השבוע שלנו

../images/Emo40.gif השבוע שלנו ../images/Emo40.gif

שאלון
שיר השבוע
תמונת השבוע
המלצה
סרט השבוע
ספר השבוע

../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo221.gif

בבקשה להשתמש במדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:

יערונת15

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שם: יערה גיל: 15 אתר מועדף: walla פורום מועדף: יהודה לוי השולט ורבלדה :) כיתה: ט' צבע אהוב: ורוד אדום ושחור מקום מגורים: באזור השרון.. איפה שמסתובב בני סלע !! =//// חושב שעישון זה: נחמד+ איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: הייתי מראה להם כמה אנשים אחרים סובלים מזה האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: פייי יש מלאאא.. ארץ נהדרת, מועדון לילה, לא הבטחתי לך, ועודדדד תוכנית טלויזיה שנואה: כל הסדרות המפחידותתת מורה אהובה: איןןןןן מורה שנואה: יעל פליישר המורה למתמטיקה =/ מקצוע אהוב: חינוך.. לא עושים כלום :) מקצוע שנוא: ערבית בית ספר: דרור אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה בחיייםםם מזל: דלי אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: אריה או בתולה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: חברותית, אופטימית חברה טובה וו..לא יודעת עוד... איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מתרגזת בשניותת בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת, הכי כיף ותמיד כיף ויהיה כיף :) אם היה לך עולם משלך מה היית שם: הייתי עושה עולם בלי מלחמות, שכולם שווים, ושכולם בריאים, כולם חיים בשלום והרשימה עוד ארוכההה לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18 לצאת מבצפר ועוד מעט להתגייס :):) עוד 10 שנים אני אהיה...: אדריכלית ומעצבת פנים , לפחות ככה אני רוצה להיות אני רוצה להתחתן בגיל...: 25-24 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): משו כמו שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה , מעניין :) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: כל הטלנובלות !! אני צופה מושבעת של ויוה !!! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אנג'לינה ג'ולי המספר האהוב עליי הוא...: 9 הצבע האהוב עליי הוא...: היה כבררר.. אז שוב.. ורוד אדום ושחור האדם שאני הכי אוהב הוא...: 2 בנות שאני בכאסח איתם ואני כ"כ שונאת אותןןןןןןןן חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: נחמד+ חח ולעומת זאת מוזיקה זה...: מעניין, שווה, כיףףףף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימיןןןן המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בין הסלון למטבח... הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת.. מה לי ולציירים ??? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אדום ורוד ושחור חח וג'ינס כמובן! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא נראה לי שיש לי חפץ משונה.. חח המיטה שלי היא בגודל...: זוגית :) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 אותיות

../images/Emo187.gifעונה:]]

שם:אילנה. גיל:15 אתר מועדף:פורומים בתפוז
פורום מועדף:יהודה לוי
כיתה:י'.. צבע אהוב:כחול בגווניו.. מקום מגורים:צפון.. חושב שעישון זה:חרא והורס את הבריאות:// איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:נותן דוגמאות של אנשים שמתו כתוצאה מעישון הסיגריות.. האם אתה מעשן?:
תוכנית טלויזיה שווה:תכניות בערוץ 2.. תוכנית טלויזיה שנואה:אין בדיוק:// מורה אהובה:לא נראה לי
מורה שנואה:טלי..המורה שהייתה לי לביולוגיה בכיתות ח' וט'..אחחח כמה ששנאתי אותה
מקצוע אהוב:אנגלית
מקצוע שנוא:היסטוריה.. בית ספר:תיכון(
) אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:תמיד יש לי אפשרות לשנות,פשוט אני לא רוצה
מזל:בתולה.. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:
איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:לא אוהבת לענות על זה
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:מתעצבנת מהר:// בן\בת:
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):בת..כי זה שווה
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מתחרפת..אי אפשר להיות תמיד לבד:// לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:לסוף י"ב..ואז לצבא.. עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 25
אני רוצה להתחתן בגיל...:24-26.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):עדיין לא יודעת
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:לא רואה כי זה משעמם:// הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לחיי האהבה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:--- המספר האהוב עליי הוא...:2
הצבע האהוב עליי הוא...:הייתה כבר השאלה הזו לא
האדם שאני הכי אוהב הוא...:משפחה
חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'.. אני חושב שפוליטיקה זה...:גורם למלחמות. ולעומת זאת מוזיקה זה...:מרגיע וכיייייף
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד):ימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא'דעת
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הוא צבעוני
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:לא'דעת
המיטה שלי היא בגודל...:מיטה רגילה שאפשר לפתוח למיטה זוגי
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:11

