יום שני

נמ.

היסטוריה- היה אמור להיות מועד ב'[ לא לי, קיבלתי 100
]. אבל העמה שכחה את הטפסים. ישבתי ליד חברה שבסוף היא העיפה אותה. ממ. היה בעיקר משעמם. מתמטיקה. רציתי ל-מ-ו-ת מהשיעמום. זה היה ממש נוראי. ספרות. מוזר. מתמטיקה- לא נכנסתי. לא יכולתי, משומה. אין לי אפילו הסבר לזה. שעתיים מחוייבות. לקחתי ספר גם. אנגלית. בא לי למות באמת הפעם. קיבלתי פאקינג 56. ואני יכולה לשפר ל74 אבל אני עמה ואני בטח לא אצליח לשפר.

hadarinke

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

קר לי באצבעות! אני חייבת לקנות את הכפפות האלה עם החורים לאצבע, מישהו יודע איפה קונים? ^ ^ איכשהו סחבתי את עצמי לשעתיים ראשונות, ושטיפסתי את כל המדרגות האלה וכולי מתנשפת אומרים לי שיש שעתיים חלון<< והבית שלי 25 דקות הליכה ואין מה לעשות, אז שוטטתי עם חבר כמו זומבים עם שקית בוטנים. אחר כך ספורט, בדרך כלל המורה מרשה לי לשבת בצד כי אני נהית אדומה ויש לי פטור מ1000 דברים בערך [בעיות ברכים, עקמת, חוסר של דברים בדם ולחץ דם נמוך
], אבל דווקא היום הייתה צריכה להגיע מפקחת דווקא לשיער שלנו!! ובדיוק שאני סובלת מליידיס פרובלמס
ואחרי ספורט הסיוט של החיים- אנגלית לשון לשון אנגלית, והמורה הסתומה של אנגלית[ שהיא נורבגית ^ ^] החרימה לי את הפלאפון! הייתי צריכה לייבב לה כדי שתחזיר אותו. יום טוב לכולם =] סרטון קורע קורע קורע!

How I Disappear

New member
היום יום שלישי

ומה שיש לי לומר זה שאני חייב לחרוש על פיזיקה שיש לי מבחן בעוד יומיים וללמוד #C

Crazy Lala

New member
יום בסדר...

שעתיים פיזיקה- משעמם, לא מובן, מורה חופר. אנגלית- היה קורע
אבל הבוחן שיהיה שבוע הבא לא יהיה קורע בכלל
שעת מחנך- המחנכת פוסטמה ואני שונאת אותה.היא מסוממת ופדופילית ואלוהים יודע מה היא עישנה ומה היא לקחה.

Crazy Lala

New member
../images/Emo6.gif

אז אני בת דבר ראשון
ושעת מחנך זו...שעה עם המחנך חחח מחנכת במקרה שלי (פדופילית ומסוממת כבר הזכרתי?) סתם מדברים על נושאים שקשורים לכיתה או שהיא סתם מנסה לחנך אותנו לערכים ולפטריוטיות. בכל אופן אני שונאת אותה ואני בטוחה (!!) שהיא לוקחת משהו ורק לראות איך היא מתנהגת זה תשדיר נגד סמים. זהו, הוצאתי את זה

Harpush

New member
פחחח ערכים ופטריוטיות?

דיי חח רק אצלי בבצפר פשוט לא עושים כלום? מה זה בכלל ערכים?

יום שני../images/Emo203.gif

שעה ראשונה- תנ"ך. אני פשוט שונאת אותה T_T שעה שניה- בווולוגיה. קיבלתי 98 במבחן ^^ שעה שלישית- כימיה. איכ. היא מנסה לקנות אותנו במילים יפות כדיי שנלך למגמת כימיה OO" שעה רביעית-הסטוריה. "אתם מפגרים בחומררררר" שעה חמישית- זה"ב. שוב אותו סרט עם חיים הכט החרוש. שעה שישית+שביעית- לשון. בעע. XD איכ כל היום מוקדש ללימודים לספרות ואני שונאת T_T

למעלה