היי לכולן , שמו של ד"ר סוריאנו עלה ורציתי לומר שהייתי אצלו בפגישה והוא נראה כמי שממש מבין בתחום, יחד עם זאת הבנתי מאחת מכן שבמידה וממליץ על ניתוח כדאי לשקול זאת שוב , יש המלצות בעניין ? אני אמורה לעבור אצלו ניתוח בעוד כ-3 שבועות.
כיוון שהוא מתמחה. אבל אני לא יכולה לעזור לך לגביו, כי אני, עדיין לא יצא לי לפגוש בו. תמיד יש לשקול ניתוח, אבל - כמובן, שתלוי בנסיבות. בכל מקרה - הרבה הצלחה בניתוח!!
אכן דר סוריאנו מאוד מבין באנדו. לגבי הניתוח מאוד תלוי בהרבה דברים מסביב אנחנו לא מכירות את הרקע שלך דרגת אנדו ממצאי האנדו בבטן וכד' אחד המנתחים בניתוח ה"ניקוי" שלי היה דר סוריאנו והוא עשה עבודה נפלאה. גם מסיפורים של בנות אחרות ששמעתי וגם ממני אני חושבת שאם את הולכת על ניתוח אז סוריאנו ללא ספק בחירה טובה. אם תספרי קצת יותר על הרקע אנדואי שלך נוכל לייעץ לך אבל ההחלטה כמובן היא רק שלך. אני מאמינה שאם סוראינו המליץ על ניתוח זה לאחר שהוא בחן את כל הסיפור שלך ולמד אותו הכי טוב. בהצלחה
לא ממש הצלחתי להבין למה את מתכננות באמירה שאם הוא ממליץ על ניתוח אז...יכולה לומר לך שלאחר ביקור אצלו, אני מאמינה שהוא לא יציע ניתוח ללא התעמקות מירבית בך ובמצבך. בתור "אובייקטית" מעולה לחדר ניתוח-לאחר שלב הפוריות ובדרגת אנדו' גבוהה, לא ראיתי שהוא ממהר לשלוח אותי לניתוח מבלי שימוצו כל שאר האפשרויות לשיפור איכות חיי. אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה.
היי, ד"ר סוריאנו ניתח אותי לפני מס' שבועות בתל השומר ואני ממליצה עליו בחום. כמובן שלפני שהולכים לניתוח יש לשקול היטב ולדעת שיש גם סיכונים כמו בכל ניתוח. מסכימה עם כל מילה של זק לגבי ד"ר סוריאנו. שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה!!