אוזניהו

New member
../images/Emo4.gif

היום בבוקר כשחזרתי מהתאטרון במונית, הנהג התחיל את השיחה בלשאול אם היה לי זיון, כשאמרתי לו שאני לא מעוניין לדבר על נושאים כאלה הוא לא ממש הפסיק לדבר על זה. שאל אם אני אוהב בנים, בסוף הוא אמר שיש לו רק שאלה אחת לשאול ושאני אענה כן או לא - ואז הוא שאל אם עומד לי. ביקשתי ממנו שיעצור כדי שארד מהמונית עוד לפני שהגענו למקום שביקשתי, שילמתי לו את מלוא הסכום, ובגלל שאני לא מכיר את תל אביב יותר מדי טוב, רק כשירדתי מהמונית הבנתי שהוא לא נסה לכיוון רכבת מרכז כפי שביקשתי, או שהוא פשוט התבלבל בין רכבת עזריאלי למרכז... אני לא יודע אם הוא סתם אהבל חרמן או שהיה לו איזה תכנון...

וואי...

ממש מצטער לשמוע על זה! אני חושב שאתה צריך לדווח עליו לחברה שבה הוא עובד, לכל הפחות!! אנשים כאלה לא צריכים לעבוד בתור נהגי מוניות, בשום פנים ואופן... לך תדע אם הוא לא עשה את זה לאחרים, או מתכוון לעשות את זה... עשית אבל ממש בשכל שירדת מהמונית, ולפי דעתי גם לא היית צריך לשלם לו, לא שזה כזה קריטי אבל בכל זאת... ושוב, אני ממש חושב שאתה צריך לדווח עליו לחברה שבה הוא עובד, שיפטרו אותו, כמו שמגיע לו!!! ועוד דבר אחד יש לי אליך-

אוזניהו

New member
נכון

אבל אני לא ממש יודע מי זה, באיזו חברה הוא עובד או מה מספר הרכב ובאותו הרגע פשוט הלכתי בלי לשאול יותר מדי שאלות...

תברר

או לפחות תדווח לחברה ואני בטוח שגם הם ירצו למצוא את הנהג הסוטה הזה ולפטר אותו או משהו בסגנון... אל תוותר, זה יכול לקרות לאחרים.... וגם אם לא, הוא צריך להיענש על ההתנהגות המחפירה הזאת שלו.

GrimBoy

New member
זה בעייתי...

כשאני חושב על כל המקרים האלה, ולדוגמת כל ההטרדות המיניות האלה שצפות להן... אתה שואל את עצמך אם אתה צריך להיכנס לכאב ראש הזה, "להעניש" את עצמך בלחפור במבוכה ובהרגשה הרעה רק בגלל דבר כזה... אני חושב שיש יותר רלוונטיות לבעוט למישהו כזה בביצים ולא לשלם לו את הכסף שמגיע לו מאשר להתחיל לחפש להעניש אותו... הסיבה היחידה שבגללה אני אפסול את האפשרות הזאת היא שבעצם אתה מטפל בבעיה שלך אבל עדיין לא טיפלת בבעיה שהוא.. שלא בטוח שמי שיבוא אחריך יידע להתנגד לה...

moshe34

New member
יש לך מזל שלא שיתפת איתו פעולה

ושלא רצית לדבר על נושא כזה.... עשית בשכל.... מה שחבל שלא ביררת באיזה תחנת מוניות הוא עובד או מה מספר הרישוי של המונית, היו יכולים להיכנס בו ואולי אף לפטר אותו.... אבל העיקר שאתה בריא ושלם

starfield

New member
...

היום כשכל כמה ימים שומעים בחדשות על אנסים ומטרידי מין, עשית את הדבר הנכון, היה עדיף לשלם לו מאשר להסתכן באלטרנטיבה...

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אויש.. איזה גועל

חבל שלא הסתכלת מאיזה חברה הוא והיית מדווח... אלא אם כן הוא באופן עצמאי מה שנקרא חאפר בלי רשיון מורשה... עדיין יכולת לרשום מספר לוחית זיהוי, אבל כשזה קורה לך קשה להתעשת מהר... לפחות יצאת מזה בשלום, גם משהו...

../images/Emo88.gif../images/Emo24.gifעשית את הדבר הנכון

ברגע שהתחלת לחשוד ולחשוש לרדת מיד.

white star

New member
../images/Emo54.gif אמאאאאא ../images/Emo129.gif

איזה חוצפה!!!
זה באמת הטרדה מינית, שלא כמו המקרה הנוראי של הפתק...

i v g y

New member
היי אוזני

שמח שיצאת אי אפשר לדעת לאן זה היה מוביל

sergew2

New member
אמאלה איזה קטע!../images/Emo46.gif

איזה סוטים מגעילים! באמת לא היה מזיק לדווח לתחנה בה הוא עובד!

wiseman19

New member
וואי מלחיץ...

אמממ... היית יכול להגיע לו באוחצ'ית מדוברת משהו בסגנון של: "כן מתוקה, אני מאוד בקטע של בנים, ואם אתה גם בקטע אז יאללה בוא נזרום רק תדאג לקונדום כי יש לי איידס" זה בטח היה מוריד אותו ממך... אבל בכל אופן, טוב שירדת מהמונית, אלוהים יודע מה היה בראש הדפוק שלו באותו רגע. שמח שאתה בסדר!

TheRainMaker

New member
איזה מנוול../images/Emo4.gif

*משתף בשריטה אישית שלי* כל פעם שאני עולה על מונית, דבר ראשון שאני עושה זה לראות מה המס' מונית ולשנן אותו. אין לי מושג איך זה התחיל, וזה כבר ככה כמה שנים... עכשיו אני יודע שאני לא סתם פרנואיד, לשריטה הזו יש הצדקה ^^

white star

New member
../images/Emo54.gif כדברי המשפט הידוע

זה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רוצים להרוג אותך
בוא למסנג'ר מצ'עמם לי

TheRainMaker

New member
מה זה פה, גייצ'לונה../images/Emo35.gif

[אוו גייצ'לונה, איך עוד לא פתחו מקום כזה?
]

למעלה