light angel

New member
../images/Emo4.gif

אני לא נוטה לבקש את זה הרבה, אבל עכשיו אני ממש צריכה... אפשר חיבוק?

light angel

New member
האמת, אני לא יודעת... ../images/Emo4.gif

פגשתי היום ידיד שלי, והיה לנו ממש כיף. רק איכשהו באוטובוס הביתה נעשיתי מלנכולית... אולי מהשטויות הרגילות שאני מכניסה לעצמי לראש, שכל דבר טוב קורה בפעם האחרונה, שהוא לא ירצה לפגוש אותי שוב, שאני הורסת הכל, בלה בלה בלה. לא יודעת מאיפה זה בא, אבל זה עשה לי עצוב...
ועוד ידיד אחד נעלם לי, וזה מעציב אותי גם. היום התקשרתי אליו אחרי שבועיים שלא דיברנו, והוא בדיוק היה עסוק. אמר שנדבר מחר. אני מחכה... תודה, זה עזר.

carmit4

New member
יהיה טוב../images/Emo70.gif

למה שלא ירצה להיפגש איתך
אם לך היה כיף בטח גם לו
וחוץ מזה, תהיי אופטימית
פסימיות לא ממש עוזרת

light angel

New member
אני מאוד מקווה...

ואין שום סיבה הגיונית להרגשה שלי, זו סתם הרגשה. בדרך כלל אני אופטימית מאוד, אבל בימים האחרונים משום מה נפלה עלי מלנכוליה לא ברורה...
הייתי תולה את זה במחזור המתקרב, אבל הוא נגמר לפני שבועיים. אז זה לא זה. הלוואי וידעתי מה זה כן...

אורלי:]

קשר בין אנשים לא יכול להיות חד צדדי. אם יש לך ידיד ואיכפת לך ממנו אל תצפי שרק הוא ישמור על קשר. אם את מרגישה שקשרים מתנתקים תחזירי אותם. אם את צופה את העתיד ורואה שתתנתקי תתחברי עכשיו
. אל תוותרי על דברים כל כך בקלות. חייכי לי ועכשיו

light angel

New member
את חמודה ../images/Emo13.gif

הוא נעלם לי לקצת, הייתי בטוחה שהוא נסע להדריך באיזו קייטנה אבל מסתבר שהוא חזר כבר לפני יומיים ולא היה לי מושג. שלא לדבר על זה שלא דיברנו כמה ימים לפני זה. אבל התקשרתי אליו, והוא היה עסוק אבל אמר שנדבר מחר. אני מקווה שזה באמת יקרה. בכל מקרה, אם לא, אני אתקשר שוב... באמת חשוב לי לדעת מה קרה. תודה
את צודקת.

light angel

New member
מבטיחה...

גם ככה התכוונתי לברר את זה, אבל מצד שני אני לא הטיפוס המטריד... אם לא אז לא
אבל כן, אני אשתדל.

mta16

New member
אומנם באיחור קל...

אבל זה תמיד עוזר...אז קבלי ממני

למעלה