לונה..

New member
../images/Emo4.gif

איכסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא רוצה!
שונאת ת'מקום הזה! שונאאאאאאאאאאאאאאאאת! טוב, אין ברירה *שומעת חדשות בתקווה אחרונה* כוס אמק! נראה לי שאני מאחרת
יש לי שביתהההההההההההההההההההההההההההההההההה אני חושבת... יו מזהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

לונה..

New member
@%$&^%#&^%#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק בחלק מבתי הספר, דווקא לא בשלי! ארררררררררררררר
בחלק
טוב, ובנימה אופטימית זו, שתהיה לכולנו שנת לימודים פוריה ומוצלחת (יה, יה) חני, הגשת כוסות נעימה לך מיקי, אני לא יודעת מה את עושה, אז גם שיהיה נעים שמזה, זריית מלח נעימה נומי, כפרע עלייך, אני גם לא יודעת מה את עושה חחח המממ... תהני!
דוגית, מאי וכולן אני משתתפת בצערכן. *סימפטיה* אבנר, אפילו לקצת אתה לא בא? רשע, אמן יהיו לך שעות אפס! ככה ייעשה למי שהמלכה חפצה בבלה בלה
והרי לכם הצד המלא של הכוס: שנה הבאהההההההההההההההההה אני אהיה בנאדם! יאללה רק שתעבור כבר...

shmezz

New member
כמו שאמרנו....זריית המלח החלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה...מה אני עושה היום...: אני התעוררתי ב-8:15 וכרגע מחכה שיאספו אותי ל...תחזיקו את עצמכן.... עזריארלי (למרות שאני שונאת את המקום..איכסה
בכל אופן...הקטץ' פה זה שאני יכולה לעשות את זה... מה איתכן
סתם מתוקים שלי...בשעה הזאת אתם כבר פוגשים את הכיתה חדשה/ישנה...תהנו.. אני אתגעגע..אם אתם מחפשים אותי אני אהיה בדר.לק

לונה..

New member
אז זהו! שלא!

איזה מערכת בתזונה יש לי! יוווו איזה מטורף זה! כל יום אני באה לאיזה שלוש שעות ומתחילה באחת עשרה! מה עוד אפשר לבקש? שמזה, אל תעצבני אותי

Ma E

New member
יומי הראשון בכיתה י

עכשיו המחנכת שלנו מזה אחלה.. דיברה איתנו שעתיים נתנה לנו מערכת יווווו איזה מערכתתתת!!!!! יום אחד אני מסיימת בשלוש ורבע יום שני שלישי אני מתחיילה ב-9 יום שישי מתחילה ב-10 ומסיימת ב1 ביום חמישי יש לי שעת אפס חדר כושר ועוד שעתיים אחר כך חדר כושר ויש לי גם שעת חלון.... הולך להיות לי שנה ממש טובה.. זה מקצועות שאני אוהבת והכל יהיה כיףף
ויש גם אחלה מורים... בקיצור יש לי בת זונה של מערכת אני מזה שמחה

shmezz

New member
חחחחחחח

חזרתי מדר.לק....... מה...איך הכיתה.. ומה זה השוק הזה....3 שעות ביום מה את באקסטרני

pinoki

New member
חחחחח לונה

קרועה שליייייייייי אני כבר מחכה לכוסות, מחר זה קורה, יש יש יש ששששששש עוד שנה של הנאה.... שיהיה לכולםםםםםםם שנה נעימההה וטובההההה

FathomTR

New member
חחחחחחחחח לונע!!

אני פשוט מת עלייך דווקא הפורום של אנג'לינה עולה לי איטי וזה תוקע את כללללללל המחשב וכדי לחדש לך
משרד החינוך קבע שלא יהיו שעות 0-מוהאהאהא. אני ישתדל לחזור כי אני באמת רוצה

לונה..

New member
אתה לא מחדש לי כלום

רק שאני רוצה לחדש לך דבר אחד: משרד החינוך קבע שלא יהיו שעות אפס בבתי ספר עיוניים. אני בבית ספר טכנולוגי - זה לא נחשב. ו....... למה אני שם? נו, תשאלו למה. *נגיד ששאלתם* כי אבא של לונה אמר שהיא צריכה "תעודת מקצוע" בגלל זה עכשיו ללונה אין בגרות! מסקנה: נוער יקר! תעשו אך ורק! מה שאתם רואים לנכון, אל תהיו שפוטים של ההורים כמו שאני הייתי! אבנר! תחזור כבר!

¥EleVatioN¥

New member
ינעל העולםםםם../images/Emo129.gif

שכחו ממני אין לי חיים יותר ראשון ושני אני מסיימת בארבע כל שאר הימים בשלוש ושישי ברבע לאחד

¥EleVatioN¥

New member
אבל מה שטוב...../images/Emo129.gif

אני חושבת שהיהודים באים להופיע אצלנו

לונה..

New member
יווווו בובה

משתתפת בצערך עד מאוד. אשכרה יש לי שמעה בזוית של העין עוד רגע... בכל מקרה, זה בגלל זה י"א, אל תדאגי, י"ב יצ'פרו אתכם בגדול... והיהודים זה מעולה!

elina002

New member
לי היה ת'יום הכי מבאס משל כולם

אתמול הלכתי לישון ב00:00 אחרי שראיתי היום השלישי ונרדמתי ב03:00 קמתי ב06:00 שכשבתי במיטה עד 06:15 מקלחת בגדים אוכל איפור לחפש ת'שעון רבע שעה ולזוז האוטובוס איחר אז לקחתי מונית הגעתי פגשתי חברות אחת צבע ת'שער ונראת כרגע כמו ערביה ואז הפסקה אני פוגשת את חברה שלי שקטנה ממני בשנה ואף אחד לא סובל אותה הלכתי לקיוסק היא באה איתי איזה מזל שאני נמוכה כי חכיתי כל ההפסקה בתור לשוקו הזה שיעור הכרה בפסיכולוגיה שיעור תנ"ך מורה קרציה שיעורי בית על היום הראשון ואז מגיעה רגע האמת 12:00 מיני מתכונת במתמטיקה אני באה ומתכוננת לזה שאני נשראת עד הסוף 16:00 אבל למזלי סיימתי את המבחן בשעה וחצי הלכתי להסתפר היום קצר מאוד וחזרתי הבייתה טוב אולי לא כל כך נורא היה היום שלי והמערכת שלי יום ראשון משמונה עד 2 וכל השבוע משמונה עד 1 ויום שישי עד 12 די סביר לא? יש לי 6 שעות ספרות בשבוע אני עושה 5 יח"ל שיט!

למעלה