הקורבן

horse 1212

New member
../images/Emo40.gifהקורבן../images/Emo188.gif

(היה פה מישהו שעשה את זה,ושמתי לב שהוא שכח מזה,אז הרשתי לעצמי לפתוח,אם זה בסדר.) בפעם שעברה,הקורבן הייתה טיקל
,והיום נבחר מישהו אחר
. האנשים שנרשמו: האנשים שנרשמו: נמש164-דנה MsUnderstood-דנה בת1986 horse121-(אני)גלי shaharrr53-שחר 999שקד דגן-שקד והקורבן הוא... היא... הוא... היא... ~תופים~ דנה(MsUnderstood)
!
קדימה,תפציצו את אותה בשאלות
.

horse 1212

New member
הממ

דנה! מה נשמע? איך עבר היום? יש לך תוכניות לסופ"ש? להקה/זמר/ת אהוב/ה: שם לבן אהוב: שם לבת אהוב: צבע אהוב: מה הדבר הכי משוגע שעשית? מה הדבר הכי מגעיל שאכלת? והכי טעים? כמה שעות ביום את במחשב? מה מצחיק אותך? יש לך אחים/ אחיות? שיר אהוב:

MsUnderstood

New member
האמ

דנה! מה נשמע?ב"ה מה איתך? איך עבר היום?זוועה,התחרפנתי בחמ"ל יש לך תוכניות לסופ"ש?בארור!!פורימון בקיבוץ+להשתכר למוות שם להקה/זמר/ת אהוב/ה:רובי
שם לבן אהוב:אין שם לבת אהוב:אין צבע אהוב:כחול מה הדבר הכי משוגע שעשית?אני מעדיפה לשמור לעצמי,יש פה ילדים קטנים
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?אוכל בצבא והכי טעים?אוכל מקסיקני
כמה שעות ביום את במחשב?האמ,בצבא בסביבות ה5 בבית עוד איזה 3 מה מצחיק אותך?אנשים טיפשים יש לך אחים/ אחיות?יאפ שיר אהוב:no regrets-robbie williams

נמש164

New member
אני עשיתי../images/Emo163.gif

וצריך להוסיף את קואלה. פשוט היה לי שבוע וחצי מטורפים ועכשיו חזרתי מטיול שנתי, אז לא היה לי זמן
מבטיחה לחזור ולעשות עוד כמה ימים

למעלה