sshoshan

New member
../images/Emo4.gif

איך זה שהבגדים של כל השכנות מריחים ממרכך,ואילו בגדי יושבי הבית שלי לא?אני משתמשת בדיוק באותו מרכך כביסה.יש,אולי,איזה פטנט סודי?

pusycat18

New member
אתה מצחיק אותי

מה אתה מכבס כביסה ??????????????????????. תן לשכנה שתכבס לך ואז גם שלך יריחו באותו ריח

touti

New member
בטח..

מתי אתה מוסיף את המרכך ובאיזה כמות:)))) והכי טוב לקנות מרכך שונה מהשכנה כדי שבגדי ילדיך יריחו באופן מיוחד ושונה מהם ואז הן תבואנה ותשאלנה את השאלה... <קריצה>

חן Y

New member
אנחנו עושים מכונה מלאה

כלומר פעולה שלמה של המכונה עד הסוף ואז מחזירים למקום ששם המכונה עושה את השטיפה האחרונה תלוי במכונה שיש לך. שופכים פקק או שניים ממש לתוך התוף ומשאירים בערך רבע שעה ומפעילים מאותו מקום של השטיפה האחרונה . אצלינו זה עובד. בהצלחה לכם ושיצליח תודיע לנו

סתם רעיון אבל ממש חכם...

אולי תשאל את השכנה איך היא עושה כביסה...?והיא תראה לך פעם על איזה בגד ותלמד ותנסה... ואולי פשוט של שניכם מריח אותו הדבר,אבל הדשא של השכן ירוק יותר?:)

חן Y

New member
מה לא יכול להיות!!

עד עכשיו המכונה לא סיימה אתצ הפעולה שלה??? כשאמרתי לך להפעיל מחדש היתכוונתי לפעם אחת ולא בלי סוף. רק ספר איך יצא? הישארת אותי במתח. האם הכביסה שלך יותר מריחה עכשיו ? או שבדיוק אותו דבר. חשבת על זה שאולי משהו בצנרת לא טוב? לא של המכונה אלא של האף? תתרנות וכאלה? אבל איך אתם מריחים את של השכנה? מה שאומר שההשערה יורדת. עדכן,

sshoshan

New member
אכן,נערך נסיון.יש שיפור רב(תודה).

בבירור רציני שנערך גילתה אחת השכנות שהיא שופכת את המרכך ישירות על הכביסה,אחרי שהמכונה גמרה,ומפעילה לאיזה כמה דקות.

Sמית

New member
תשובה

די הגיוני שהשכנות שלך מיבשות את הכביסה במייבש כביסה עם מגבונים ריחניים !

למעלה