yours only

New member
../images/Emo4.gif

שלום לכולם אני לא חדשה פה אבל זה כן הפעם הראשונה שלי כותבת בפורם הזה
יש לי תסריט קבוע שכבר קורה לי כמה פעמיים והייתי רוצה לראות אולי יש למישה הסבר למה
נתחיל בזה שאני נשואה אבל את הסיבות שבגללם אני מכורה למחשב ולוירטאולי אני ישיר כרגע בצד בכלל מקרה יצא לי כבר כמה פעמיים לכנס לקשר וירטאולי בדרך כלל גם אם גברים נשואים שהכל מתחיל מדהים,מלא שיחות טלפונים הכל... ואז להאט להאט מתחיל כנראה לרדת לגבר או שאני לא יודעת מה הקטע שלהם אבל זה לא כמו בהתחלה ואז ברור אני גם מתחילה להתנתק וברגע שמתחיל לרדת לי מהם או מוצאת מישהו חדש אז הם נזכרים במה שהם כבר איבדו (שזה אני
) ומתפלאים מה קרה ולמה זה כבר לא כמו שפעם... מישהו יכול להסביר לי מה זה הקטע הזה???????..
ואני יודעת שגברים רוצים מה שכבר לא שלהם אבל פאק כבר היה לכם טוב אז למה להרוס

jessy19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נראה לי שמשהו בנישואים שלך ממש לא טוב אם את פונה למחוזות הוירטואלים ומשוחחת אף טלפונית עם גברים. ודבר שני, כפי שציינת -יש לאנשים (גם גברים וגם נשים) נטייה לרוץ אחרי הבלתי מושג. לדעתי את צריכה לשפר את הקשר עם בעלך ולהשקיע זמן בו ובקשר שלכם.

אל תשפוט אדם כל עוד לא הי

יש מקרים בהם חייבים להשאר בזוגיות של המציאות..מכל מיני סיבות.. אהבה וירטואלית פותרת הרבה בעיות,עוזרת להתגבר,מרגשת וממלאת רגשות חסרים..אל תשפוט לעולם אחרים על דברים ומצבים שלא נחשפת אליהם...

jessy19

New member
א. אני ../images/Emo68.gif

ב. לא באתי לשפוט אותה, פשוט אמרתי שלדעתי היא צריכה לטפל במערכת יחסים שלה עם הבעל. זאת דעתי בלבד!

היא לא שפטה

היא אמרה שאם הבחורה בורחת למערכת יחסים וירטואלית אז כנראה יש לך בעיות במערכת היחסים בבית, ואת אמרת את זה בעצמך "אהבה וירטואלית פותרת הרבה בעיות", אף אחד לא אמר שמה שהיא עושה הוא רע, אני מניחה שהשאלה היתה, האם לא ניתן לפתור את הבעיות כדי להעלים את הצורך לברוח מהן

ברוכה הבאה yours only ../images/Emo13.gif

יש מקרים רבים בהם אנו לא מעריכים את מה שיש לנו עד שהוא אינו
...כנראה שהאנשים שנכנסת איתם לקשר לא הבינו או לא העריכו את הקשר ביניכם...עד שהם הרגישו שהוא חומק להם בין האצבעות... אז הם נזכרו שהם בעצם רוצים... אני לא חושבת שהאנשים שהיו איתך בקשר רצו להרוס אותו, אבל כל מערכת יחסים חווה עליות ומורדות...ובמקרה זה, כשמערכת היחסים לא ממש מבוססת (מקווה שהבנתי נכון) הירידות הן מאד חדות.

Rנבוני

New member
תראי אונלי...

יכול להיות שהבעייתיות נובעת מעומק הקשר. לפעמים אנשים נוטים לייחס לקשר הוירטואלי חשיבות פחותה, מין שעשוע לתקופת השיעמום. אולי הם מרגישים ש"כבשו" יעד ועכשיו ממשיכים ליעד הבא? בנוסף, גברים בעלי מחוייבות משפחתית נוספת מוצאים שזה קשה מאד להשקיע המון אנרגיות בקשר מחוץ לנישואין. הרי כמה אפשר לבלות בשיחות אל תוך הלילה בלי לעורר את חשדה של האישה? כמה עבים יכולים להיות העיגולים סביב העיניים למחרת בעבודה? אם באמת בא לך על מישהו אז תנסי לברר באמת מדוע זה לא כמו בהתחלה. יכול להיות שתמצאי את הסיבה לכך בשיחה. אני מאמין שקשר טוב באמת שורד את מבחן הזמן ואולי גם זה לטובה... מכל מקום, אל תסיקי מזה על כל הגברים. גבר חלומותייך מסתתר אי שם בצד השני של המקלדת. אני בטוח
Rנבוני

למעלה