EastGirl83

New member
../images/Emo4.gif

לאחר התלבטות ארוכה, החלטתי לשתף אותכם, שהרי זה פורום של רווקים ורווקות.... לפני כמה זמן קיבלתי הודעה שבת דודה שלי עומדת להתחתן עם בחור שהכירה שנה שעברה, ועכשיו הם גרים ביחד מספר חודשים בודדים, ואני מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילה, שסוף סוף מצאה את האחד בשבילה... שהרי בחורה בת 27, והוא החבר הראשון והנשיקה הראשונה (וכנראה גם האחרון) סוף סוף מצאה את אהוב ליבה ועכשיו הם עומדים להתחתן.............. כמובן מי שסיפר לי את ההודעה הזאת, היתה אימי היקרה, ששאלה באופן עקיף... "מתי אני כבר אביא את החתן"... ואני... שותקת... כי אני לא יודעת מה יהיה הסוף איתי, אני חושבת על בחור שנמצא רחוק מהמדינה הזאת, ואפילו לא יודעת אם בכלל יבוא לכאן... ואני מנסה להמשיך הלאה.... אבל זה קצת קשה.... ועכשיו בכלל.... עם החתונה הזאת על הראש.... אני קצת עצובה.... אולי אני דפוקה בראש......... בגלל שאני אמורה להיות לצד של בת דודה שלי כמובן.... ובאמת שאני מאושרת..... אבל האם זה נורמלי שאני גם... קצת.... עצובה....

vanna

New member
../images/Emo24.gif

מה בוער? גם תורך יגיעה זה בסדר להיות עצובה אבל באמת שאין לך על מה תני חיוך הכח לטובה

מותר לי

New member
../images/Emo23.gif

אמא שלי גם לחצה בהתחלה (רצתה שאתחתן בגיל 17.5
) עכשיו אני לא ממש מדברת איתה, אבל בת דודה שלי (שניהלה איתי אז שיחות נפש על חתונה וצריך וחייבים ובלה בלה...) מעדיפה שאשאר רווקה לנצח ולא אתחתן עם חבר שלי
מה הם לא עשו בשביל שאפרד ממנו...
מזל שהם חוזרים בדיוק על הדברים שאני מכירה, כך שהם לא מחדשים לי כלום ואני יודעת בדיוק מה לענות להם
המשפחה יודעת על הבחור? מה היא אומרת על זה? מה את אומרת על זה? כמה את רוצה?

מה הסיפור של

"מתי תורך
" נתקלנו בהודעות כאלו לא פעם.... אני מבקשת מכולםםםםםםםםםםם
נא לא להתייחס ולקחת את זה ללב אוהבת אותכם...

extream

New member
לא יודע מה אתכם .....

אבל אני בכל פעם שהתור מתקרב מסתכל אחורה ונותן לזה שאחרי לעקוף אותי ככה הוא לא מגיע

טל205

New member
מזה הצחקת אותי

אבל מה לעשות גם אני כזה.. מעניין מה היה קורה אילו הייתי עומד מאחריך... חחחחחחחחחחחחח

Dolphinea

New member
אל תהיי כל-כך קשה עם עצמך../images/Emo24.gif

זה נורמאלי להרגיש קצת עצובה... זה לא אומר שאת לא שמחה ובצד של בת דודה שלך זה אומר שזה גורם לך להתסכל על המצב שלך ולראות שאת לא ממש מרוצה ממנו... כל דבר קורה בזמן שלו וגם הזמן שלך יגיע סבלנות ותשתדלי לשמור על האופטימיות...

Barvazoom

New member
תזכרי שאנושיות אינה חטא...../images/Emo140.gif

וואו... רציתי לענות משהו מעודד ושירגיע אותך אבל אני רואה שכתבת בעצמך בחתימה שלך ושימי לב: "עשות משפט ואהבת חסד..." איפה המשפט ההוגן שלך אל עצמך? היכן החסד עימך? מותר לנו לקנא, מותר לנו לרצות דברים, מותר לנו לשמוח עבור אחרים אבל מותר גם להרגיש את הצביטה הקטנה בלב, מותר לאחל מכל הלב הצלחה ולאחל אותה גם לנו. את לא דפוקה בראש, את אנושית זהו חטאך היחיד ולעניות דעתי - זה לא חטא.

EastGirl83

New member
צודקים......

כנראה שהזמן באמת יעשה את שלו, כל אחד והזמן שלו, ובקשר לבחור שאיתו הייתי רוצה להיות איתו, אז המשפחה שלי לא יודעת עליו ואני לאט לאט מנסה לשכוח אותו ולסגור את הפרק הזה בחיים שלי ולכן אני מחשיבה את עצמי כרווקה
אפילו הוא יודע שאני מחשיבה את עצמי כרווקה בימים אלה... וזה טוב שהוא מודע לכך.... כי אני לא מרוצה מהמצב כפי שהוא ולכן אני גם אעשה הכל על מנת לשנות את המצב... אי אפשר להמשיך לטחון מים. באמת תודה על התגובות שלכם... לפעמים גם צריכים תגובות מבחוץ על מנת להזכיר את מה שיש מבפנים

למעלה