SummerSpirit

New member
../images/Emo4.gif

חברה שלי קיבלה לפני כמה ימים מכתב מאיזה מישהו שאומר שהוא אוהב אותה ובלה בלה בלה. הקטע הוא שהיא גם אוהבת אותו היא סיפרה את זה רק לי ולעוד שלוש בנות בערך. בכל אופן, אף אחד לא יודע על זה והיא חושבת שאני כתבתי את המכתב הזה כי יש שם כתב של בנות כזה מסודר והכל ומבין כל אלה שהיא סיפרה להן אני היחידה עם כתב כזה וזאת לא אני! אני אומרת לה כל הזמן וכווווולם חושבים שאני כתבתי את זה! סעמק!

אז תגידי לה בצורה יפה שהיא מפגרת

ושתלך להאשים מישהו אחר בבדיחות הגנון האלה. נו באאממתת מה זה השטויות האלה

SummerSpirit

New member
זה לא שטויות

אני יודעת שזה נשמע כאילו ב' אבל זה מציק! תארי לך שכולם חושבים שאת עשית משהו שלא!

Breaking Wave

New member
הייתי נפגעת מזה שלא מאמינים

יותר מידי בשביל שיהיה לי זמן להתעסק בלהסביר לה\להן שזה לא אני פשוט מאוד לא מאמינה לך, בעיה שלה למה את צריכה להוכיח? זה זילזול, חוסר כבוד, העלבה, פגיעה באמון ההדדי שצריך להיות בין חברות.. ובתור חברה שלך היא צריכה להתבייש! ואם זה ממששששש מציק לך תגידי לה שתברר את זה לפני שהיא מתנפלת על אנשים פשוט תלכו לילד הזה ותשאלו...

The Guardian17

New member
אפשר לשאול..

למה היא דווקא חושדת בך? הרי עוד 3 בנות יודעות על זה... ומקסימום תראי לה את הכתב שלך מול הכתב של אותו מכתב. כתב של בן אדם לרוב קבוע ולכן תוכלי לדפדף במחברת שלך של הלימודים או משהו ותראי לה שזה לא ממש דומה.

SummerSpirit

New member
נו כן

כל השאר יש להן כתב חרטומים, אשמתי שאני כותבת יפה? הקטע הוא שכמו שאמרתי, אף אחד אחרת (כנראה) לא יודעת על זה שהיא אוהבת אותו אז מי כבר זה יכול להיות? אוף.

The Guardian17

New member
אם היא לא תאמין..

מה כבר יקרה? היא תתעצבן לכמה זמן. בסדר. יופי לה. מה עכשיו? ההוא שכתב לה את המכתב לא יספר לה באיזה שהוא שלב? היא אולי באיזה שהוא שלב "טראומטי" שהוא אכן התייחס אליה. אל תקחי את זה קשה. אולי היא סתם מבלבלת בשכל עכשיו אבל אחר כך כל התמונה תתבהר לה.

שלא תראה לה

מה, היא בכיתה א'? מה זה השטות הזאת? לא רוצה, שלא תאמין. זה גם ככה קטע טיפשי.

mahboba

New member
עזבי עניין של כבוד

שתראה, למה לא, שתוותר על האגו ותראה......כשהחברה הילדותית תראה שהכתב אכן שונה אני מאמין שבעתיד היא אפילו לא תעז להטיל ספק בחברות שלהן

זה בכלל לא קשור לכבוד

ז"א, בגדול זה כן, אבל לא מתוך זה. זה הקטע שהן כבר עברו ת'גיל, וכאילו.. דיי נו אין לי מספיק מילים כדי להסביר כמה שזה יהיה מטומטם שהיא תראה לה את כתב היד שלה כדי "להוכיח" או איך שלא תרצה לקרוא לזה.

mahboba

New member
אמרי לה משפט אחד

"אם הקשר שלנו אינו מושתת על אמון ולאחר כל הזמן שאנו חברות אינך מאמינה לי כנראה שהוא לא שווה" .....אמרי לה גם שמאוד נפגעת ממנה ומההכפשות להם היא גרמה ושעכשיו את והיא מחליפים תפקידים והיא זאת שצריכה לבקש סליחה על מנת להחזיר את הקשר לקדמותו ועשי זאת

SummerSpirit

New member
זהו אמרתי

זה לא אותו כתב ואם תסתכל טוב, תשים לב. הן מסתכלות ככה בכללי וקובעות.

mahboba

New member
אז תרדי מהןןן

את אמורה ללמוד מכל זה לקח, אם בגלל עניין כזה פעוט הן גורמות לך לכה רע בעתיד מי יודע..... יש המון בנות אחרות למה להשאר עם כלבות תכחניות ופרובקטיביות?

תגידי, עשית לה פעם משהו רע?

למרות שהכתב דומה... למה כולן חושדות בך כאילו את איזו אחת עם עבר שחור בעניין הזה? אם אין לך עבר כזה ... זה ממש מוזר שהיא לא סומכת עלייך בתור חברה. אם היא לא סומכת עלייך וחושבת סתם ככה שזו את אז זו בעיה . לדעתי, אם היית חברה באמת טובה שלה היא לא היתה עושה לך כזה דבר מהתחלה. והאחרות סתם זונות שהן מאשימות אותך ככה. לא מכירה אותן אבל אם בנאדם דובר אמת מאמינים לו. לא מאמינים לאנשים ש: יש להם פרצוף שאומר "אני שקרן פתולוגי!!" או שיש להם עבר של שקרים ובלה בלה בלה. אני צודקת?

SummerSpirit

New member
נו כן אבל יש לי קטע

שאם מאשימים אותי במשהו אז לפעמים אני צוחקת וזה עושה רושם כאילו שאני צוחקת כי אני משקרת וזה לא נכון! ואני לא שקרנית פתולוגית.

mahboba

New member
תראי לה את השירשור הנ"ל ../images/Emo13.gif

תחשבי על זה, זה בוודאות יסיר את החשד ממך

למעלה