הי אני חדשה

lee4321

New member
../images/Emo40.gif הי אני חדשה

אני בטח הכי מבוגרת כאן, כי במקום לעבוד על התזה שלי אני רק מתעצבנת שאני לא מצליחה להוריד את פרקים מעבר ל 7 בעונה השנייה ולמה דאנקן כזה רובוט - ומתי יהיה קצת אקשן בין לוגאן לוורוניקה... התמכרתי בטירוף לוורוניקה מארס למרות שעברו איזה 8 שנים מאז שהייתי בתיכון...

irene17

New member
../images/Emo58.gif עד207 - וברוכה הבאה!

היי ואל תתעצבני... עדיין לא שודר פרק 8 בארה"ב, הוא ישודר היום בלילה! ואני מסכימה ב- 100000% על דאנקן... הוא מאוד מוזר ומתנהג בצורה מאוד רובוטית, מה שגורם לו להיות הדמות השנואה עלי בסידרה הזאת. קצת אקשן בין לוגן וורוניקה? המממ... הלוואי והייתי יודעת. אבל אם את רוצה מידע ספוילרי לפרקים יותר מתקדמים שעוד לא שודרו אני מוכנה להתנדב בלספק אותו. ואני חושבת שיש הרבה אנשים שמכורים לורוניקה מארס שמזמן עברו את התיכון. אני מסתובבת הרבה בפורומים אמריקאים ורוב האנשים שם הם בגילאים 20-35.

Lirchu

New member
תמונות של המושלם (לא זה לא טדי...)

מסרט שהוא השתתף בו לפני VM... אומייגאד איזה מתוקקקקקק בא לי לטרוף אותו!

Lirchu

New member
ד"א זה ריאן הנסן המדהים (דיק)

אויייי אני חולה עליו!

lee4321

New member
תודה../images/Emo58.gif

הרגעת אותי - פשוט אתמול דפדפתי פה ואיתי דיבורים על פרק 12 אז חשבתי שמשהו לא בסדר במחשב שלי ואפילו קראתי לידיד שלי והתחזתי שאני צריכה להוריד חומרים לאוניברסיטה והוא שדרג לי את המחשב שיהיה מהיר יותר וגם הסביר לי שאני צריכה לעשות חיפוש בשעות שונות... אני מתגעגעת ללילי ולוויבל - כמעט ולא רואים אותם בעונה השניה - חבל שאין עוד פלשבקים- אהבתי את זה שלילי שמסובבת את כל הגברים על האצבע הקטנה שלה היא די שמנמונת בניגוד לג'יה שגם אחריה לכאורה רודפים לא מעט בנים שהיא מקל מעצבן ונבוב... וויבל הכניס אקשן לסידרה כי הוא דמות מאד לא צפויה אבל כמעט ולא רואים אותו בעונה השניה... הכי אני לא מבינה איך זה שלוורוניקה וללוגאן יש מתח מיני מטורף בינהם אבל בין וורוניקה לדאנקן אין כלום - כשהיא לידו זה נראה כאילו הדבר הכי סקסי שהם הולכים לעשות זה לשחק טאקי... מצד שני אם לוגאן הוא כזה תותח במיטה למה כל החברות שלו בגדו בו - גם לילי גם פריס הילטון ועכשיו גם קנדל... וורוניקה נטשה אותו באכזריות... סתם תהיה

irene17

New member
חחחחח ../images/Emo58.gif 207

"נראה כאילו הדבר הכי סקסי שהם הולכים לעשות זה לשחק טאקי" זה היה טוב! ואני כ"כ מסכימה!! אני לא רואה שום כימייה בין דאנקן וורוניקה. ובקשר לפרק 12, פשוט יש ספוילרים עד פרק 12 אז אנחנו מדברים עליהם פה... ובקשר ללוגן וביצועיו- אני חושבת שלילי שמרה אותו רק בגלל שהוא טוב במיטה, אחרת למה עוד היא צריכה אותו? הוא לא היה ילד רע כזה, אז זה לא נתן לה אפשרות לעצבן את ההורים שלה, והוא היה קטן ממנה בשנה. היא פשוט אהבה להשתעשע. וקייטלין סתם זנזונת - בחורה עשירה ומפונקת שאוהבת לשחק בגברים, אני לא חושבת שזה היה קשור לאיך שהוא במיטה. קנדל לא ממש זרקה אותו, זה הוא זרק אותה. בנתיים אני לא בטוחה שכל מה שקנדל רצתה מלוגן זה סקס, יש לי הרגשה שיש שם יותר מזה (ואני לא מדברת על עניין הכסף כי היא הייתה צריכה ממנו כסף רק אחרי שדיק עזב). אבל אם זה כמו שזה נראה, קנדל ולוגן שניהם ניצלו אחד את השני בשביל סקס, כריזמה גם אמרה באיזה ראיון שהמשיכה של קנדל ללוגן היא שהיא נשואה לגבר מבוגר יותר והסקס עם לוגן יותר ארוך ויותר טוב. וורוניקה (לצערי הרב) לא שכבה עם לוגן ככה ש...

noa4u

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

זה בסדר לא כולם פה בגיל תיכון... ועדיין לא שודר פרק מעבר לפרק 7 בעונה השנייה ככה שלא הפסדת כלום בנתיים... :) מסכימה בקשר לדאנקן ובקשר לורוניקה ולוגן... מחכים כבר לאקשן הזה! יש לי הרגשה שהוא יגיע בקרוב... נ.ב: מה קורה עם משחק הדמויות?!?

noa4u

New member
למה לא?../images/Emo58.gif עד 208

אולי לא אקשן רומנטי אבל איזשהו אקשן... עצם זה שבפרק הקרוב (סוף סוף הגיע יום רביעי!) הוא יעזור לה זאת התחלה כל שהיא.. גם פעם שעברה זה התחיל מעזרה של לוגן.. נכון שרוב לא ישחזר את זה, הוא לא עד כדי כך משעמם.. אבל עדיין אני חושבת שיתפתח משהו.. (ואולי בעצם אני רק מקווה וזה משפיע על כושר השיפוט שלי?... חחחח)

irene17

New member
דיכאו אותי קצת... ../images/Emo58.gif 208

לפי מה שהבנתי הפרומו מאוד מרמה, יש סצינות של שניהם בהתחלה ואח"כ אין יותר כלום. חוץ מזה שקראתי היום כמה הודעות מאוד פסימיות של מעריצי LoVe, זה עיצבן אותי.

Lirchu

New member
הגעתי למשהו!!!!! ../images/Emo58.gif עונה 2

משהו שצץ לי במוח בקשר לתעלומה של האוטובוס... זוכרים שכשהילדים היו באוטובוס דיק אמר למורה שמסריח שם מאחור...חח כן זה מצחיק ואולי זה לא היה רציני אבל חשבתי על זה שאולי היה שם משהו... וזה מסביר גם את העכברוש בסוף פרק 6...יכוליות שזה משהו שהתגלה לנהג באמצע הנסיעה וזה מה שגרם לתאונה...

למעלה