../images/Emo4.gif

שלום לכולכן. תודה על החיבוקים והאהבה.. היום נשארתי בבית סתם ככה,יום חופש מהכל.. לאחותי יש מחר יומולדת עגול (היא בת 30).. (אני זוכרת את אמא שלי אומרת בראש השנה האחרון ,חודש -חודשיים לפני שנפטרה "אני לא מאמינה שXXXXX השנה בת 30..אני פשוט לא מאמינה..") אחותי לא רוצה לחגוג בכלל ואנחנו כן רוצים לעשות לה משהו צנוע .. ארוחת ערב קלילה ביחד ועוגה כולם ביחד... אני מאוד מבינה את מה שהיא מרגישה..וגם אני חצויה עם זה בעצמי.. אבל בכל זאת יומולדת עגול יש רק פעם ב-10 שנים.. מה לעשות? לעשות למרות שהיא לא רוצה?למישהי יש רעיונות.? תודה הוקוס פוקוס1..

לונה..

New member
אתם יכולים לנסות להתפשר

לתכנן ביחד איתה, להבין איפה הגבולות שלה עוברים ועד כמה כן אפשר לחגוג לה. משהו בסגנון "עד כמה את מרגישה שאת מוכנה ויכולה לשמוח?" להגיד שאתם לא מתפשרים על לחגוג לה, אבל מוכנים לעשות את זה ביחד איתה כדי שתרגיש עם זה הכי נוח שאפשר. תזכירי לה שהחיים ממשיכים ושאין דבר יותר מקרב ומאחד מאשר שמחות. אני בטוחה שבדיעבד זה יעשה לה רק טוב, למרות העצב שמלווה בכל רגע. שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב.

להיות איתה, במסגרת הגבולות שהיא

מסוגלת להם כרגע. לא לכפות עליה, אבל גם לא להניח לה לבד, אלא אם כן זה בפירוש מה שהיא מבקשת.

היה..

היה עצוב.. אחותי הייתה מאוד מצוברחת ובבבוקר הלכה לבית העלמין. עשינו משהו קטן,ארוחת ערב קלילה ועוגה. היה די עצוב. נקווה שיומולדת 40 שלה יהיה מוצלח יותר
הוקוס ..

למעלה