• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif

לא הייתי כבר איזה חודש <או יותר,מי סופר> בפורום,לא קראתי ולא השתתפתי כי מנטלית כבר הייתי קרובה להרמת ידיים בקשר לכול הרשיון הזה שסוחט כ"כ הרבה אנרגיות,מצב רוח והרבה הרבה כסף על כול הטסטים והאגרות אז ויתרתי על כמה שבועות לכתוב פה...והנה אני שוב פה<עדיין בלי חדשות טובות לגבי קבלת הרשיון העלוב הזה,ועם זאת המיוחל כ"כ>. נכשלתי לפני 20 יום בערך בטסט שלישי לחינם<היצמדות חד פעמית לרכב מימיני-2 דקות לפני סיום הטסט> מאז לקחתי 3 שיעורים בשבוע שעבר...כול שיעור שעה.. בשיעורים הוא אומר לי שאני נוהגת טוב וכבר שולטת בכול מה שצריך בשביל לגשת ולעבור בטסט...וכמובן שהלימוד האמיתי "והשפשוף" של הנהיגה-יהיה רק לאחר קבלת הרשיון. דיברתי עם המורה יום רביעי שעבר,והוא אמר שהוא ישריין לי מקום לשלישי<מחר,19 לחודש> ושיש לי טסט בשלישי,נתן לי טופס אגרה ואמר לי לסדר את הכסף שאני חייבת לו על השיעורים...ולקבוע איתו שיעור ליום שלישי לפני הטסט... עשיתי אחרי הטסט השלישי כבר 3 שיעורים,אני מרגישה יותר ממוכנה לגשת ולעבור...כי כבר עשיתי כ"כ הרבה שיעורים ואין יותר מה לשפר במסגרת השיעורים<כי כפי שכבר נאמר,הלמידה האמיתית היא לאחר קבלת הרשיון>. <בשביל ההבהרה,בין הטסט השני לשלישי עשיתי כ-11 שיעורים של שעה כול אחר>. היום התקשרתי אליו לאחר כמה ימים שלא היה שיעור ו"הזכרתי" לו לגבי הטסט של מחר.. הוא טען שלא לקחתי מספיק שיעורים בין הטסטים ושהוא לא מגיש אותי מחר.....אמרתי לו שאני מעוניינת לגשת מחר כי אני באמת מרגישה מוכנה וחוצמזה יש לי עוד דברים לעשות ולסיים לפני תחילת שנת הלימודים,ושאני חייבת כבר לגשת בלי לדחות את זה כול הזמן...המורה רוצה לקבוע לי עוד שיעורים<130 ש"ח לשיעור של שעה!> לפני הטסט הבא,בינתיים לא אמרתי לו שאין לי הרבה כסף<למרות שברור למדי שההורים יעזרו קצת...אבל זה כבר מוגזם כי רוב כולו של הרשיון והטסטים שולמו על ידם>לשלם על כול השיעורים. הוא רוצה לקבוע לי לחמישי עם 3 שיעורים נוספים לפחות,אני לא יכולה ולא רוצה לגשת בחמישי,אלא מחר<והוא אמר שיש לו מקום>. וזהו...שיחה אחת שלי איתו במשך 3 דקות קצרות הספיקה להוציא לי את כול הרוח מהמפרשים. גם ככה הייתי מאוד מאוד מאוכזבת ומעוצבנת שהכשילו אותי בטסט הקודם והייתי מאוד קרובה להרמת ידיים...עכשו כל הסיפור חוזר על עצמו.. אם לי אין הצלחה,אז לפחות לכם שתהיה.. תודה למי שהשקיע זמנו על קריאת ההודעה... שלכם,apl ענ

