הי שלום יש לי שאלה כנסווווווווו התוכנייות של מה קשור הם בשדור חיייייייי??? תענו לייייייייייי
א אלונה57 New member 20/4/07 #1 ../images/Emo40.gifהי שלום יש לי שאלה כנסווווווווו התוכנייות של מה קשור הם בשדור חיייייייי??? תענו לייייייייייי
../images/Emo40.gifהי שלום יש לי שאלה כנסווווווווו התוכנייות של מה קשור הם בשדור חיייייייי??? תענו לייייייייייי
ח חיידק הסלמונלה New member 21/4/07 #4 כי היא לא בשידור חי. אם את רוצה הוכחה? כנסי לפורום ביט69 הם דיברו על איך היו בצילומים בתוכנית, כשכתבו את ההודעה התאריך היה לפני שידור התוכנית.
כי היא לא בשידור חי. אם את רוצה הוכחה? כנסי לפורום ביט69 הם דיברו על איך היו בצילומים בתוכנית, כשכתבו את ההודעה התאריך היה לפני שידור התוכנית.
ב בתאלוש13 New member 22/4/07 #5 לא.. רואים שהיא ערוכה יש חתכים כאלה... וחוץ מיזה הם עושים דמיות נראה לך שתוך שנייה מסירים להם את האיפור ומחליפים בגדים חחחחחח
לא.. רואים שהיא ערוכה יש חתכים כאלה... וחוץ מיזה הם עושים דמיות נראה לך שתוך שנייה מסירים להם את האיפור ומחליפים בגדים חחחחחח
A aralegeva New member 30/4/07 #6 שלום! התוכנית מצולמת "לייב טו טייק", היא אינה בשידור ישיר, אך מצולמת בשידור חי. כל יום צילום אנו מצלמים שתי תוכניות, אחת משודרת ביום הצילום, והשנייה ביום שאחריו. תודה רבה, אהרון גבע, מערכת "מה קשור"
שלום! התוכנית מצולמת "לייב טו טייק", היא אינה בשידור ישיר, אך מצולמת בשידור חי. כל יום צילום אנו מצלמים שתי תוכניות, אחת משודרת ביום הצילום, והשנייה ביום שאחריו. תודה רבה, אהרון גבע, מערכת "מה קשור"