BABELICIOUS

New member
../images/Emo4.gif

לפני שלושה חודשים התחלתי לעבוד במשרד יפה ומשכורת יפה ואחלה אנשים. אבל.... המנכ"ל בפועל של המשרד רוצה לפטר אותי כי אין לו כימיה איתי. הבן אדם הדפוק צריך כימיה. 2 המזכירות האחרות שעובדות איתי מיודדות איתו ורק בגלל שאני והוא לא מיודדים אז לא נראה לו שאני אעבוד שם. הן נלחמו עליי וכל המשרד שמונה כ- 80 איש אוהבים אותי אבל בגלל שהוא בעל המאה אז כמובן שהוא בעל הדיעה וזה שקובע. סוף סוף מצאתי משהו שבול מתאים לי מכל הבחינות והדרעק הזה חייב להרוס הכל. זה טיפוס סנוב ומתנשא וקר כמו קרח. אבל אני לא מחפשת בוס שהוא חבר. ולא היה איכפת לי להמשיך לעבוד מולו כי מול רוב שאר האנשים זה תענוג.

BABELICIOUS

New member
כן. תאמיני לי שכן.

אני יודעת כשאני לא טובה במשהו. וכאן אני קיבלתי המון המון פידבקים מהעובדים שם. אגב, זה מקום שהתחלופה בו גבוהה. מאוד. עובדים מפוטרים וחדשים מועסקים כל הזמן. אין הרבה ותיקים שם. גם המזכירה שעבדה לפניי עבדה שנה וגם זה כי לא מצאו הרבה זמן מישהי שתסכים לעבוד עד מאוחר בערב (20:00) וגם זו לפניה לא עבדה הרבה זמן. גם המזכירות הותיקות יותר אומרות לי שהוא נתפס לקטנות כדי לתרץ את הסיבה לפיטוריי. הן ניסו ללחוץ עליו לשנות את הגישה אבל הוא עקשן.

למעלה