angel of berlin

New member
../images/Emo4.gif

היי.. אני חייבת להתייעץ... אתמול קיבלתי הודעה בפלאפון מהבעל, הוא קרא לי בשם החיבה שלי מספר פעמים וזה היה חמוד..פתאום הקול השתנה והוא דיבר על משהו ולפתע פלט אנחה ולאחריה שתיקה שוב אנחה ואז באופן חד משמעי אמר טוב אני אתקשר מאוחר יותר שוב אנחה אני אוהב וניתק... האנחה נשמעה כאילו משהו מעסיק אותו... מה נראה לכם? הוא טוען שהוא היה לבד ולא היה איש לידו - התקשרתי אליו אחרי שעתיים כי ראיתי שהוא לא בדיוק ניסה להתקשר שוב... ??????? מה זה נראה?

מאולף

New member
הי angel, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

צר לי, אבל זה לא נראה, וזה "נשמע" ממש לא טוב עבורך. תבדקי סימנים אחרים המעידים על התנהגותו לאחרונה. ממני, המאולף

angel of berlin

New member
../images/Emo4.gif

אילו סימנים? הוא קרא לי מפגרת בעצבים ושאפסיק לחשוד בו... ניתק לי את הטלפון בפנים ואמר שלא חוזר הביתה.. בנוסף אני לומדת באיזור חיפה פעם בשבוע וההורים גרים שם אז הוא הציע לי שאולי ביום הזה באופן קבוע אשאר אצל הוריי עם הילד במקום לסוע עד המרכז.... מה אתה אומר?

מיבת

New member
מה נראה לך?

נראה לך שהוא בוגד בך? אולי הוא נאנח בעייפות?

seeyou

New member
נשמעה כאילו משהו מעסיק אותו../images/Emo22.gif

אם הבנתי נכון את השאלה שלך את חושדת בו שקיים יחסי מין באותו זמן? אפשרי,
יש אנשים עם פנטאזיות, הכרתי אישה,בתקופה שהייתי רווק, שהייתה משוחחת בטלפון עם בעלה בזמן הסקס... בתקופה ההיא ,לא חשבתי "לעסוק" בפילוסופיה ולשאול אותה למה עושה את זה... אם את באמת חושדת בו יש הרבה דרכים לדלות לפני שאת מתחילה בבירור תגדירי לעצמך מה תעשי עם ה"תוצאות" של הבדיקה... יוסי

angel of berlin

New member
../images/Emo35.gif

איך? איך אדע בלי לפגוע? אם הוא באמת עשה משהו אז אני הפגועה. אבל אם לא איך אפשר? הוא טוען שהוא נגד בגידות אבל בהודעה זה לא נשמע היה טוב כ"כ תעזרו לי בבקשה...

seeyou

New member
אומרים שגשם בודד לא מבשר חורף!

כול החשדות הם רק מסביב לאותה שיחה? לא היו דברים נוספים מאז שאתם נשואים? יוסי נ.ב: אין דבר כזה לצאת למלחמה "בלי לפגוע-או להפגע"!

angel of berlin

New member
סליחה...

שיחה נאנחת מלווה בציחקוק של הנאה כמו ילד בן ;6 שנתפס באמצע ... "גשם בודד אינו מבשר חורף"???. אם הוא בגד בי? אז זה אומר שזה חד פעמי בטח... פעם בוגד תמיד בוגד... השאלה היא איך אני אדע בוודאות..

seeyou

New member
לדעת בוודאות?

הדרך היעילה ביותר זה בלש ,ישנם הרבה חברות שמתמחות בנושה...

רק ../images/Emo163.gif יעשה כזה דבר..

לדבר עם אישתך בטלפון כשאתה במצב אינטימי עם אישה אחרת??? אם זה נכון זאת הפרעה נפשית חמורה וזו כבר סיבה טובה לחשוב פעמיים אם את רוצה דבר כזה בבית... אבל זה כמובן רק בתנאי שיש משהו מאחורי הדברים שלך ולא סתם היה נדמה לך.

riki23

New member
נו באמת

אולי הוא היה באמצע עבודה, למשל, כאשר אני בעבודה, אני לא מדברת עם אף אחד, אולי יש לך חשדות על סמן משהו אחר, זה עניין אחר, אבל על סמך השיחה הזאת לא ניתן לקבוע שבעלך אומנם בוגד.

מפלית

New member
למה לעשות מכל זבוב - פיל????

בעלי בטח היה אומר לך: אתן הנשים תמיד מחפשות סיבות! אפילו שהכל טוב והוא מתקשר להגיד שהוא אוהב את חושדת? אלא אם כן זה יושב על איזה בלגנים אחרים שיש לכם ואת זה אני לא ודעת....בנינו, עזבי אותך !

אותי הרבה יותר מטרידה השיחה השנייה

קרא לך מפגרת? ואמר שהוא לא חוזר הביתה? וניתק את הטלפון נשמע ממש לא טוב, מה זאת התקשורת הזו? ואולי על ראש בגנב בוער הכובע ולכן התשובה החריפה... בכל מקרה אם את רוצה לדעת בוודאות ויש לך תקציב אז זה רק בלש פרטי.

אאולי

New member
אולי בעלך עובר איזה משבר?

חשבת על זה? אל תשפטי אותו כבר משיחת טלפון שנישמעת לי די מוזרה, כי אחרת איך אפשר להסביר את התנהגותו, כלומר,אם הוא היה עם משהי, למה היה לו להתקשר אליך? אני חושבת שהוא עובר משהו לא טוב,ולכן כדאי לך לשאול אותו אם הכל בסדר בעבודה,או בכל דבר,רק לא אם הוא בוגד בך,תאזרי בסבלנות. ותני לזמן לתת לך סימנים. מקווה בשבילך שהכל היה עורבא ופרח.

למעלה