צהוב כמו השמש

Shaaachar

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק ../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif

בוואלה! סלבס דיווחו שדנה בלום והחתן לעתיד שלה (כפיר אונגר אני חושב) רבו ריב רציני!!! וכתבו שם שהסיבה לכך זה שהוא בגד בה!!!!
איך אפשר לבגוד בדנה בלום?
איזה זבל מניאק
אתם חושבים שהם ייפרדו?!?!! דייייייי איזה קטע עצוב
אני ממש מבואס בשביל דנה...

שמועה../images/Emo13.gif

כמו שכתבו בפנאי פלוס רננה לוסטיג חזרה לכתוב את הטלנובלה ו..היא באה לראות איך הצילומים ורננה ודנה רבו מישהו יודעע למה!?#!

Mini Monster

New member
באמת?!?!?!

אבל בטח הייתה לו סיבה טובה, כי אחרי הכל באמת זה לא הגיוני לבגוד בדנה בלום...

אולי ../images/Emo109.gif

רננה היא זאת שרבה איתה???? כי פעם כפיר היה של רננה ואולי.....היא גנבה לה אותו? יכול להיות? או שהם נפרדו כי הם לא אהבו אחד ת'שני??

נ"ש-סקופ אדירררררררררר!!!

הייתי אתמול בחומוסייה של גרשון! אתם לעולם לא תנחשו את מי ראיתי- אסי אקריש!!!!!(אישתו של גיא אקריש,למי שלא זוכר!) ככל הנראה היא הלכה לגרשון... אבל בשביל מה?

כן אני אלך היום לחומוסייה לראות אות

*אותה... גם היתי בניו-יורקי כשהיא הופיעה עם הלהקה של בן ודורין... גרשון לא מפספס אף הזדמנות הא?

יאווו היה כזה שווההההההההה

גם בני קייזרמן היה שםםםםם הוא שר עם אסי שחר!!!!!!! אין עלייה איזה גדולהההההההההההההה חח קלטו-כשהיא סיימה פתאום אבי(האקס של שארית,אוי סליחה-שרית) והוא התחיל להגיד שהוא אוהב אותה וכל זה...עשה לעצמו פאדיחות! היית שם?

בהופעה של אסי ובני(מה הוא עשה שם?!)

קיצר הייתי בשורה ראשונה או שניה...חחח וכש זה נגמר באתי לצאת ופתאום הוא נכנס (אבי) אז נכנסתי בין כל האנשים והייתי דיי קרוב לטבח ולגרשון...חחח גרשון אמר לו להזמין משטרה!!!!

הא נו

אני הייתי ליד גרשון בסוף חח בני ישב לידו חח יאו את נקרעת אם היית שועמת מה הוא אמר חחח איזה מהממת אסי בסוף שמעת מה בני הדפוק הזה אמר לה!? הוא שאל אותה אם יש לה אחות שדומה לה איזה מפגר!

הוא לא../images/Emo13.gif

ברגע שהיא ניסתה לגרום לו להבין שהיא נשואה היא הראתה לו ת'יד והוא חשה שהיא רוצה 5 דרינקים....פחחחחח XD

הפסדתי../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

אסי שחר?!?
...יא פעם שמעתי אותה שרה
היא שרה מדהים
ובני קייזרמן גם שר?
...חחחח האקס של שרית הגיע

למעלה