מצטער בשבילך ../images/Emo10.gif

אני לפני חודש התחלתי ללמוד נהיגה וציפיתי ברוב תמימותי לגמור עם זה עד סוף החופש הגדול. עם הזמן גיליתי ש... NOT GONNA HAPPEN! אכן תהליך נוראי. את רצינית שהכשילו אותך בטסט על הצמדות חד פעמית למכונית בימין? אם ככה אני אשכרה הולך להכשל 10 פעמים בטסט אחד
בכל מקרה, אל תתיאשי. יש אנשים שהמצב שלהם הרבה יותר גרוע, טסט רביעי זה עדיין לא סוף העולם, ותחשבי שבכל מקרה צריך לסיים אם זה מתישהו ואם לא תעשי את זה כמה שיותר מהר רק יהיו לך יותר ויותר הגבלות מעצבנות (מישהו אמר 6 חודשים עם מלווה?). אז אם צריך לעשות עוד כמה שיעורים בשביל הטסט הבא אז תעשי, ואם צריך לעשות אח"כ עוד טסט אז תעשי, זה כלום לעומת מה שעשית עד עכשיו. תחשבי כל הזמן שהרי הרוב מאחורייך, ואם תתייאשי עכשיו זה לא יחזיר לך את כל הכסף שבזבזת (או יותר נכון, שההורים שלך בזבזו), זה רק יזרוק אותו לביוב. לפי מה שאני מבין את כבר נוהגת מצוין. אני עוד לא ניגשתי לטסט אחד, וזה אפילו לא נראה באופק, כך שהייתי מתחלף איתך בשמחה בקטע הזה. רק שיהיה בהצלחה.

apl

New member
אענה בהודעה הזו לכול התגובות:

אז ככה.. כן,על הטסט הקודם נכשלתי בגלל היצמדות במקרה חד פעמי<לא משהו קריטי של חיים או מוות\שפשוף האוטו מימין> למכונית שפנתה איתי לשמאל...במקרה<או שלא> אותו נהג ברכב היה הבן של המורה שלי לנהיגה.. אז זה מאכזב ומאוד.. מה גם הטסטר הוסיף לי לדו"ח שלא הסתכלתי מספיק במראות..שזה שקר כזב לדעתי כי הסתכלתי מעל ומעבר וזה ברור שהוא ציין את זה כדי שהדו"ח לא יהיה יבש בעל סעיף אחד בלבד...זה היה מבאס ומכעיס אבל לא היה לי הרבה מה לעשות.. אגב,לגבי אותה קביעה של זמן מלווה לחצי שנה-אז עד שזה יתקבל יקח הרבה זמן..בינתיים הח"כים בפגרה,ואני מקווה שלכול חברי הפורום שעכשו לומדים תאוריה ושיעורים-כבר יהיה רשיון ולא יצטרכו להיתקע עם אבאמא חצי שנה כמלווים:).. לגבי מה שאמרת שצריך לעשות כמה שיעורים שצריך..אז בוא אני אגיד לך שלמורה בכלל לא אכפת "לתת" לי כמה שיותר שיעורים ולטעון שאני צריכה אותם-למה?! כי הוא רוצה למשוך כמה שיותר זמן ושאעשה שיעורים בזמן הזה.. אני חושבת שאין מישהו שעשה כ"כ הרבה שיעורים כמוני< 85-חצי שעה כול שיעור> ואני מרגישה מוכנה לגשת לטסט הבא אחרי 3 שיעורים כי ככה אני חושבת שצריך,ולא לפי מה שהמורה חושב ורוצה שאעשה.. לגבי אותה "מצוינות" בנהיגה?! האמממ אני נוהגת טוב יחסית לאחת שעשתה הרבה שעות על הכבישים...חניות פה ושם...זה כנראה אני אלמד טוב טוב אחרי הרשיון...ומצוינות-מושלמות זה דבר ששואפים אליו עם הזמן וזה בטוח לא בא מלימוד עם המורה השודד
.. תגובה ל-SDRules: הוא אמר היום לאמא שלי "אני חושב שלבת שלך יש סיכויים ~הרבה~ יותר גבוהים לעבור את הטסט הזה אם תיקח בימים הקרובים <עד יום חמישי=יום הטסט המיועד לי נכון לעכשו> 3 שיעורים.אני מעריך שזה יעזור לה לעבור את הטסט בהצלחה. שתתקשר אליי מחר ותקבע שיעור אחד<חצי שעה> ובימים הבאים שיעורים כפולים." אתה מבין לאיזו רמה של פלצנות ושקרים הגענו עם מורי הנהיגה האלו? אני אומנם לא מכלילה,אבל יש הרבה שזה קרה להם והמורה בוא נאמר...לא מת להיפטר מהם...הרי בלעדיי לא יהיה לא אוכל על השולחן,ומה עם מתנות לנכדים???? בלי הכסף שלי הוא יקרוס כלכלית.. לגבי מועד הטסט-הוא רוצה לעשות לי בחמישי ו"לתרגל איתי כמה שיעורים לפני כן"... בקשר למה שנסגר עם אמא שלי...היא אמרה שהיא תשלם את השיעורים ואני רק את הטסט...אבל זה הפך כבר ל-130 ש"ח לפה 150 ש"ח לפה..בלי שום שליטה וניהול הכסף שלי המורה מחליט כמה הוא רוצה לעשות לי ואני כבר מתנגדת באופן עקרוני...זה נמאס לעשות מה שהוא מחליט בשבילי! ל-crusher: מזל טוב על קבלת הרשיון המיוחל אחרי כ"כ הרבה חודשים של למידה ותסכולים בעקבות הטסטים החוזרים ונשנים.. ואכן,כולם מקבלים רשיון לבסוף,וגם אני אקבל...אבל יש עקרונות לדעתי שאין לפסוח עליהם... לא לתת למורה הנהיגה להחליט מה כמה ואיך! אם יש את הרמה הבסיסית לעבור טסט שהתלמיד חושב שהוא יכול לצלוח את הטסט ובהצלחה,ועוד אחרי המון שיעורים של תרגול,יש יכולת להעריך ולהחליט על הזמן שהוא מרגיש שהוא צריך לכול שלב ושלב בדרך לרשיון בין אם זה תאוריה\טסט פנימי\טסט חיצוני... לסיכום:משרד התחבורה זה קרקס מדרנו.כול המורים מתחרים על הקהל. איזה תרגילים על איזה קהל< תלמידי המורים השונים>... תודה לכול העונים עד כה,ובהצלחה בהמשך..

