שׁזִיף

New member
../images/Emo4.gif

היום היה לי את השיעור השני.. אתמול את הראשון. אני ממש מרגישה לחוצה איתו, הוא מלחיץ אותי ואני חושבת שהוא דורש יותר מידיי בשביל שיעור ראשון שני הוא מעיר לי על הקטע של הקלאש וההילוכים, קשה לי עדין להתרגל ויש פעמים שאני טועה, והוא כזה "אבל אמרתי לך, כמה פעמים אפשר להסביר, לא לא.. תעצרי את האוטו בצד" ועוד דבר, שהוא מדבר ממש הרבה, מסביר דברים וגם אני אמורה להיות ערנית לתמרורים שאני עדיין לא בדיוק מבינה מה הם אומרים (כי רק עכשיו התחלתי ללמוד לתאוריה) וגם להסתכל על המהירות שאני בה כדי לא להתבלבל בהילוכים... בקיצור ממש מלחיץ ומפחיד... זאת רק אני או שככה זה אצל כולם בשיעורים הראשונים
ומה לעשות הלאה...
אבא שלי אומר ללכת לדבר איתו על זה אבל.. אני אחת שקטה כזאת שאומרת כן כן ויאלה ביי, לא מוציאה את זה על הבן אדם עצמו

Antonio Montana

New member
ככה הוא אומר לך?

'כמה פעמים אפשר להסביר'? יאללה. תעזבי עכשיו , עכשיו ! השיעורים הראשונים שלי ושל כל מי שאני מכיר לא היו ככה בכלל! לא אמורים להיות ככה, בלחץ. תמצאי מורה רגוע, יש כאלה. מי שאין לו סבלנות לא צריך להיות מורה נהיגה. אז תפסיקי עכשיו כבר, לפני שכבר תהיי איתו במספר שיעורים שסתם יהיה ביזבוז כסף לעבור מורה.

שׁזִיף

New member
כן אתה צודקת

אבל.. לא יודעת חשבתי שככה אולי אמור להיות בשיעורים ראשונים
אני חושבת על באמת לעזוב
רבה לך

mc bige

New member
../images/Emo10.gif

שמעי ראסמי בהשוואה לאיך שאני לומד המורה שלך מלחיץ אותך חבל על הזמן קיבינימט את שיעור 2 את עוד לא יכולה לנהוג וגם לשים לב לתמרורים וגם מתי להחליף הילוכים.... ובשביל מה את משלמת לו בשביל שילמד אותך לנהוג על הצד הכי טוב שיש!!!!! אני מזלי שקיבלתי המלצה מחברים על מורה מעולה ואני היום היה לי שיעור 5 ואני שולט בהכל....... לדעתי גם את צריכה להגיד למורה שלך שקצת קשה לך להבין את כל העניין הזה ואת מבקשת שילמד אותך ביותר איטיות כדי שתקלטי יותר....שלא ידחוף לך מלא דברים שאת לא תקלטי... וגם אין לך מה להלחץ את בסך הכל שיעור 2......זה מוקדם חבל על הזמן של הזמן... אם זה ימשיך ככה והוא ילחיץ אותך, תדברי את איתו שהוא מלחיץ וזה...ואם הוא עדיין ימשיך ולא יהיה לך טוב איתו תעברי מורה....

שׁזִיף

New member
../images/Emo51.gif

מחר לפני השיעור אני אנסה לדבר על זה.. ולראות מה יקרה במהלך השיעור ואז החליט עם להפסיק איתו. ושוב.. תודה

mc bige

New member
אם תחליטי לעבור מורה...אני ממליץ לך

לבקש המלצות מחברים שיתנו לך שמות של מורים שלימדו אותם אל תקחי סתם מורה שאת לא מכירה ובסוף יתברר שהוא לא יתאים לך

שׁזִיף

New member
כן אתה צודק

כבר התחלתי "לגשש" ולשמוע מחברות ידידים מה יותר טוב

be_roo

New member
בין מורה לתלמיד צריכה להיות התאמה

יש אנשים שאוהבים שמלחיצים אותם, שזה מדרבן אותם ללמוד, יש כאלה שמסתדרים טוב יותר עם סגנון רגוע יותר. אם הסגנון לא נעים לך, דברי איתו, ואם זה לא עוזר, תשקלי לעבור למורה אחר שיהיה יותר יעיל עבורך.

