nutmeg

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif

היום נסעתי הביתה באוטובוס. הרדיו זימר בקול רם את השיר "חיילים יצאו לדרך" של נעמי שמר. היה מה-זה-אינפנטילי ודפוק?! רציתי לקבור את עצמי מבושה מול כל החילים שבקושי עמדו על הרגלים עם הפקלאות והנשק. בחיים לא הרגשתי ככה. מה ני'יגיד לכם? היה מוזר לאללה! כל הזמן רציתי שיגמר כבר השיר הדבילי הזה. כמה שהוא היה לא רלוונטי ולא במקום ולא בזמן ולא בשומדבר! אוף!
 
../images/Emo4.gif חיילים מסכנים

המפקד אז קבע שבלי טאקט זה נורא והגדוד צריך ללכת כל הדרך חזרה (או לפחות עד לנהג ולבקש שיחליף תחנה.) אגב, פעם ראשונה שאני נתקל בשיר הזה. איזה מזל (שיש את גוגל.)
 

גרי רשף

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הרבה זכויות יש לנעמי שמר, אבל יש להודות שהיו לה גם כמה וכמה שירים ממש דביליים וזה אחד מהם. אגב- היו גרועים ממנו..
ןמה רבותא בכך? החיילים רגילים לשמוע שירים של אלתרמן ופתאום נעמי שמר? או אולי- הם עברו את הקסבה של שכם ואת הרס"ר הרשע עם השפם, אבל נוכח נעמי שמר לא יעמוד להם (
) כוחם?
 
למעלה