שמועות ורכילויות

GaLi LoVe Uri

New member
../images/Emo27.gifסקופ א=ד=י=ר../images/Emo37.gif

נמצא כי בין תמר קינן,והאחיות אמורה קיים קשר משפחתי!!!
תפסנו את תמר לשיחה קצרה וזה מה שנאמר,לא נגענו: -"תמר,מה יש לך לומר בנוגע למקרה המצער של אפרת שושן?!,התאונה כל הסט וכו'...?" תמר:כבר הגבתי בנושא לכמה עיתונים ואומר זאת שוב: הנושא מאוד קרוב לי ומאוד כאוב,הפצע עדיין טרי וקצת קשה לי להתראיין בנושא עדיין -מה ז"א "הנושא מאוד קרוב אליי"? האם קיים קשר משפחתי כלשהו בינך לבין המנוחה?! אני לא אתפלא משום שאכן יש בניכן דימיון!!! תמר:גם לשאלה הזו הגבתי בכמה מקומות,אני מניחה שלא יזיק אם תדעו... דודה של אפרת התחתנה עם אבי,אני בת מנישואין ראשונים ויש לי עוד אח מהנישואים השניים של דודה של אפרת עם אבי" -תמר,תודה רבה לך. תמר:אין בעד מה,ביי" כך התפרסם בעיתון "אידיוט אחרונות" אתמול בבוקר

דנה בלום מתחתנת!

לא מזמן שמענו בגיא פינס שהיא וכפיר אונגר, הבן של מפיק "פירות אסורים" יוצאים - והיום כבר טוענים מקורות שהם התארסו!

אורן בוקור הכוסון היה צריך להשתתף ב

טלנובלה.. אבל טליה הרשעית החליפה אותו כי הוא לא מתאים לתפקיד (שמועות)

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifמה?!?!

איזה אדיר! שיהיה לה במזל"ט!
אבל רגע.... לא היה לכפיר קטע עם רננה לוסטיג? לפי מה שהבנתי הם באמת היו מאוהבים...

נכון! ../images/Emo109.gif

הם באמת היו מאוהבים אבל אמרו בגיא פינס שבמסיבה כלשהיא הם ראו אותם באים כזוג אולי רננה לוסטיג היתה שם וראתה אותם והם נפרדו. אבל שיהיה לדנה בלום (אונגר בקרוב...)ולבן של המפיק נפתלי אונגר (איך קוראים לו?) במזל טוב!

GaLi LoVe Uri

New member
נוווו זאת שמשחקת בטלנובלה בע"מ!!!

הסדרה שמתחרה עם פירות אסורים...דהה..!!! הלווו את\ה לא מעודכן\ת

המתחרה של "פירות אסורים"

היא לא זמר לך? התכוונת אולי לטלנובלה בע"מ, חברת ההפקות הגדולה שבבעלותו של נפתלי אונגר, לא?

למעלה