../images/Emo4.gif

אני יודעת שזה לא קשור אבל לא רציתי לפרסם את זה בבלוג או בבמה חדשה.. רציתי קודם לדעתם מה דעתכם
זה שיר שכתבתי לא מזמן (היום, לא מזמן כאילו), ולדעתי הוא לא מובן ומוזר ומגעיל כזה, אבל מה זה משנה? בלי קטילות בבקשה..
מושלמת מושלמת, את כלכך מיותרת אולי תוותרי, תברחי, תסתתרי מושלמת, עם כל הפגמים את כזאת מכוערת, מיותרת, ..מושלמת.. תביני, זה לא משהו נגדך, אלה רק הדמעות אותן הדמעות, שנוזלות את יודעת, את מושלמת עם אותם חתכים, ואותם דימומים, כל יום אז מה אם את סתם מפחידה? אז מה אם את סתם מוזרה? תזכרי, את בעצם מושלמת עם כל הפגמים, הדמעות, החתכים, הפציעות- אז עדיין מושלמת בשבילי

Russia 4 Ever

New member
שכחת משהו חשוב

כשאת מפרסמת שיר שלך את צריכה להוסיף משהו כזה: © כל הזכויות שמורות. אין להעתיק, לתרגם, לשכפל, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל אמצעי אלקטרוני, אופטי, מכני או אחר. לא ייעשה שימוש מסחרי ופרסומי מכל סוג שהוא, ללא רשות בכתב מאת המשוררת.

Russia 4 Ever

New member
בטח

תאר לך שמישהו יראה שהשיר לא מוגן בזכויות יוצרים, ירשום את השיר הזה על שמו או יפרסם אותו תחת שמו ואח"כ יגרוף מיליונים

חחחח חמודה ../images/Emo13.gif

תאמיני לי, שומדבר כזה לא יעזור
חוצמזה אפשר כבר לחשוב שכל יום נכנסים לפה אנשים כדי לחפש ולגנוב יצירות
לא נורא..

אוח סליחה ../images/Emo10.gif

הראש שלי לא עובד כרגע והיית בטוחה שראיתי רוסייה לנצח (מבחינת רוסיה נקבה..).. סליחה?

חחחח

אתה לא יודע מה ולן (דינמו משו
) עשה לי.. חחח מילא לי הודעה שלמה בסמיילים של ליצן.. חח ולא לעשות לי את זה! תודה

למעלה