Dead Immortal

New member
חחחח..באמת?

איזה מצחיק.. למה בכל מקום היא משחקת דתייה? גם בטב"ע היא שיחקה דתייה לשעבר שגורשה מהבית..

זהבונת1

New member
תגובה לכוווולכםםם

א- הילה וידור מושלמת ואין על זה ויכוח פשוטט חח!! ב-נופר אני יודעתת שלחתי לך הודעה מאמיי דברי איתי ואני אשלח לך ג-ברגע שיוודע לך מתי הסרט ייצא,בבקשה תודיעי ליי.או שכבר הוא יצא איפשהו בהפצה מוגבלת?? ד- להילה יש עוד סרט עם ציון ברוך משלישיית מה קשור שהיא משחקת שם כלה שלא מגיעה ליום החתונה שלה וזה,ברח לי השם של הסרט. ה- חחחח למה להגיד שמתאים לה לסבית? אני מכירה עוד שחקנית שיצא לה כמעט בכל סרט שלה להתנשק עם בנות חח ו- זהו לבינתיים..! אלא אם כן אני אזכר במשו

Dead Immortal

New member
תגובה לתגובה..חחחח../images/Emo6.gif

שלחת לי הודעה לכינוי הקודם? אם כן..אז שלחי לי לכינוי הזה..כי אני עכשיו משתמשת בו.. להילה יש עוד סרט עם ציון ברוך?? הוא חדש???
יאאא תעדכני אותיי!! אממ..ואיזו שחקנית?

זהבונת1

New member
אממ

לא זוכרת נו הוא יצא כבר או שייצא אין לי מושג הייתי מתה לראות אותו אבלל שחקנית אמריקאית.קוראים לה אוון רייצ'ל ווד.

זהבונת1

New member
אוקיי נזכרתי

קוראים לסרט -סרט חתונה(כרטיס זוגי) יש גם מלא שחקנים מוכרים שם,הילה השחקנית הראשיתת רון שחר ציון ברוך ארנון צדוק איריס ברנע ריקי בליך הנה תקצירון: סרט חתונה (כרטיס זוגי) (2005) תקציר: הסרט הוא קומדיה רומנטי. באולם חתונות, החתן מחכה, גם ההורים, הרב והאורחים - כולם מחכים, אבל הכלה, נעמה, לא מגיעה. במקביל בבית קפה קטן, בשעת סגירה, יושבת לה כלה. בעוד חצי שעה החופה, אבל היא לא מסוגלת לעמוד מתחת לחופה לצידו של נועם, בחיר ליבה המיועד. על כוס קפה ובקבוק בירה מנהלת הכלה שיחה נוקבת עם המלצרית והמלצר, אשר כל אחד מהם מציג עמדה מנוגדת. נעמה כבר לא תגיע והחתן יוצא למסע שוטטות בעיר. הוא טיפה שכור מדי מכדי לנהוג, ועוצר את הרכב על יד בית קפה קטן. החתן נכנס לבית הקפה ופוגש את הכלה. זו הפעם הראשונה שהם רואים זה את זו ! כי מסתבר שהם הגיעו משתי חתונות שונות, שאמורות היו להתרחש באותו זמן. כמו באגדות, הם נוסעים לשדה התעופה ועולים על הטיסה הקרובה לפאריז. מה יקרה שם? זה כבר סיפור אחר.

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהיא לא משחקת דתיה! היא משחקת

חילונית שמפתה דתי או משהו כזה..... לא ראיתי תהצגה

כמה תיקונים

א. בכל נדריי היא לא משחקת דתיה היא משחקת דוקא חילונית פרובוקטיבית. שמישהו דתי בוגד באישתו איתה. ב. בטב"ע היא לא גורשה מהבית היא משחקת את רננה שחזרה בשאלה כדי להיות עם החבר הערבי שלה והמשפחה מנתקת איתה קשר תודה

מישו אמר טליייייייייייייייי../images/Emo80.gif

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^&!@#@#^$&^&*(*^^&^%$%$#$^I*&)&%$&^& טלי!!טלי טלי טלי!!!!!!
נרגעתי

זהבונת1

New member
ועכשיו לנשום עמווווק ../images/Emo13.gif

ודא אם יהיה למישו פרטים על הסרט בבקשה שיודיעעעע

Dead Immortal

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זהבית בובה,אם יאמרו לך משהו על הסרט,תיידעי אותי טוב?

למעלה