שׁזִיף

New member
זהו, שאני בדיוק בקטע של

הרוגע והסבלנות
ואני בספק מחר אם אני אלך לשיעור ה3 אני חושבת על לבטל.. רק כשאני אבוא להחזיר לו את הספר ולתת את הכסף.. אין לי מושג מה לומר
תודה

be_roo

New member
קודם דברי איתו

אולי זו השיטה שהוא נוקט בדר"כ, אבל יתכן והוא יכול גם ללמד בדרך אחרת ולהתאים עצמו לשיעור. דברי איתו בתחלית השיעור, ואם לא יסתדר אז תסכמו שבסופו תפרדו כידידים.

eranmc

New member
מורה כזאת עזבתי!!

הייתה לי מורה שכל הזמן דברה בטלפון דבר שהיא מוציא אותי מהריכוז ואז היא הייתה מתלוננת שאני לא ערני! ההסברים שלה היו שווים לתחת והיא בחיים לא הייתה מסבירה פעמיים! (מצטער על הטון). ביזבזתי איתה 9 שיעורים בסופו של דבר אמרתי לה שאני הולך לתיאוריה והיא נתנה לי את הטופס ומאז עברתי מורה מעולה קוראים לו חזי והוא מסביר לי גם 20 פעמיים אם צריך! הוא פעם אחת קצת התעצבן עליי אבל הבנתי את זה ובשיעור שאחרי הכל התסדר מעולה והיום אני נוהג יותר טוב *טפו טפו טפו*. תראי - אם לא מתאים לך תעברי עכשיו, אל תסחבי את זה יותר מדי בסופו של דבר את המשלמת לא הוא.

Subil

New member
תגידי מאיזה איזור את? אני אמליץ לך

על מורה מעולהה (המורה שלי) אני בשיעור 9 (היה לי אתמול את התשיעי) הוא לימד אותי חניה ברוורס והדגים לי גם על יבש כלומר במצב של עמידה הוא הסביר לי ואחר כך גם ביצעתי את זה. חוץ מזה הוא מאוד סבלני ומסביר כל דבר מליון פעם. לא נמאס לו והוא חוזר על עצמו כדי שתביני. מבחינתי הוא היה בחירה מצויינת.

שׁזִיף

New member
אממממ...

אני גרה באשדוד. אין לי בעיה למצוא מורה יותר טוב
וזה לא בדיוק קטע של להסביר או לא, הקטע שהוא רץ וקופץ מנושא לנושא.. והכל נהיה מבולבל ובסוף יוצא סלט ולא מבינים כלום. תודה

Subil

New member
אהה אשדוד רחוקה

אם יש לך שאלה את יכולה לפנות אלי במסרים :) או פה

שׁזִיף

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

היום דיברתי איתו ועשיתי את השיעור השלישי.. כמובן שהוא היה נחמד יותר לאורך השיעור אבל הייתה מישהי אחרי שהיא כבר בשיעור 37
לפני טסטס (ביום שני) והוא ממש הגזים איתה אני ממש נבהלתי מזה. למרות היחס הנחמד שלו שפתואם תקף אותו אני אחליף מורה. תודה לכל מי שעזר וענה

Subil

New member
שמעי מורה לנהיגה חייב להיות טוב ולת

ת לך את היחס הכי טוב לא רק לך לכל תלמיד מורה לנהיגה - חייבת שתהיה לו סבלנות וסובלנות כלפי תלמידים, אחרת שיחליף מקצוע. אם הוא מחליט להתקיף או להלחיץ אין שום סיבה שתלמדי אצלו יש עוד מלא מורים! בהצלחה

למעלה