talshoosh

New member
עונה=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

שם: טל גיל: 13 וחצי אתר מועדף: תפוז וואלה וגוגל
נראלי... פורום מועדף: יש הרבה
כיתה: ח' צבע אהוב: גוונים של כחול וסגול... מקום מגורים: הרצליה
חושב שעישון זה: חרא וכל מי שמשען סתם מזיק לעצמו
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: הייתי מראה להם אנשים שקרו להם כל מיני דברים בעקבות העישון... וממ... לא יודעת האם אתה מעשן?:
תוכנית טלויזיה שווה: יש הרבה... השמיניה
, חברים
, ארץ נהדרת
, מועדון לילה
ועוד... תוכנית טלויזיה שנואה: אין משהו מסוים... מורה אהובה: המחנכת
מורה שנואה: בעע... יש הרבה... המורה למתמטיקה ולאנגלית במיוחד... מקצוע אהוב: שיעור חופשי
... אממ לא יודעת יש כמה מקצועות שהם בסדר... מקצוע שנוא: אנגלית
אין לי כוח להמשיך... אולי אחר כך

מורלוש

New member
MY :)

שם:מורלי :) גיל: 12-עוד 11 יום [: אתר מועדף:פורום יהודה לוי פורום מועדף:יהודה לוי , אופנה כיתה:ז' צבע אהוב: טורקיז , לבן :) מקום מגורים:כפר-יונה, מכירים ? חושב שעישון זה:גועל נפש ? XD . חח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:על ידי האמירות על הבריאות ! האם אתה מעשן?:חס וחסה :\ תוכנית טלויזיה שווה:החיים זה לא הכל , קצרים XD . תוכנית טלויזיה שנואה:קולבוטק , הכל שם מפחיד :\ מורה אהובה:שגית-מורה לערבית, גלי-מורה לגאוגרפיה מורה שנואה:הדס:\ מקצוע אהוב:ערבית/חינוך .. מקצוע שנוא:אין ממש :\ כיאילו הכל אני לא אוהבת .. בית ספר:איש-שלום אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:שנהב-אבל לא הייתי משנה את השם שלי :) חח מזל:קשת
אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:כלום ! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:אני לא אוהבת להגיד על עצמי :D איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:לא חושבת שיש :\ בן\בת:בת :) מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):להישאר בת , ואין לי כ"כ הסבר למה חח XD . אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:את יהודה ללוי
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:16 :) עוד 10 שנים אני אהיה...:... ? אני רוצה להתחתן בגיל...:24-25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')לא יודעת :) אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה , לא מענין חח XD. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לא יועת =\ המספר האהוב עליי הוא...:6 הצבע האהוב עליי הוא...:טורקיז האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמא + אבבא -סיבה לחיי :) חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...:שטויות ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין XD . המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי :) הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:כולם , עם קישקושים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הכל ! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:לוח שנה עם כרטסיות המיטה שלי היא בגודל...:1.45 זוגית , חדשה !!! מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלי

שם: מאיה גיל:14 אתר מועדף: אין פורום מועדף: יהודה,נינט, לירז צ'רכי כיתה:ט צבע אהוב: כתום, ירוק בהיר, תכלת מקום מגורים: רחובות חושב שעישון זה: מגעילללל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת האם אתה מעשן?: לללללאא תוכנית טלויזיה שווה: השמינייה, האלופה תוכנית טלויזיה שנואה: אין כזאתת מורה אהובה: לא נראלי שיש מורה שנואה: הרבה מקצוע אהוב: איןןןן |: מקצוע שנוא: הכלל בית ספר: קציר אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא רוצה לשנות מזל: שור אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: מ.... לא יודעת איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: ממ.. לא יודעת איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: קמצנית ?P: בן\בת: בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): לא רוצה לשנות , תודה D: אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: הרבה אושר ושמחה לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 25 ככה עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת אני רוצה להתחתן בגיל...: 24 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה, כי זה משעמם P: הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:תשוקת הנצים ! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יהודה לוי, לירז צ'רכי עדי הימלבלוי חח יש הרבה המספר האהוב עליי הוא...: 5 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום וירוק בהיר האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחחה חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: גוודדד את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) חחחח היד האחרת DL חח ימין P: המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב P: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אין לי מושג... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ממ... המיטה שלי היא בגודל...: מיטה רגילה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9

למעלה