../images/Emo4.gif

אל תשאלו איך התחלתי את היום שלי, אני נכנסת למשרד, הבוס שלי כבר בהתלהבות לחסל את כל המסמכים על השולחן ובמיידית להעביר לי. אני מתקנת ובמהרה שמה לב שעל השולחן שלי כבר מונחים קרוב לעשרים מכתבים בערימה גבוהה התחלתי עם מסמך כלשהו שבו הייתי צריכה להעתיק סעיף (0.12.7)ממסמך אחר. אך הסעיף שהוא ציין בכלל לא מופיע שם, אז שאלתי אותו ואמרתי לו אין סעיף כזה, אז הוא עונה לי - תגידי, מה קרה לך את לא רואה זה 0.1.2.7 ואני התעצבנתי, הוא בכלל לא ציין את הנקודה, שני הסעיפים האלה שונים ומרוחקים מאוד.וככה הוא עשה לי על עוד מסמכים רושם הערות לביצוע, שביצעתם אותם לפי הערות, אך שהגשתי לו אותם התחיל למלמל לי - "מה עשית פה? לא ביקשתי שתעשי את זה ". אוווווו. התחרפנתי. ועוד משהו, הבוס שלי - חולה עבודה, הגיע לעבוד כשידו השמאלית (שאיתה הוא כותב - הוא שמאלי) מגובסת בתחבושת ביד ובמרפק. הרופא אמר לו לנוח כמה ימים, אבל הוא... בשום פנים ואופן לא מוכן
שילך כבר הביתה, שיתן קצת לנוח. אוף בוסים!

yoyo10

New member
אוףףףףףףףףףףף באמת מבאס

אני שונאת שעושים לי את זה למה עשית ככה ולא ככה ושאת שואלת אותם אין להם סבלנות או כח להסביר כמו שצריך

זה בדיוק הקטע

הוא ממש לא יודע להסביר את עצמו, עד כדי כך, שאני אפילו לא שואלת אותו מה צריך לעשות ומניחה את זה בתא של ההדפסות. יושב שם, להתרקב. :)

limor1975

New member
באמת מרגיז...... ../images/Emo46.gif

כשהם טועים זה בסדר אבל כשאנחנו טועות הם צועקים! אני הערתי לבוס שלי שאם הוא רוצה עבודה יעילה ומהירה בלי לתקן אחרי פעמיים שישים לב למה שהוא רושם ושיהיה קריא!!! ככה אני לא אצטרך לגשת אליו כל רגע ולשאול אותו למה הוא התכוון. ושיעיז רק להרגיז אותי.... הוא יקבל מקלחת הורמונים מאישה הרה... ואני באמת מרחמת על מי שירגיז אותי.... {אייקון של לשון בחוץ.... האיירונים לא עולים לי.... חחחחחחח}

yoyo10

New member
וכמו שכתבתי קודם עם אישה

בהריון מקדם נראה אותו מתחיל לריב
לי יש בוס אחד שאוהב לעשות לי עבודות יזומות בדרך כלל הוא יש כותב הכל ללפטופ שלו אבל שהוא חושב שאני משועממת אז הוא בכוונה כותב משהו בכתב יד כדאי שאני ידפיס לו הוא כל הזמן מחפש עבודות יזומות כדאי לתפעל אותי למשל ליצור כל מיני רשימות תפוצה שלא באמת צריך זה פשוט מוצאי אותי מהעצבים

limor1975

New member
YOYO - הבוס המנוח שלי היה כזה

הוא לא יכל לראות אותי דקה יושבת בלי לעשות כלום. הוא כל הזמן היה אומר אם יש לך זמן פנוי אז צריך להחליף לתיקים עטיפות וכל מיני דברים מעצבנים כאלה. שיסלח לי אלוהים על מה שאני רושמת אבל עכשיו יש לי פטור מהכנת קפה
, רק אם באים אורחים... כי הבוס השני לא שותה משקאות חמים אלא רק מים (שאגב הוא מחונך...
ולוקח לעצמו לבד.... - כל הכבוד לאשיתו על החינוך....
)

yoyo10

New member
באמת כל הכבוד לאישתו

גם אני מחנכת יפה יפה את בן זוגי והוא גם ככה כזה מקסים
הוא ישר כותב במחשב לא מקש מהמזכירות מכין לעצמו את השתיה

למעלה