• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

Antonio Montana

New member
מממ..

האמת היא שעכשיו שאת אומרת לי שאת מנתניה ושם הטסט, אז אולי כדאי לא ביום שישי בבוקר :) כי באמת *קצת* קשה שם בזמנים האלה. אבל מצד שני, תמיד עסוק שם! אבל יהיה בסדר. את מורגלת לזה. ואני חושב שזה כן הגיוני, כנראה כל הטסטרים יוצאים לפגרה באוגוסט, עובדה שלא עושה את מורי הנהיגה שמחים במיוחד.. את יודעת שבמרץ הם שבתו עם השביתה שהייתה, המורי נהיגה הפגינו ואז הם חזרו לעבוד ולעשות טסטים? כן כן.. אז זאת ההזדמנות הכי טובה שלהם לקחת קצת חופש אני מניח. לדעתי, הכי חשוב להראות בטסט ביטחון.. הרבה ביטחון.. כמובן לא מופרז, אבל להראות שאת יודעת דבר או שניים על נהיגה. לא להסס! הססנות = כישלון. מי יתן ותיפרדי מנחש הצפע בהקדם האפשרי!

apl

New member
אולי הוא יקדים לי ....מאוד מקווה

לעשות לפני יום שישי והיום אקבל תשובה אם יקדימו או לא. והזמנים שאני הכי שונאת לנהוג בהם זה יום שישי לפני 16:00. זה פשוט סיוט,במיוחד שאת המסלול עושים באזה"ת ובסביבה וזה מגעיל לנסוע שם. מבחינת תנועה\צמתים\אנשים < נהגים נתנייתים חסרי סבלנות> וכו.. וכן,אני יודעת שהייתה שביתה..כול המדינה הייתה מושבתת במרץ-אפריל,והתיאוריה שלי גם כן נדחתה בכמה חודשים טובים בגלל השביתה הזו. אז הכול היה תקוע באויר בלי אפשרות לגשת לשום דבר..
עוד חסר שאענש מ"למעלה" על איך שאני מכנה את המורה שלי ולא אעבור טסט
בגלל זה..

adgr

New member
גברת - תחליפי מורה

אחרי הטסט אם עברת או לא עברת.

למעלה