Lolita f Haze

New member
../images/Emo4.gif

באיזשהו שלב בחייה בחורה מגיעה למסקנה שכל מה שהיא רוצה בחיים זה חבר. כל שיטוטי הקניות האלה במטרה למצוא את החולצה המושלמת, היציאות המעייפות בשבתות שבסופן שוב תחזרי בודדה הביתה, והכי נורא- שלל ערסים/זקנים/אנשים ממש מכוערים שמתעקשים להתחיל איתך עשרות פעמים ביום... למה לעזאזל אנחנו סובלות את כל השיט הזה?! אה, כן. כדי למצוא חבר. ובכל זאת, הוא עדיין לא נמצא. ולמה לא? תשאלי את עצמך. הרי את נראית לא רע, לא טיפשה ולא מעצבנת. בעצם, את בחורה די שווה בעינייך. אז למה, בשם אלוהים, אין לך עדיין חבר? ומה בעצם אנחנו רוצות? לא הרבה, בסך הכול. שייראה טוב (בסיסי), שלא יהיה טיפש מדי או ערס מדי , שיצחק איתך על כונפות ויראה איתך סרטים של וין דיזל. שיחבק אותך ויגיד לך שבכלל לא השמנת, את חולמת. שתהיו חמודים ביחד, שיצחיק אותך ויהיה גבוה ממך בדיוק בראש (כשאת על עקבים). שיהיה לכם על מה לדבר, שלא יציק וגם שלא יתאהב בחברה הכוסית שלך. לא הרבה, מה? ובכל זאת... אין לך חבר. אז אם אתם יודעים איפה מסתתרים כל הגברים החמודים שעונים על הדרישות אולי תשתפו אותנו.... נשיקות, לוליטה. (מטר שישים בלי עקבים.)

fishey

New member
ואיפה כל הבחורות האלו ??

שהן לא "כפרות" לא טיפשות יודעות מה הן רוצות אפשר לדבר איתן בכיף ולא רוצות רק את "בראד פיט"...בלה בלה בלה .... נו... איפה הן?

flowers girl

New member
את האמת..

זה ממש מבאס, כי גם הבחורים האלה וגם הבחורות האלה עומדות/עומדים מול העיניים של המחפש.. הרעיון הוא לאזור אומץ ופשוט להתחיל איתם. זו הבעיה שלי..

Akuna Matata

New member
לוליטה היקרה

את פשוט קלעת בול למה שאני חושבת!!!!! זה כאילו ישבת יום שלם בתוך הראש שלי והקשבת לכל המחשבות הכמוסות שלי! חוצפנית!!
אני מסכימה עם כל מילה ויכולה להגיד לך שיש אחד כזה, את יודעת מה? יש אפילו 2! (אחד לי ואחד לך)
ואני בטוחה שהוא יגיע, תאמיני בזה.

bhmi100

New member
את דורשת יותר מידי !!!!

למשל אחרי שסננת את כל הלא חתיכים לא ארסים ולא טיפשים. כלומר חכמים חתיכים ... מישהו שיהיה גבוה ממך בראש כשאת עם עקבים זה 1.85 מעט מאוד גברים הם בגובה הזה. תרדי מהקטע של הגובה . תחשבי קצת גם מה את יכולה לתת לקשר. מאיזה סיבה ירצו אותך למה הבחור צריך לתת הכל חוץ מזה שהוא בגובה של שחקן כדורסל. חוץ מזה שאת אומרת שאת חתיכה. \ בנות רדו מהקטע של גובה הבחור ואז תגלו הרבה בחורים מדהימים שלא שמתם לב אליהם קודם.

yardenj

New member
בתיאוריה נשמע סבבה

אבל תקחי אותי בתור דוגמא,אני למשל נראה בסדר(הייתי אומר יותר מזה אבל אין הנחתום מעיד על עיסתו) ואני לא נמוך(1.87 בימים קרים) ואפילו עם קצת ביטחון עצמי,אבל בכ"ז בחורות משחקות בראש שלי כאילו שהמחשבות שלי זאת קוביה הונגרית,פינג פונג מחשבתי שמשגע אותי. מה עשיתי רע ?אני יכול לשאול איפה הבחורות הנורמליות שיגידו מה שהן חושבות,לא יזיינו לי את השכל,ויתנהגו כמו אנשים מתורבתים ולא ישתמשו בי להעלאת ביטחון עצמי. לי באופן אישי נמאס,אני לא מחפש יותר בחורות,שיסתובב העולם,אני לא מתחיל/יוזם יותר בחיים,יש בחורה יפה?שהיא תרצה/תעשה צעד. אני כבר אמרתי לעצמי לפני מספיקזמן שאני לא אתן יותר לבחורות לשגע לי את המחשבות,לשחק לי ברגשות ובכ"ז זה לא עובד,אני נגמר כל פעם מהתחלה(חוץ מהפעמים שאני חותך). כל זה נכתב ברגע של שבירת זין רצינית-הקנאק נשמע עד אילת.

hero D

New member
לוליטה....

כשלא תחפשי, את תמצאי! ותתפלאי, לפעמים הבחור הנכון יושב לך מתחת לאף....את אפילו לא יודעת את זה עוד.... אני? החברה שלי שנה רדפה אחריי, לא סבלתי אותה, נמנעתי מכל מגע או דיבור איתה ואת יודעת מה? היום שהיא כבשה לי את הלב זה היום הכי מאושר בחיים שלי! וברגע שתפסיקי לחפש את הנתונים החיצוניים - שזה בולשיט לדעתי, את תראי שיש דברים קצת יותר חשובים מיופי וגובה.

yardenj

New member
אף אחד לא קורא לי לוליטה

המלצה שלי-ללמוד לשרשר.

Sh3kel

New member
איפה?

מתחת לאף שלך. זה בטח אחד הידידים שלך שבפועל מת להיות איתך בקשר אבל את לא רואה אותו בכיוון ההוא כי הוא הרי ידיד שאין לך בו עניין.

למעלה