sorry but I really don't know

Brightlight1

New member
../images/Emo4.gif sorry but I really don't know

what is this "Erkat Biutz" that you keep mentioning? where can I buy it and how much does it cost? is it a one-time buy or can you use it every month? I know its a stupid question but I really don't know Thanks and good day to everyone!

אהלן

בשוק יש כמה ערכות ביוץ, הרוב הן חד פעמיות ויש את ערכת מייבי בייבי שהיא רב פעמית. לגבי החד פעמיות- אני לא יודעת איך זה בחו"ל אבל בארץ הן מונחות במדפים ליד ערכות לבדיקת הריון, כך שקל למצוא אותן. לא ניסיתי אותן אף פעם כך שאשאיר למנוסות להסביר עליהן. לגבי הרב פעמית- בשבוע האחרון היא נבדקה על ידי כמה בנות- פו, מל ועוד כמה שאני לא זוכרת. חלקן מרוצות וחלקן פחות. לדעתי אפילו היום הייתה התייחסות לעניין. אני מאמינה שצריך לשלב בין כמה שיטות ולא להסתפק רק בערכה כדי לזהות ביוץ. השאלה היא אם כבר עקבת אחרי הפרשות ואם את מודדת את חום השחר. וחוץ מזה תזכירי לי כמה זמן נמשך אצלך מחזור ואם הוא קבוע.

Brightlight1

New member
../images/Emo3.gif

Thanks Mika but wow I haven't done anything yet what Hafrashot should I be looking for? what is "Hom Hashachar"? am I supposed to know all this? Brrr.... I am so glad I "fell into your hands" :) The only thing I have been doing is the fun stuff without protection :)

פּוֹנְג

New member
אני מציעה שתקראי את המאמר על

שיטת המודעות לפוריות (בשורה הכחולה למעלה יש קישור לכל המאמרים ) שם מוסברים כל הדברים.

פּוֹנְג

New member
ועוד משהו... ../images/Emo8.gif

לעשות את הדברים המשעשעים - זה גם טוב מאד

Brightlight1

New member
read and educated

o.k, so I read and I feel much more educated but why the hell did my teacher in Junior school always say that "one time is enough" to get pregnant?
just goes to show, ah?? and how did women 100 years ago give birth at all? anyway - I am just kidding, thanks a lot! this forum is a great source of information

איזה מצחיקה ../images/Emo6.gif

היה חודש אחד שהיינו צריכים להמנע מלהכנס להריון (בדיוק אחרי ההפלה) ופתאום כל ההתעסקות הזאת עם אמצעי מניעה חיצוניים (תמיד הייתי עם גלולות) הייתה מה זה מוזרה לי. אני חוזרת על המלצתה של פונג להסתכל במאמרים אבל אתן לך תקציר קטן כי הם ארוכים ומלאי מידע: ההפרשות שאת צריכה לחפש הן הפרשות שקופות ונמתחות שנראות כמו חלבון ביצה. ההפרשות האלה מגיעות לפני הביוץ להבדיל מהפרשות חלביות יותר שיש בתקופות הלא פוריות (אחרי הביוץ ולפעמים אחרי מחזור). לא לשכוח שזה מאוד אישי- יש מי שזה ברור אצלה ויש מי שלא. חום השחר: מודדים טמפ' דבר ראשון על הבוקר- לפני שזזים בכלל. עוקבים אחרי השינוי בטמפ'. אפשר לדעת בדיעבד מתי היה הביוץ ולחזות אותו פחות או יותר לחודש הבא.

angel24

New member
כמה תשובות בשבילך בקשר לערכת ביוץ

אז קודם כל את יכולה לקנות את הערכה ( כפי שהבנתי את לא מישראל) באתר הנקרא www.ebay.com, ויש אפשרות לקבל את הערכה בדואר, הערכה היא אכן רב פעמית ויש כמה חברות. למשל: LADY Q, FERTILITY-FOCUS ועוד. מחירם נע בין 25-30$ (כולל משלוח). אני הזמנתי אחד משם ומחכה כרגע לבואה.

למעלה