ביוצים

שאלת לגבי ביץ מוקדם?

מזה כמה מחזורים שההפרש ביניהם 32-33 יום הביוץ היה ביום 16 בערך. החודש קרה דבר מוזר. הרגשתי שכבר קודם יש את ההפרשות הידועות וובדקתי בערכות שתן ביום 11 והיו שני פסים. הייתי בשוק כי זה היה מוקדם ולא תארתי לעצמי. כך שלא עבדתי לפני כן אלא רק אחרי. מה הסיבה לזה? שהביוץ היה כ"כ מוקדם? ביוא"מ 11 היו 2 פסים זהים וגם ביום 12. מה דעתכן מתי היה ביוץ ולמה הקדים?

הגוף שלנו הוא לא מכונה מדוייקת

וקורה שביוץ "מקדים" או "מאחר" - אין שום סיבה לדאגה. תמשיכי לעקוב והרבה הצלחה להיקלטות מהירה. -כרונו

היי כרונו,

בכל זאת זה מוזר בעיני ותודה שהגבת לשרשור שפתחתי כי את היחידה שענתה לי. תראי עם הפרש בין המחזורים של 32-33 יום הביוץ צריך להיות מאוחר הרבה יותר מיום 12 לא? צריך להיות אפילו ביום 18 או 19. אני אמשיך לעקוב אבל... עייפתי ויש כל מיני לחצים מסביב. תודה כרונו

עשעתי בדיקת דם

ובטא אפס! זה בערך ליום 10 11 מהביוץ. (אם אכן היה ביוץ מוקדם ביום 12 או 13) האם זה אומר שאני צריכה לקבל מחזור יותר מוקדם?(אם היה ביוץ מוקדם?) כלומר לא בפרש של 33 יום אלא 27 או 28? אני מתארת לעצמי שימים יגידו ושצריך סבלנות.

אכן צריך סבלנות ../images/Emo13.gif

שלומית, כשערכת זיהוי ביוץ מראה שני פסים (באותו חוזק) זה בדר"כ סימן שהביוץ עומד להתרחש ב-24 עד 36 השעות הקרובות. בדרך כלל השלב הלוטאלי אמור להיות פחות או יותר קבוע אצל אותה אישה (פלוס מינוס יום) ומה שמשתנה הוא הזמן בין קבלת המחזור ועד הביוץ. אבל שוב צריך להבין שזה לא מדע מדויק - כל אשה היא אחרת וכאמור הגוף אינו מכונה אוטומטית... אולי השלב הלוטלי שלך תמיד ארוך יותר ממה שאת חושבת? האם בדקת ביוץ גם בחודשים לפני נוכחי או שזו פעם ראשונה שאת משתמשת בערכה? אם את רוצה להכיר וללמוד את מה שקרה אצלך בגוף ממליצה לך גם להתחיל עם מדידת חום שחר ותעקבי אחרי כל השינויים - תלמדי מזה הרבה על איך הגוף שלך פועל
כרגע עוד מוקדם לדעת מה קורה לגבי החודש אז מחזיקה לך אצבעות
- ואם לא החודש תנסי להסתכל על זה כעל שלב שמנו את יכולה ללמוד ולהתקדם לעבר ההריון
אנחנו כאן איתך

תודה כרונו

כן.. בחודש שעבר ערכת הביוץ הראתה שני פסים ביום ה-16 מה שאומר שכנראה הביוץ היה ביום 17 או 18 לא? לכן מוזר לי שפתאום הביוץ הקדים כ"כ ול אקיימתי יחסים לפני הביוץ כי לא ידעתי. כיצד פועל עניין מדידת החום? האם זה עם מדחום דיגיטלי או רגיל? האמת היא שאני לא בנויה למדידות יומיומיות זה ישגע אותי וילחיץ את הבנזוג שלי. שוב תודה

אגדית

New member
היי תבדקי שוב את התוצאה..... את כנראה

בדקת כשהם בדיוק עדכנו. גם לי זה קרה ואחר ריפרש שעשיתי קיבלתי ערך (פחות מ 2) בהצלחה

אגדית

הבנתי שבקופ"ח כללית זה כך. כנראה שזה אפס לפחות החודש לא אהיה במתח טוטלי לקראת המחזור.

