morannnnnnnn

New member
../images/Emo4.gif

מישהו מוכן להסביר לי למה כשהוא נמצא איתי אני בטוחה באהבה שלו,וכשהוא לא לידי אני פשוט מתערערת. אנחנו יחד קצת מעל לשלושה חודשים הכרתי את החברים,את ההורים(ההורים אפילו חזרו מחו"ל והביאו לי מתנה),בקיצור הכל הולך "לפי הספר". כשהוא לא לידי פתאום מתחילות החששות:מה אם הוא לא באמת אוהב אותי (הוא לא אמר אף פעם שכן,אבל הוא גם בחור מופנם שקשה לו קצת עם הקטע של הרגשות)האם הוא עדיין חושב על החברה הקודמת שלו אתה היה 4 שנים,ומה אםאף פעם לא אוכל בכלל להתחרות בדבר שנקרא-"אהבה ראשונה"- אני לא רוצה לשאול אותו את השאלות האלה...לא רוצה לדחוק אותו לפינה,אבל אני אוכלת את עצמי מבפנים וזה לא בריא כל כך..

shiraz2

New member
חוסר הביטחון

של כל אישה ממוצעת... אתה אוהב אותי, כמה אתה אוהב אותי... אתה בטוח שאתה אוהב אותי... וכו' וכו'.... אין פתרון אחר חוץ מלשאול אותו את כל אותן שאלות המכרסמות אותך. את יכולה לשבת שעות על שעות ולהעלות השערות וסיטואציות שונות וחבל. למה לבזבז זמן יקר (כמו שאומרים זמן= כסף..
) את לא חייבת לדחוק אותו לפינה את יכולה לתאר לו את המצב שאת נמצאת בו עכשיו, את חוסר הביטחון שלך ולהסביר לו שבכך שיענה לך על השאלות הוא יישפר לך את המצב רוח ואת הביטחון. אני בטוחה שיבין. אחרי הכל כנות היא המפתח לכל מערכת יחסים. בהצלחה יקירתי
שירז

למעלה