../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

כ"כ הרבה מה לעשות ליצור יש מאין כ"כ כלום ממה לבנות... ...מהנקודה שאני נמצאת בה עכשיו, אני רק רוצה לזכור את העיניים האדומות שלי מהבכי ממש עכשיו... פשוט לצלם את התמונה הזו... ולזכור כמה שאני שונאת את עצמי ככה...

ותשחק

New member
מאושרת מתוקה..

מותר לך לבכות מותר לך להוציא את כל הזעם והתסכול מותר לך להאדים ולדמוע מותר לך להרגיש חסרת אונים ועם כל זה - מותר לך לאהוב את עצמך גם ככה, כי את אחת שיש בה אהבה גם לעצמה.

אמת !!! ... ותשחק ...

רוצי להיות מאמנת אישית ... את אישיות יפה ! עיזרי לאנשים לצאת מבועת דימיונם ההרסנית ... מעריצך !

פשושית37

New member
מאושרת יקרה

הרי יש בך כל כך הרבה אהבה הפני קצת מאותה אהבה אלייך כי הרי יש כל כך הרבה מה לאהוב בך בכל מצב בכל זמן יש לך גם הכח לבניין ובטוח שאת יודעת ליצור יש מאין יש לך הכלים והיכולות אז מה זה כמה דמעות?? הצליחי אחותי ממני שמאמינה ביכולתך להצליח

../images/Emo201.gif מאושרת יקירתי

לכולנו ישנם גם ימים כאלה. הגדולה היא להתמודד עם הימים האלה ולקום ולהתחזק ולהתחשל מהם. לא משנה מה הסיבה לבכי, בכי זה דווקא דבר די טוב, מרגיע ומשחרר. ברגעים כאלו תסתכלי ותודי לאל על כל הדברים הטובים שיש לך בחיים ותגלי שיש המון מהם. מקווה שקמת הבוקר, הרבה יותר מחוזקת ועם המון המון כוחות.

אחותי..

מי כמוני יכול להבין אותך.. כאבך הוא כאב אמיתי.. כאב של אמא. נותר לי לחבק אותך.. אוהבת..אהובה.

../images/Emo201.gif ת ו ד ה ר ב ה ל כ ו ל כ ם...

ועכשיו שואבת כח מהסערה שבי ומהדמעות שבעיניים. קמה על רגליי מיישרת את חי'י בגדיי מלוכלכים עכשיו אבל, לאט לאט הבוץ ייבש וירד ומתחתיו יתגלה נקיון בגדיי גוף אחר טבעי יותר בצבע אחד יחיד ואחיד... מתוך הכאב מתוך צרחת הלב...

ותשחק

New member
../images/Emo13.gif

מזכיר לי אותי מתנערת.. הרבה הצלחה בקימה ובהליכה בדרך.

למעלה