m e 333

New member
../images/Emo4.gif

אז ככה... אני בקשר מסויים עם מישהו כבר במשך חצי שנה.. אממ אין בנינו מחוייבות... בעיקרון אנחנו מגדירים את זה כ"סתם קטע".. בכל מקרה.. לקח הרבה הרבה זמן עד שנתתי לו לגעת בי באופן רציני... ( יש בנינו הפרש גילאים דיי גדול ) לאט לאט התחלתי לפתח כלפיו רגשות.. וכנראה שזה היה חד צדדי... לפני שבועיים ניתקתי איתו את הקשר, כי הרגשתי שאני נקרעת... הוא רצה שאני אשכב איתו, וגם אני רציתי אבל הרגשתי שפעם ראשונה לפחות אני רוצה לעשות את זה עם מישהו שאוהב אותי... מאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו... והוא מנסה לחדש את הקשר... שבערך לא מורכב מכלום... גם התקשרות בנינו בכלל לא משהו... אני לא יודעת אם לחדש איתו את הקשר. ולשכב איתו... או ש"לענות" את עצמי ו... לדחוק את זה.. אני בדילמה....

אל תעשי את זה.. אבל כמה דברים......

זה סתם קטע חצי שנה? את איתו חצי שנה ואת מצפה שהוא לא יקבל כלום? ילדה מה את חושבת? מה עובר לך בראש? שימי אותו בצד ותמשיכי לצוד בנים את תרגישי הרבה יותר טב עם עצמך..

Kite Cat

New member
עזבי את מה שבעעעע אומר לך-

אם הוא לא מרגיש כלפיך כלום (לא אוהב אותך), אל תתייחסי לגעגועים שלך. הם נובעים מזה שהתרגלת להיות איתו, הוא חסר לך במובן של חבר- להיות עם מישהו וכו'. בדר"כ בין זוגות חברים שוכבים אחד עם השנייה רק עם זה נובע מרצון מלא הדדיות והתמסרות מוחלטת. אם תיגררי אחריו ותשכבי איתו את לא תפסיקי להצטער על זה יותר מהפרידה שלך ממנו. אל תעשי את זה לעצמך, תשכחי ממנו ותחפשי מישהו יותר צעיר שמסוגל לאהוב ולא לדחוק בך לשכב איתו. בהצלחה, תעדכני...

עזבי את מה שKITE CAT אמרה לך.......

תגידו לו לך לעזה ואל תחזור אתה לא תקבל אותי!! את לא אוהבת אותו חרא עליו!

¥Reli¥

New member
לא לשכב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו שלא אוהב אותך ולא מעריך אותך לא מגיע לו לבתל אותך!!! תחכי למישהו שיהיה חבר שלך רציני ויאהב אותך באמת!! עשית טוב שניתקת את הקשר תעסיקי את עצמך וכך לא תתגעגעי אליו

Grace

New member
אני חושבת שאם את רוצה

לעשות את זה, זתומרת לשכב איתו, תעשי את זה. אבל רק במידה ואת שלמה עם עצמך במאת האחוזים, כדי שאח"כ לא תמולאי רגשות חרטה. לדעתי, מעניקים לסקס הראשון יותר מדי חשיבות. מי לכל הרוחות קבע שזה חייב לבוא מאהבה??? אצל כל אחד זה צריך לבוא מהשיקולים והרצונות שלו, זה אנדיוידואלי לחלוטין.

חוקי הטבע לא משחקים אצלי תפקיד

תחליטי מה שאת רוצה אבל העיקר שההחלטה תיהיה בלב שלם ושא תצטערי עליה אח"כ . אם את רוצה תשכבי איתו אבל אל תבכי אח"כ אם הוא יזרוק אותך או משהו. לדעתי תמשיכי אלא יש עוד הרבה בנים ולא חבל סתם לבזבז כל כך הרבה זמן על אחד שלא מרגיש אליך כלום ורק רוצה לנצל אותך? (אחן קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה , פשוט לא היה לי כותרת מתאימה ואני שומע כרגע את השיר הענק הזה.)

לפי דעתי-אל תחזרי ליזיזות איתו...

אם הוא לא רציני, חבל שאחרי הכל תחיי בהרגשה של "למה עשיתי את זה???" סקס בפעם הראושנה שלא מתוך שלמות עם המעשה ב100% יכול להביא ביאוס רציני וחרטה אחרי זה.. וחבל.. אז תחשבי טוב לפני שאת מחליטה מה לעשות

למעלה