דיון

raindrop1

New member
דעתי - - - - - - - >

אני חושבת שהיה נחמד אם קלי הייתה עושה הופעות מורכבות ווירטואוזיות על הבמה שכוללות גם ריקודים ואפקטים, כמובן בהתאם לסוג השירים שלה. למשל, ל-BOY היה מתאים מן ריקוד טנגו או ואלס איטי ול-BTHE היה מתאים ליווי של רקדני פופ, והיה נחמד אם גם היא הייתה משתתפת. זה למשל היה שובר את המופע הקבוע שלה, והיינו רואים בקלי גם צדדים אומנותיים אחרים.

raindrop1

New member
תוספת-

אני מסכימה עם כולם שאין כמו לייב. לייב זה קלי נטו.

patito ƒeo

New member
בטח שלייב! ../images/Emo107.gif

אני ממש לא אוהבת ששרים עם פלייבק.
ואני מעדיפה שהיא תשאר עם המופע הקבוע שלה, בלי ריקודים ובלאגנים.:) ככה הכי טוב

raindrop1

New member
בריטני כבר לא מה שהייתה פעם

למרות שגם בהריון היא הוציאה איזה קליפ.

=דעתי=

היא צריכה לשיר רק לייב! אם היא תתחיל לשיר בפלייבקים היא תהפוך להיות כמו כולם. וכולם זה לא משהו חיובי. בקשר לריקודים, לא ממש נראה לי. רוב השירים שלה איטיים, ואם יתקעו מאחורה איזה זוג שרוקד ואלס זה יראה כמו מופע לגנון... בשירים הקצביים- שתעשה כמה תנועות עם הידים, אבל לא צריך להגזים ולרקוד ממש ריקודי פופ

a charmed girl

New member
לייב לייב ורק לייב!

יש כל כך הרבה זמרות שלא יכולות לשיר בלייב כי זה יוצר להן ממש מגעיל! אז עד שיש אחר כמו קלי, שאפילו שהיא שרה בלייב יש לה קול פצצה כדאי לה וגם לנו שהיא תמשיך לשיר לייב. כמובן שכדי שלא יהיו לה יותר מדי בעיות בקול היא צריכה גם להוריד קצת מהתדירות שבה היא מופיעה ולקחת חופש של איזה יום יומיים לפחות בין כל הופעה כדי שהיא תוכל להמשיך לשיר בלייב עם קול מדהים!

tamar elad

New member
ברור שלייב! וריקודים זה יותר מדי

בריטני ספירס .. וכמו שהרבה כתבו זה לא מתאים לשירים שלה אני אוהבת אותה כמו שהיא

britney4u

New member
מסכים עם כל מה שאמרו פה...

ותחסכו את הירידות על בריטני

britney4u

New member
../images/Emo45.gif שמעתם אותו?!!? ../images/Emo11.gif

סתם
תעשו את זה בשבילי, הלב שלי חלש מדי בשביל לראות את כל זה

oceanic815

New member
לייב../images/Emo47.gif

פשוט עדיף שהיא תיקח קצת חופשות מידי פעם אם היא נהיית חולה. ואני חושבת שכדאי שתישאר עם המופע הקבוע שלה..לא צריך ריקודים. אנשים באים להופעה בשביל הלייב ולא בשביל סתם פלייבק והלייב זה כל היופי בהופעה.. וגם בלייב או לא בלייב היא תמיד שרה מעולה

livnatedri

New member
תגובה לשאלתך....

אני חושבת שעדיף לה להשתמש לפעמים בפליבייק

למעלה