מזדהה ומבינה....../images/Emo73.gif

הדבר היחיד שאני יכולה להגיד,זה שאני מבינה אותך!!! גם אנילאחר אינספור שיעורים ,ואחרי הכשלות בשני טסטים(כשבטסט השני שהיה לפני חודש,הוא היה איזה עשר דקות,בלי חנייה ובלי כלום,והייתי בטוחה שאני עוברת ניכשלתי)),דבר שאיכשהו מוטט אותי בנוסף לאכזבה,אבל מה שהכי פגע בי ,זה היחס של המורה,החוסר התעניינות שלו,וזה שאפילו לא היה לו אומץלהגיד לי שניכשלתי...טוב לא משנה,עוד סיפור כלול בזה) מה שאנימנסה להגיד,שהיה לי לא קל אחרי זה,כשאת רוב השיעורים אני ממנת את עצמי,וכך כל הקיץ והחופש נהרסו(כי לא עשיתי כלום ,חוץ מלממן את הנהיגה).אבל מה שעשיתי זה פשוט התגברתי ועשיתי שינויי!החלפתי מורה נהיגה,וזה נתן לי נקודת אור שונה וחדשה על העניין עם הרבה תקווה! אז נכון שלפני שבועיים נכשלית טסט שלישי עם המורה החדש,אבל זה באמת היה בזבוז של טסט.כאשר הטסטר היה עצבני,ואחרי איזה 7 דקות שהתחלתי את הנסיעה(שהייתה התחלה מצויינת)הוא נגע לי בהגה,בשיא החוזק בגלל מיקום בנתיבים. וזה מה שדפק לי את כל הטסט,ואני יודעת שעם טסטר אחר ואפילו אותה טעות,כבר היה לי רישיון,אבל זה מה יש,ועכשיו ממשיכים הלאה לטסט הבא,בצורה חיובית ובסוף לכולם יהיה רישיון! ואם את חושבת שהו אסתם מותח אותך בשיעורים או שתחליפי מורה ישר,לא קל אבל מגיעים להבנה ולהסכם עם מורים אחרים!!! או שפשוט תאיימי עליו.אני בכלל לא מבינה את המורים האלה,שלא איכפת להם מהשם הרע שיוצא להם. מה שאני מנסה להגיד על תתני למורה לסחוט אותך ,אבל גם אל תביעי התמרמרות יתר,כי נדמה לי שמורים יכולים לעשות קומבינות עם טסטרים!!ואני כמעט בטוחה שזה קורה מידי פעם... אז שוב המון בהצלחה....וחשוב לזכור אף פעם לא להרים ידיים! כמו שמישהו פעם אמר פה! "זה אף פעם לא נגמר ,עד שזה באמת נגמר"

