אושר מ

New member
../images/Emo4.gif

בגלל הגשם נוזל הגג של החדר שלי. ממש מעל המחשב. אז עכשיו אני מנתקת את המחשב. כיוון שגם ככה אני לא אהיה פה הרבה בשבוע הקרוב ובטח שלא אחרי זה, אז אני אומרת שלום כבר עכשיו.. אז צ´או אנשושים, ונדבר בסופ"שים.

maayan15

New member
צ´או...

תהני מהחיים ללא מחשב...ואל תתעצבני כ"כ בגלל הגשם!!...זה הכי כיף שיש!

מיטללל

New member
מעיין לא שמת לב,

אבל אושר התכוונה להגיד- "בגלל הגשם שנוזל לחדר שלי, אני לא אוכל להיות פה בשבועים שנותרו עד הגיוס שלי. לכן אני נאלצת להיפרד עכשיו בכאב רב. אני אתגעגע לכולכם. ואני אתחבר כמה שאני אוכל בסופי שבוע..." ואושר, מה זאת ההודעה חסרת הרגשות הזאת? לי בכל מקרה זה דיי עצוב. אבל עוד נדבר כמה פעמים עד גיוסך. לא נפרדת כעת. ונצלי טוב טוב את השבועים האלה.. בהנאה.

maayan15

New member
באמת לא שמתי לב...

כי משום מה היה לי הרושם שהיוס בעוד איזה חודשיים... אושר, אם תקראי את ההודעה אז באמת, תהני בשבועיים האלה עד הגיוס!...ואחריו...

דן צ

New member
השאלה היא נרטב ממה?

כי גשם לא ראיתי , לא הרחתי ולא שמעתי.

אושר מ

New member
ראיתם בחדשות? 22 מילימטר!!

נהגתי לחיפה וחזרה. לא ראיתי יותר משלושה מטר קדימה. ידעתי מה המסלול לפי האורות של המכונית לפני. את הפניות שמאלה ניחשתי איפה המסלול וקיוותי שלא יבוא אוטו מולי. איך שהתחלתי לטפס מנשר לכרמל, נגמר הגשם. ירדתי חזרה ובנשר טח, בבת אחת טונה גשם...

אוֹסי א

New member
חה! 22.. יש לנו בקיבוץ

כמה וכמה מדי-גשם, ומהבוקר עד הערב ירדו אצלנו מעל ל-80 מילימטר..

אושר מ

New member
טמבלולה

22 זה הממוצע בעמק. אצלנו גם ירדה כמות דומה. משהו מפחיד. בנקודה הכי נמוכה בישוב (שנמצאת ליד ביתי) היה מקום שהמים היו כל כך עמוקים (כי הביוב שם נסתם) שהם הגיעו לגובה גלגלי האוטו... וכולם נאלצו לנסוע מהצד השני

נדמה לך שככה את נפרדת - חוצפנית !!!

אני דורשת פרידה מסודרת, מלאת דביקונים ומילות חיבה לכולנו. בתור מישהי שהיתה חברה בפורומנו הקט בערך מיום הווסדו, אני דורשת חגיגות גיוס מאובזרות ומושקעות. תירוצים כמו המחשב נרטב לי כבר בכיתה ב/4 לא עבדו. מחכים להודעה מסודרת ורצינית, לא תצליחי להתחמק בכזו קלות, בעיקר משום שרובנו יודעים שלאבא שלך יש מחשב במשרד.

אושר מ

New member
א6ת דורשת דביקונים?

אז כן, החדר עדיין נוזל. כל הפרקט מוצף. בקירות יש בועיות של מים וסמרטוטי רצפה נמצאיםב כל מקום. המחשב מחובר ממקום אחר ונמצא שני סנטימטר מהפרצוף (זוועה תאמינו לי! המחשב צריך להיות רחוק!!). לאבא יש מחשב במשרד. ובמשרד השני ובחדר שינה וגם לכל אחת מאחיותי. אבל נראה אותך רבה איתן להכנס לשם... ומיטל הגיוס הוא בעוד שבוע ויומיים...

אושר מ

New member
לאחר לחץ פיזי (לא מתון)

אני מבטיחה בזאת שתיהיה הודעה פרידה מסודרת בעתיד הנראה לעין (לצערי).

למעלה