../images/Emo4.gif

אני מרחמת על הנציג שייפול עליו. לקוחות כאלו מוציאים שם רע לישראלים. אדם כזה לא צריך להחזיק בכלל בטלפון סלולרי.

לא חבל על האנרגיה שהשקעת

בלענות לפלצן הזה? לעיתים תשובה קצרה ולעניין יכולה להעמיד אותו במקום בלי להגיד לו את האמת בפנים שזה רק "מדליק" אנשים
-ים כמוהו. אני למשל, כדי להמחיש לו כמה שהוא דביל הייתי ממליץ לו לכתוב מכתב ל"סלקום" רק כדי להראות לו כמה שהפנייה שלו מגוחכת כשהתשובה תחזור, או אפילו לפנות למכרים שלו, אם יש לו כאלה שעובדים ב"סלקום", ולראות איך הם יגיבו. מעבר לכך - תמיד, אבל תמיד, יהיו כאלה שבאופי שלהם זה לקבל עוד ועוד. באנגלית הביטוי Gimme Gimme Gimme (תנו לי, תנו לי, תנו לי) נפוץ מאד לאנשים כאלה. ל מ ש ל ... סתם דוגמא שהמצאתי - לקוח קיבל זיכוי על גלישה באינטרנט, לפנים משורת הדין בגלל שהוא לקוח ותיק ולא כדאי שהוא יתנתק וימליץ גם לחברים שלו לנתק. ואז הוא פונה לנציג שירות ואומר - ראיתי שקיבלתי את הזיכוי אבל למה לא נתתם לי גם חודשיים חינם כמו שחבר שלי קיבל במסגרת מבצע X ללקוחות חדשים בלבד??? תביעה ייצוגית זה בדר"כ חיוב או תקלה שהחברה לא מודיעה ללקוחות שלה באף דרך וגם מרוויחה עליהם בגדול. ארין ברוקוביץ' היא דוגמא מצויינת. לסיכום, כמו שאמרתי בהתחלה - חבל על האנרגיות. אפשר לגחך ולהמשיך הלאה. ... ואכן מסכן הנציג שייקח אותו ברצינות.

יש לי בעיה קשה

אנשים טיפשים מעלים בי את הרצון לחנך אותם, פאק ביצור. זו באמת לא אנרגיה או טרחה מצידי, אבל קשה לי עם אנשים כל כך טיפשים, אנשים כאלו צריך להשאיר בבית, שלא יראו אור יום ויטמטמו אנשים אחרים, זה יכול להיות מדבק.

ניסיתי לחנך אנשים ולעיתים נדירות זה

מצליח. לרוב, הם לא קולטים שהם כאלה. או יותר גרוע, חושבים שהם אחלה ולא יודעים שהם נודניקים/ מנייאקים/ חסרי טאקט ולא חסרות דוגמאות. צריך לתפוס את הרגע הקטן הזה לתת להם רמז עבה כמו פיל בלי להגיד להם את זה בפנים. למשל, היה לי קטע לא מזמן שנורא רציתי להגיד למישהי שחשבה את עצמה יותר מידי, שהיא צריכה להרגע. פעם אחת רמזתי לה ופעם אחרת אמרתי לה את האמת בפנים ולא היה לה מה להגיד בתגובה. זהו. אנשים שאני פוגש אותם פעם בחיים, אני לא מנסה לחנך. אלא אם כן הם ממש לא מודעים לנזק שהם עושים לעצמם ואחרים.

אני מודעת לעובדה שזה לא מצליח

ועדיין אנשים כאלו עושים לי רע... לא חבל לברוא כאלו? לא משתלם יותר להשקיע במשהו קצת יותר רווחי לאנושות? משהו עם קצת שכל?

לא התעצבנתי, נהפוכו

שועשעתי מכל העניין בכל מקרה, קשה לי להבין אנשים כאלו, באמת שקשה לי. ועכשיו המיטה באמת קוראת לי אחרי 8 וחצי שעות של עמידה על הרגליים ושאילת אותן שאלות over and over again... לפחות איזה דוסית אחלה לי זיווג

מותר לי

New member
לאאאאא!!!!

אם הם ישארו בבית אז לא תהיה לי עבודה! ("תוציא את המתכות שיש לך בכיס" מביאים לי ת`מעיל שלהם...)

../images/Emo6.gif לי יש יותר סתומים!

לפני שבוע: אישה אחת עומדת שעה ומסתכלת על הלוח טיסות יוצאות, בסוף אחד הבודקים ניגש לשאול מה היא עושה... אישה: "הטיסה שלי עוד 5 דקות ואני מחכה לה..."

למעלה