../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

זה התחיל מזה, שהתבלטתי עם ללכת עם חברה שלי לקיק בוקסינג, או ללכת לגא'ז כי עם אני לא הלך לגא'ז לא יהיה גם ביום רבעי בגלל סוכות וכו'.. וקיק בוקסינג יש כל יום, אבל פשוט לא עשיתי ספורט כמו שצריך ביום שבת כי היה יום כיפור
אוך..
. ושעה אני מתלבטת(מזל מוזנאיים) ואני שיגעתי חצי עולם בטלפונים יש לי עוד שעה להחליט לאן אני הולכת נשסבעת לכם! וחברה שלי מהקיק בוקסינג, הצליחה לשכנעה אותי כמובן לבוא איתה\= ודווקא יש ריקוד שהכיוגרף עשה ממש יפה ורציתי להמשיך אוף בסוף הלכתי לקקי בוקסניג כן נורא נהנתי כמובן, אבל עכשיו אני מרגישה שאני רוקדת פחות יפה
, ידעתי שהייתי צריכה ללכת
לגא'ז סססססס
ע מ ' ק.. אבל מצד שני אני צריכה להגיד תודה שזה הצרות שלי ולא דברים אחרים(
)

חחח... צרות של עשירים....

סתם סתם... בחיים צריך לעשות הרבה החלטות וגם ההחלטות הקטנות משפיעות עלינו וצריך גם לדעת להתמודד איתן....

את צריכה לראות ../images/Emo4.gif

באמת אני מרגישה שאני לא יודעת כבר לרקוד, את צריכה לראות אותי נוהגת ובדיבורית מתקשתר לכל העולם כבחתיכת עצבים אוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סעמ'ק עם מזל המזונאיים הזה, אני לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתת לאן ללכת, לשם או לשם ואני בכביש יכולה כל רגע לשנות את הכיוון זה שם וההוא שם, חחח ואמא שלי פחדה שאני הלך לנהוג שאני עצבנית(אשכרה איזה צרות) סעמ'קקקקקקקקקקקקקקקקקק

ואני עושה כאלו קטעים לאמא שלי

מספרת לה והכל, ואז אני אומרת לה מה דעתך אמא: איני אוהבת שאת רוקדת לכי לגא'ז. אני: אבל לא עשיתי הרבה זמן קיק בוקסינג- למרות שעכשיו יהיה לי הרבה שבמשך השבוע, אמא: אז לכי לקיק בוקסניג, אני: אבל לא יהיה לי גא'ז ביום רבעי בגלל סוכרות אמא: אז לכי לגא'ז אני: לא רוצה ביי
"נכנסת לאוטו" מתקשרת לחברה. אני: אני ממש מתלבטת לאן ללכת(ומתחילה להסביר את האופציות ולמה חברה: אני הייתי הולכת לקיק בוקסינג אני: אבל את לא אוהבת גא'ז אני כן תחשבי רגע, חברה: אז לכי לגא'ז, אני: אבל הרבה זמן לא עשיתי קיק בוקסינג! חחח וככה זה עם כל אחד, ואז הגעתי לקיק בוקסניג, (ראיתי שיש עוד 15 דקות לשעור בגא'ז וחשבתי אולי ללכת לגא'ז, עד הדקה האחרונה של השעור) והכל בגלל שאני מזל מוזנאיים

חחח...

את ממש מאמינה בקטע של המזלות והכל אה? אל תקחי את קשה ... אני דלי וגם אני כזאת

חחח../images/Emo6.gif לפעמים, אבל מזל מוזנאיים

באמת מתלבט הרבה, זה ידוע אני בכלל מזל מוזנאיים טיפוסית

לפי דעתי

פעם הבאה תלכי לג'אז, כי זה נראה שאת אוהבת את זה יותר וחוץ מזה גם בשעורי ג'אז ומחול בכללי עושים ספורט, אומנם לא כמו בקיק בוקסינג אבל זה לא משנה. תלכי אחרי מה שאת באמת אוהבת, וכמו שאמרת קיק בוקסינג יש כל יום, את יכולה ללכת גם היום או מחר..

הריקודיות לא נעלמת בכזאת קלות

לא נורא הפעם הלכת לקיק בוקסינג ופעם הבאה שתתלבטי תלכי לג'אז... אם זה עוזר ומנחם אני הייתי בוחרת את אותה הבחירה כמו שאת עשית

בתור התחלה

אני לא מתה על ג'אז, אבל זה לא תירוץ קיק בוקסינג זה פשוט כיף!!! כל כך הרבה הוצאת אנרגיה... ואם כבר את מדברת על לשכוח לרקוד תארי לך את מצבי, לא רקדתי כבר שלושה חודשים
זה ממש מתסכל... נראה לי שאם אני ילך עכשיו לשיעור אני יראה ממש מגוחכת

אבל בובה,

את יותר מקצועית רוקדת קלאסי והכל, אני רק גא'ז, אינ חולת גא'ז פאנקי ואו כ"כ כיף, כן אני ממש אוהבת גם קקי בוקסניג איפה את משרתת בת"א? יכול להיות תגידי לי אולי יהיה לי מקום לתת לך[; ועם לא קשור לצבא, מה מעשייך עכשיו?

התבלבלת קצת...

עדיין לא התגייסתי... אני מתגייסת עוד חודשיים אני לא רוקדת בנתיים כי... מהסיבות שלי... הייתי רוצה אבל אני לא יכולה ובקשר לקיק בוקסינג, אני חושבת שזה נכון שהחלטת להישאר שם כי האינסטינקט הראשוני הוא בד"כ הנכון!

צודקת (אבל לא יודעת)

בטח עם לא הייתי הולכת לקיק בוקסינג, הייתי גם כן משגעת אותכם.. בכל אופן עם את צריכה המלצות על מקום וכל דבר, אני גם במסרים
תודה חמודה

H e l p3

New member
חחח... את ילדה מצחיקה מאוד ../images/Emo13.gif

בגלל שלא היית בשיעור אחד זה אומר שאת לא רוקדת יפה? בולשיט! זה לא בא והולך. זה כישרון. כמובן שעל הטכניקה את צריכה לעבוד והפסקה של הרבה זמן משפיעה מאוד אבל בג'אז זה פחות קריטי מאשר בקלאסי אז אני בטוחה שיכולת הריקוד שלך לא השתנתה.

חחח תודה חמודה[:

ושחושבים על זה, גם קיק בוקסינג זה קורדינציה, עושים פה עם היד בוקס שם עם הרגל"בלה בלה בלה" ;]

למעלה