות נפשיות חמורות ביותר פגסוס אומנם מתנהג בצורה סבירה אבל הוא עדיין ילדותי ביותר

Witchcrafts

New member
אני מסכימה,

אבל אתה בעצמך התייחסת אליו כאחד כזה ("חולצת המשי הורודה"). ולא אכחיש, גם אני התכוונתי לדבב אותו בצורה כזו. ("מהארון" כי מהמגירה כבר תפוס לכותבים בסתר. אז מה עוד נותר? מהמרפסת?)

למעלה