סופה10

New member
../images/Emo4.gif

חבר'ה אני צריכה עצה דחופה! אז ככה: הכרתי בחור נחמד באחד האתרים והשיחה זרמה בינינו הכל טוב ויפה לאט לאט גיליתי עליו יותר פרטים שנראו לי מוכרים מסתבר שאת הבן אדם הזה אני מכירה מלפני 5 ש' ככה כי עבדנו ביחד באותו מקום(הוא היה במפעל אני במטבח) והוא מכיר את האקס שלי והוא עובד איתו(הם לא חברים רק עובדים ביחד) בקיצור הכל זורם שיחות הטלפון ההודעות באתר... הבעיה היא שאתמול הוא שאל אותי לגבי הגובה שלי(וזה רשום בכרטיס) ואמרתי לו שאני 1.80 ושאלתי למה והוא אמר שהוא 1.67 הרבה פחות ממני, אומר לכם את האמת שאני לא יכולה לצאת עם מישהו יותר מידי נמוך ממני והוא שאל לדעתי ולא שיקרתי לו לגבי זה אבל הוא שואל אם אין לו בכלל סיכוי אני בדילמה ממש קשה כי הבחור מקסים(דברים טובים באים בחבילות קטנות) אבל אני לא רואה את עצמי יוצאת עם אחד שבגובה של אחי הקטן... מה אתם אומרים?

לדעתי..

אל תפספסי משהו שעלול להיות טוב בשבילך בשביל פרט כזה, תנסי תראי איך זה זורם לך. אם הסתדר וטוב לך הכל סבבה הרווחת אם לא אז לא קרה כלום, בכל מקרה אם תנסי רק טוב יצא מזה ואם אפילו לא תנסי לא תדעי אם הפסדת.

extream

New member
תקשיבי לי

אני חושב שכדאי לך לחשוב פעמיים, כי אם חס וחלילה משהו ילך לך את בחוץ!!! איך תוכלי לחזור כך לפורום כשאת לא רווקה ???

למעלה