מתלבטת

D e c e m b e r

New member
../images/Emo40.gif מתלבטת ../images/Emo40.gif

נפגשנו אמש, 4 שעות של כיף, צחוקים, שיחה אל תוך הלילה, היה קשה להפרד, נשיקה ונפרדנו.. היום הציע להפגש שוב... נראה לי מוקדם מדי ? מתלהב מדי ? לא יודעת מה לחשוב.. ואם כן אענה להצעה... לצאת או בבית ? מה דעתכם ?

3שרונית

New member
דצמבר??

החיים קצרים מידי. נהנת? רוצה שוב? קדימה מתלהב מידי ? מוקדם מידי? למי???

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בסוף יצא לך תמשיכי להתאמן

D e c e m b e r

New member
אז בבית או בחוץ ?!?

בבית, זה גורם למצב אינטימי יותר ואולי מרמז יותר... ואני לא חושבת שזה מה שאני רוצה אחרי פגישה ראשונה.. למרות שהוא אוהב לעשות קושקוש בראש וגשם בחוץ...

MaYcHuK

New member
בחוץ.....

האווירה היא מאודדדדדדד רומנטית ואינטימית אם את לא רוצה בבית צאי בחוץ אם את לא רוצה בחוץ תישארי בבית בקיצור תפסיקי לחשוב הרבה ולתכנן - תזרמי

3שרונית

New member
אה אה, פשוט וקל

לא נראה לך בבית.......צאו החוצה, אולי אח"כ יתחשק לחזור הבייתה ביחד ואם לא אז לא.

הפלא ה8

New member
בבית - יורד גשם בחוץ ../images/Emo6.gif

ככה תכירו אחת את השני טוב יותר...ולעומק... כמה התלבטויות יואוו... צאי - עשי חיים כולנו מקנאות בך תחזרי וספרי לנו איך היה.. יאללה - להתלבש ולהתבשם...

Bongo Bong

New member
באמצע - בבית אבל על המרפסת.

ככה שאם יש התקדמות - צ'יק צ'ק אתם בפנים

דעתי

בבית זה נכון שזה יותר אינטימי ונכון שזה יכול להיגרר או לרמז על אינטימיות נועזת לפגישה שניה.. נכון בבית גם אפשר יותר בקלות להשתלב לדו שיח אינטימי וקרוב יותר, אפשר לעשות מגוון של דברים, לראות תוכנית נחמדה ביחד, לשתות נס קפה של בית ... להתנהג קצת יותר בחופשיות לדעתי, אולי לצפות בסרט,לשחק.. חמים ונעים מאשר להתחיל להתרוצץ בין חיפוש חניה לאיזה מקום שקט ומכסה מהגשם. בבית האינטימיות היא הדדית, אם לא תרצו לא יקרה ובכלל אני חושב שזה לא ממש משנה אם זו רק פגישה שניה, אם יש לכם כימיה טובה וזה מה ששניכם רוצים, שניכם בוגרים ויודעים היטב לקבל החלטות. נחמד בית לדעתי

נימשון

New member
בחוץ

למה להכנס לאינטימיות כה גדולה כל כך מהר?? קחי לך א הזמן להכיר אותו לאט לאט שום דבר לא בורח לך ואם תזכי להכיר בחור מקסים אז יהיו לך עוד המון הזדמנויות לבקר בביתו.

דרורk

New member
למה תמיד ההתלבטויות האלו...../images/Emo4.gif

של "מוקדם מידי"?!..."מתלהב מידי"?!...לצאת או לא לצאת...?? היה נחמד...היה כייף...נשיקה,חיבוק...אחלה!!! תזרימי איתו ותיזרמי עם המצב הקיים, למה לנסות "ולשחק משחקים"? במקום פשוט להינות מהחיים... בהצלחה לכם בהמשך הדרך...

D e c e m b e r

New member
אני שונאת...

"לשחק משחקים" וכל מי שמכיר אותי יודע את זה,אני כנה עד כאב לפעמים. החשש העיקרי שלי, שכל מעשה שנראה לי, נראה לו אחרת ולהפך , כך זה בהתחלה , עד שמכירים ממש... וזה גורם לשרשרת טעויות שבסוף... מגיעים לסוף... (ודוג' לכך, נסעתי לאסוף אותו, כי לא היה לו רכב... יכולתי לשחק אותה "אם הוא רוצה אותי שיאסוף אותי" אבל לא, זה לא מוריד מכבודי לאסוף אותו...)

straycat

New member
בטח!...

למה לא? אם היה כייף, למה לא להיפגש שוב? מה זאת אומרת "מוקדם מדי"? כולנו, במידה זו או אחרת, מושפעים מכל מני ערכים חברתיים מקובעים, שלא בהכרח פועלים לטובתנו... מקווה שתהנו גם היום

MaYcHuK

New member
לא מבינה למה תמיד עסוקים

באיך זה יראה, האם זה מהיר מדי, איתי מדי, מה יחשבו, מה הוא יחשוב, מה אני משדרת וכו ..... למה כל המשחקים האלה? פגשת מישהו ? הוא מוצא חן בעינייך? אל תשחקי את המשחקים מי יתקשר למי קודם... בא לך לדבר איתו? תתקשרי <כמובן לא צריך להגיע למצב שרק את מתקשרת> אבל היום אין משחקי כבוד מי יעשה קודם או הגבר הוא זה שצריך לבוא לקחת אותך , להתקשר אליך, לשלם בדייט הראשון וכו'. זה רק מקשה עלינו : על הבחורות, על הגברים, על הקשר, על ההתחלה....

D e c e m b e r

New member
אז ככה

היום החלטתי שלא...(משביתת שמחות שכמוני) אבל הסכמנו יחד שמחר, אצלי, לילה לבן, מרתון סרטים, פופקורן, שוקו, קפה וקושקוש בראש... ואם אפשר להזמין גשם אז גם... <ההחלטה הוכרעה בעקבות המלצתו של הנסיך היקר>

הפלא ה8

New member
נשמע אחלה !

אין לי ספק שתהנו ! אמרתי כבר שאנחנו (אני לפחות...) מקנאה בך?

למעלה