apl

New member
כנ"ל לגבי

כול מה שכתבת ...זה גם לי ככה.... כול הכסף הלך על הרשיון והטסטים...עזבי 150 ש"ח לכאן או לכאן,אבל ההוצאה הענקית הבלתי פוסקת...זה כ"כ מעצבן...עושים מלא שיעורים ויש הרגשה ששום דבר לא זז..אני התחלתי ללמוד בערך בפברואר וחשבתי שאסיים הכול עד יוני-עד הבגרויות והחופש...אבל זה המשיך גם לסוף החופש..בתקווה גדולה שזה לא ימשיך בשנת הלימודים... אגב,אני ממש חושבת להחליפ מורה כי שלי הוא טוב רק שאני בשיעור,הוא אחלה,נחמד מצחיק והכול...אבל ברגע שזה מגיע לכסף ולטסטים-הוא לוחץ,קובע על דעתו דברים...מחליט בשבילי מה איפה ומתי...וזה מעצבן... אבל יש לזה יותר חסרונות מיתרונות..כי בעצם איזה מורה ירצה להתחיל ללמד אותך 4 שיעורים לפני הטסט,ואת בזמן הזה חייבת להתרגל לאוטו שלו..וזה בעייתי.. המורה שלי כרגע הוא לגמרי מפגר.... לעזאזל שייתן לי לנהל את הרשיון שלי איך שאנ..השתלטות טוטאלית....רק מה מצחיק אותי אצלו...כשאני אומרת לו שאין לי כסף מיותר להוציא מהמשכורת העלובה שלי בתחילת החופש על כול השיעורים..אז הוא אומר לי "בשביל מה יש אבא,אה?" וזה כ"כ מעצבן ומעלה את העצבים שהוא מתערב לי בכסף....מי הוא בכלל שיגיד לי את זה...???? ולגבי השם הרע,את כ"כ צודקת....חברות שלי וכולם אומרים לי את זה... הרבה שמעתי שאצל המורה שלי עוברים רק ב-3 -4 ...איך באמת לא אכפת לו מהשם הרע ....
ולכי דברי לקיר...זה כבר יותר ריאלי מאשר לדבר למורים האלו. ולגבי הקומבינות שבין המורה לטסטר...גם פה זה נכון..אפילו בטסט האחרון שלי שפסלו אותי כביכול רק על טעות אחת<היצמדות לרכב מימיני-חד פעמי זה קרה> 2 דקות לפני סוף הטסט אני כמעט בטוחה שזה קרה.... אבל לכי תדעי מה היה שם..מה הם דיברו ביניהם.. בקשר לשאר...הכי מעצבן זה שיש טסט קצר ואת מרגישה שעברת אותו ולא היה "משהו קריטי" שיכול לפסול אותך...ובסוף את נפסלת בגלל טעות קטנטנה או נגיעה טפשית של הטסטר בהגה...כזה מעצבן כזה מוכר.. בהצלחה גם לך!

../images/Emo73.gif|זהדברים שלא ציינתי מקודם....

טוב , אז ככה! אני התחלתי ללמוד נהיגה בדיוק לפני שנה!!וחשבתי שאני אעבור את זה מהר,אבל בהתחלה היה לי את הבעיה עם התיאוריות כמו שקורה לרבים אחרים,אבל אצלי זה קרה כי בכל שאלון שהיה לי היו לי שאלות מנוע,עד שבסוף החלטתי ללכת ולהבין את הפואנטה של המנוע.כשעברתי את התיאוריה לפני שמונה חודשים חשבתי שמכאן הדרך לרישיון היא קצרה מאוד.(כי עברתי כבר קרוב לשיעור שלושים)אבל זה לא היה ככה.ואני ממש מבינה את ההוצאה הגדולה,אני חיה בחרטה מתמדת שפעלתי בפזיזות ולקחתי את המרוה שלקחתי.נכון צעיר ונחמד,עושה צחוקים אבל הביטויי "עין אחת צוחקת ,אחת דופקת "נכון!!ולגבי הטסטים גם אותי הוא לא רצה להגיש,וגם אני פה די הלחצתי אותו,אבל קלטתי ששיטת הלימוד שלו היא פשוט דפוקהה מהיסוד(חבל שקלטתי מאוחר)רק בשיעור 70 אחרי הטסט השני החלטתי לעזוב אותו! וגם אני כשהתחלתי את מסלול הטסטים בסביבות מאי התחלתי לשים לב יותר לתלמידים שעושים טסטים אצל המורה שלי(הראשון)והפלא פלא רוב התלמידים עוברים מטסט שלישי ומעלה,כשזה גם בהחלט מגיע אצל לא תלמיד אח דולא שתיים לטסט חמישי!!לגבי הטסט השני,ראיתי את המורה מדבר עם הטסטר לפי הטסט וגם שמעתי ,משפט שהוא לא מובן למי שלא צריך להבין.... ונראה לי שבגלל זה הטסט שלי היה כל כך קצר!!! עכשיו ההעיצה שלי,אם את חושבת המורה שלך באמת חרא,אז קודם תמצאי מורה וספרי לו את סיפורך,תנסי לקחת אחד שיש לו אותו אוטו(אם את לומדת באוטו,שרוב מורי הנהיגה מעדיפים ללמד בו ,אז זה יהיה קל)ותגיעי איתו להסכם על מספר שיעורים וטסט!! נכון הצעד הזה הוא בהחלט קשה,ותאמיני לי שאני מכירה את כל התלבטויות,אבל לפעמים צריך לקחת סיכונים,ואותם צריך לקחת רק אחרי שאת ודאית שהו אמורה טוב ויש לו המלצות וכמה שיותר!!!! לסיכום,אני מקווה שהצלחתי לעודד אותך,ולגרום לך לראות את האור בקצה המנהרה,ואת האמת זה רק עניין של זמן ,עד שיהיה לנו רישיון!!שבוע ייותר שבוע פחות,זה כבר לא משנה לנו!! אז אני מאחלת לך ולשאר חברי הפורום הסובלים מאותה בעיה המון המון
ומצטערת אם זה היה ארוך מידי!!

