סקר

O r a c l e

New member
../images/Emo40.gifסקר../images/Emo210.gif

את מי הייתם רוצים לראות מתארח בסדרה? ועכשיו אני אפרט טיפה יותר... ראינו כבר את פליסיטי הופמן ואת לורליי משהו (בפרק האחרון מבנות גילמור) בתור עצמן לתפקיד של בערך שניה ושלוש שמיניות. אבל אני שואל תכלס- כדמות רצינית ומשמעותית, איזה שחקן/ית הייתם רוצים לראות מתארח/ת בסדרה? ויאללה אם יש לכם רעיונות אז גם אורח מוסיקלי *שיעול*אלאניס מוריסט*סיוםשיעול*

חח הראשון שעלה לי לראש..

וזה יישמע נדוש ובלע, אבל אותי אישית היה מסקרן לראות את דיוויד שווימר. ולאו דווקא בסצנה עם מת'יו פרי, אולי אפילו כנשיא של איזו חברה או affiliate, בסצנות עם ג'ורדן וג'ק.
וכאורח מוזיקלי.. נורה ג'ונס, פיונה אפל [שהוזכרה בפרק השני], אשר, איירוסתמית' [לא יודעת מה הם קשורים, אני בכלל לא שומעת אותם]

buffgirl

New member
אליסון ג'אני.

פשוט מאוד, שחקנית אדירה, יש לה יכולות דרמטיות מעולות, שלא נדבר על יכולות קומיות מדהימות ביותר. יש לה קסם בלתי נגמר וכריזמה. היא פשוט.. אלילה. האמת היא שהיא ממש חסרה לי בפיילוט של הפרק וגם בהמשך.

O r a c l e

New member
סליחה על הבורות...../images/Emo210.gif

לא מוכר לי השם.. יש אפשרות להוסיף תמונה?

Girl Afraid

New member
סי.ג'יי מ"הבית הלבן"

ואני מסכימה לגבי היכולות הקומיות. היא פשוט אדירה ב "עשרה דברים"!

MelindaW

New member
../images/Emo47.gifאליסון../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

היא באמת חסרה.

eliz16

New member
נצל"ש סקר קטן משלי

מכיון שאמנדה פיט בהריון ואמרו שמכניסים את זה לסדרה, מי לדעתכם יהיה האבא של התינוק\ת של ג'ורדן?

O r a c l e

New member
מסכים...../images/Emo210.gif

הנה הלכה השאלה שלי.... פעם הבאה אולי כדאי לפתוח שרשור חדש כי גם ככה מספר הנושאים הפעילים מועט.

eliz16

New member
מטערת../images/Emo10.gif

אבל תמשיכו לענות לסקר הראשון אותו פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש בשביל עוד סקר

buffgirl

New member
בנוגע לאורחים מוזיקלים,

מישהי הזכירה כבר את נורה ג'ונס ואני מסכימה, היא פשוט מקסימה ויש לה קול מדהים. אני כבר רואה סצינה מעולה בראש עם אחד השירים שלה. חוץ מזה, אני אשמח לראות אחד מכוכבי SNL לדורותיהם, זה סתם יהיה משעשע.

darklighter

New member
אווו אחלה סקר../images/Emo190.gif

הממ כל שחקן מ"חברים" יהיה מעולה, לא יזיק אולי שאנן דוהרטי, הולי מארי קומבס,ג'נסן אקלס (הוא בנאדם קורע), ג'וני דפ, יו גרנט, טום קרוז (אהבתי שחיקו אותו באחד הפרקיםXDDD) לא יודעת יש עוד מלאאאא... הופעה מוסיקלית: כל זמר/ת/להקה שאני אוהבת...

למעלה