כרמית,

תאריך אחרון למחזור- מ-30 ליוני ועד 3 ביולי. ביוץ -כנראה ביום 11 12 או מקסימום 13 מה דעתך על זה? ההפרשים בין במחזורים: 33, 34, 33,32

שלומית

כנראה ביוץ ב-10/11/12/ ליולי היום את י"מ 24 בואי נגיד ומקסימום הביוץ היה בי"מ 13 שזה בתאריך 12/7 את אמורה לקבל מחזור ביום רביעי או חמישי מקסימום שישי (מקווה שלא תקבלי) בהנחה שבאמת הביוץ היה בי"מ 13 (מקסימום) והפעם המחזור לא יהיה לך 33 יום אלא בסביבות 27,28,29 יום. את בטוחה לגבי יום הביוץ?ו אל תשאלי אותי על ערכות ביוץ מבחינתי זה חארטה מתי קיימתם יחסים? רשמת תאריכים? מדדת חום? יש לך גרף?

כרמיתוש,

לגבי יום הביוץ- בדקתי בכרכת ביוץ (למה הם חארטה?) שהראתה שני פסים זהים וחזקים ביום ה-11 שזה ה-10 ביולי וגם למחרת ביום ה-12 שזה ה-11 ביולי. לא בדקתי הלאה. תראי, אם לא הייתי בודקת עם ערכת ביוץ לא היית עולה על זה בכלל שהביוץ מוקדם! ואולי הייתי מפספסת! אין לי גרף ואני לא מודדת חום ובגלל כל הבלאגן שהיה לא זוכרת מתי קויימו יחסים אולי בערך פעמיים בטווח של הימים הפוריים אבל עם הרבה לחץ כפי שפירטי לח.

henzr

New member
חישובים...עזרה

יש לי בלבולציה... אני רוצה לחשב את מועד הביוץ שלי. לפי מחשבון הביוץ http://www.gozalim.co.il/htmlpage/camputersa.asp שיבצתי את מועד המחזור האחרון אך אין לי מושג מה אורך המחזור שלי ?!!! קיבלתי ב-יום שישי והוא נמשך עד היום שהיום היו רק טיפות. אז מה אורך המחזור שלי?תודה

שסק5

New member
אורך המחזור

כשמדברים על אורך המחזור לא מדברים על כמה זמן נמשכת הווסת שלך (הדימום עצמו) אלא כמה זמן עבר מהיום הראשון של הוסת האחרונה שלך ועד היום הראשון של הוסת הבאה. למשל: אם קיבלת ב- 1.5.07 וסת ראשונה ואז ב- 30.5.07 וסת שניה ושוב ב- 27.6.07 אורך המחזור הראשון היה 29 יום ואורך המחזור השני היה 28 יום ובממוצע - 28.5 ברגע שתקבי אחרי יותר ויותר מחזורים הממוצע שלך יהיה יותר מדויק וזה מה שצריך בשביל מחשבוני הביוץ. קחי בחשבון שהמחשבונים האלו לא לגמרי מדויקים וכדאי להתחיל לקיים יחסים כמה ימים לפני וגם כמה ימים אחרי תאריך הביוץ המשוער. שיהיה בהצלחה, שסק.

henzr

New member
אם זה ככה

אז האם אורך המחזור שלי הוא 31 ? כי בדקתי כבר כמה מחזורים ותמיד קיבלתי בכל חודש באותו התאריך.(20 ) 20 למאי 20 ליוני 20 ליולי.. אז שאלת השאלות שלי היא: האם זה נכון שאורך המחזור שלי הוא 31 ???

שסק5

New member
לפי החישוב שלי

מה- 20 במאי עד 19 ליוני - יש 31 ימים מה-20 ביוני עד 19 ליולי - יש 30 יום 20 ביולי זה יום המחזור מס' 1 של החודש הקרוב. אז הממוצע שלך הוא 30.5 ואת יכולה להחליט לבד אם לעגל את ל- 30 או 31 בשביל האתר. ודרך אגב - יום המחזור מס' 1 שלך הוא היום שבו יש דימום רציני (דם אדום ) ולא ההכתמות הקטנת שיש בהתחלה. משם מתחילים לספור. מקווה שעזרתי, שסק.

למעלה