../images/Emo187.gifעונה:]]
שם:אילנה. גיל:15 אתר מועדף:פורומים בתפוז
פורום מועדף:יהודה לוי
כיתה:י'.. צבע אהוב:כחול בגווניו.. מקום מגורים:צפון.. חושב שעישון זה:חרא והורס את הבריאות:// איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:נותן דוגמאות של אנשים שמתו כתוצאה מעישון הסיגריות.. האם אתה מעשן?:
תוכנית טלויזיה שווה:תכניות בערוץ 2.. תוכנית טלויזיה שנואה:אין בדיוק:// מורה אהובה:לא נראה לי
מורה שנואה:טלי..המורה שהייתה לי לביולוגיה בכיתות ח' וט'..אחחח כמה ששנאתי אותה
מקצוע אהוב:אנגלית
מקצוע שנוא:היסטוריה.. בית ספר:תיכון(
) אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:תמיד יש לי אפשרות לשנות,פשוט אני לא רוצה
מזל:בתולה.. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:לא אוהבת לענות על זה
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:מתעצבנת מהר:// בן\בת:
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):בת..כי זה שווה
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מתחרפת..אי אפשר להיות תמיד לבד:// לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:לסוף י"ב..ואז לצבא.. עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 25
אני רוצה להתחתן בגיל...:24-26.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):עדיין לא יודעת
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:לא רואה כי זה משעמם:// הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לחיי האהבה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:--- המספר האהוב עליי הוא...:2
הצבע האהוב עליי הוא...:הייתה כבר השאלה הזו לא
האדם שאני הכי אוהב הוא...:משפחה
חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'.. אני חושב שפוליטיקה זה...:גורם למלחמות. ולעומת זאת מוזיקה זה...:מרגיע וכיייייף
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..

ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):ימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא'דעת
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הוא צבעוני
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:לא'דעת
המיטה שלי היא בגודל...:מיטה רגילה שאפשר לפתוח למיטה זוגי
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11