apl

New member
../images/Emo26.gifאין סוף לחוצפה:

לאחר שהמורה ה"מתוק" שלי הבטיח לי טסט מוכן למחר(יום חמישי 21.8) הוא ביטל אותו בטענה ש"אין מספיק בוחנים למחר,ול-14 חבר'ה כמוך בוטל הטסט מחר"...ואני שואלת..אילו עוד תרוצים הוא יפברק לי,אה? יש משהו שעוד לא שמעתי??? נכון לעכשו,אני אתקשר אליו מחר<כבקשתו> ואברר מתי יש טסטים לאלו שבוטל להם... בקשר לדברים שלך חלום ורוד..זה או שיש לנו את אותו מורה,או לפחות המורים שלנו הם אחים אבודים שלא מצאו אחד את השני.... את מתארת את אותו התהליך...ממש כמו שלי.. אני עברתי גם כן תיאוריה בשיעור מתקדם<זו הייתה השנייה שלי> ידעתי כבר הכול...היה טוב היה נחמד....וחשבתי שקפצתי מדרגה לעבר הטסט הראשון.. אבל לא...זה לקח זמן עד שנגשתי..נכשלתי ב-1,2,3 וכרגע ה4 מוכן לירייה. מקווה לעבור בו. גם אצל המורה שלי יש הרבה שעברו ב3-4 והלאה<אני נמנעת מלכתוב מספרים שמא זה יהיה מזלי
> ...אבל מה אפשר לעשות? הכסף לא יוחזר...אבל יש רשיון ביד. לגבי החלפת ההגיגים בין המורה לטסטר..אז גם אצלי זה היה ככה באחרון. המורה שלי אמר לנו ממש לפני תחילת הטסט שזה טסטר טוב והוא יעביר אותנו והוא גם עושה קצרים בדרכ,ובאמת היה לי טסט 12 דקות..ממש קצרצר.. הטסט היה קל,לא הייתי בטוחה בעצמי יותר משהיה באותה הפעם..ממש חשבתי שאעבור.. מה שאני יכולה להגיד זה שזו שעשתה איתי את הטסט היא לא נהגה יותר טוב ממני...אבל כולם יודעים שצריך יותר מזל משכל,זה הרי כמו עסקי קזינו,מהמרים שם ומי שזוכה-לוקח את כול הקופה.. האממ ובקשר להחלפת מורה..אני אראה מחר לפי מה שעופר יגיד לגבי מועדי הטסט הבאים...בתקווה שיהיה לי בקרוב ואעבור אותו
שנזכה כבר לראות את הפתק העלוב -רשיון.... כיסי הג'ינס שלי כבר מתחננים להחזיק את הדף המקופל הזה בתחת! בהצלחה

Antonio Montana

New member
מחזיק אצבעות בשביל שתיכן

אני מקווה שהמורה שלך יתן לך טסט בקרוב ומי יתן ותעברו במהרה. אני יודע ומזדהה עם מה שאתן מרגישות כי גם אני הגעתי לנקודה שהייתי כל כך קרוב לרישיון אבל עדיין כל כך רחוק. זה רק ממתיק את הרגע שתעברו טסט. זה יהיה רגע מתוק מאוד מאוד, והוא יבוא בקרוב!

SDRules

New member
לתלמדים יש נטייה "לפחד" מהמורה

לנהיגה, וזה לא צריך להיות כך- הוא עובד בשבילך- את זאת שקובעת בעניין הנהיגה שלך, הוא לא יגיד לך כמה שיעורים לקחת ואם בכלל לפני הטסט! ואם הוא הבטיח לך טסט מסוים- זכותך לדרוש אותו!.. ושוב.. שיהיה לך המון בהצלחה.. ותעדכני אותנו לגבי זה...
(אגב.. אני בת!:)

apl

New member
../images/Emo9.gif פעם ראשונה שאני טועה בקשר לכנוי

של מישו... בן\בת...אז סורי..
נכון שהוא עובד בשבילי ואני זו שמשלמת וקובעת את התהליך של הרשיון אבל הוא משחק בי וכנראה שלא רק אני נדפקת אלא כול תלמידיו..ככה שהרשיון שלי בידיים שלו ואני זו שיוצאת כנועה...אין הרבה מה לעשות בעניין... ותודה שוב!

SDRules

New member
מה אני אגיד לך.... זה לא אמור להיות

ככה.. הייתי מציעה לך לעבור מורה, אבל אני לא יודעת איך הוא בתור מורה ואם זה יועיל לך עכשיו... בכל אופן, אם אני לא טועה כתבת כאן שהוא דחה לך טסט נוסף שהיה אמור להיות לך מחר, לדעתי תדרשי ממנו טסט בהקדם האפשרי (אפילו תתעקשי על זה של מחר) ותגידי לו שאת לא מוכנה לקחת יותר שיעורים עד שהוא לא מגיש אותך- ז"א עד לשיעור שלפני הטסט (אלא אם כן נחוצים לך השיעורים האלה שבין הטסטים..) ו.... את מוזמנת לעדכן אותנו..

SDRules

New member
תראי........

קודם כל... זה לא נורא.. אל תתייאשי!:)) עכשיו.. אם את רוצה לגשת לטסט מחר והוא כבר אמר לך שהוא נותך לך אותו (כפי שאת אמרת- "והוא אמר שהוא ישריין לי מקום לשלישי<מחר,19 לחודש> ושיש לי טסט בשלישי")- אז תכריחי אותו! הוא לא יכול להכריח אותך לקחת עוד שיעורים לפני הטסט.. הוא פשוט לא יכול! ההחלטה היא רקבידיים שלך... את גם יכולה לגשת ביום חמישי לטסט בלי לקחת אף שיעור לפניו אם את רוצה.. ואם את מרגישה שאת מוכנה ואת רוצה לגשת ביום שלישי- תעמדי על שלך! אז זהו... שיהיה לך המון המון

crusher

New member
תני לי לספר לך משהו

אני התחלתי את לימודי הנהיגה שלי בספטמבר (לפני קצת פחות משנה) מהסיבה הפשוטה שהיה לי יומולדת בינואר אז רציתי להספיק לעבור טסט עד אז מסתבר שהחיים זה לא מה שחשבתי... לקח לי הרבה שיעורים, הרבה עצבים, הרבה לחץ והרבה כסף עד שעברתי טסט, שלישי, ביוני(!!!) כשחשבתי שהכל כבר אבוד, עברתי... הזמן יעשה את שלו ובסופו של דבר את גם תקבלי את הרישיון שלך... ככה זה, זה קורה לכולם. תאמיני לי שאת לא מקרה יחיד

adgr

New member
אל תוותרי

תזכרי שכל המיבחנים הללו הם לכיסוי תחת של הרשויות. לגבי השיעורים - יתכן ואת כבר מוכנה אבל למה לא לעשות עוד כמה ש"ח לפרנסת המורה ובני ביתו. תוצאות המיבחינים לא מעידים על יכולת נהיגה, יכולת אישית ...ולא מנבאים אם תהיה נהגת טובה או לא . הלחץ נובע ברובו מהרצון להוכיח שהנך נהגת טובה שתצליח לעבור את המיבחנים. האמיני בעצמך , הביטחון יבוא לבד. ככל שקשה הדרך ההגעה ליעד מתוקה יותר.

nas19

New member
תקשיבי... זה קצת יעצבן אותך אבל...:

למרות שלא חסרים מורים חארות שרוצים רק לעשוק אותך, נניח שהמורה שלך הוא איש ישר. אז ככה : הוא צודק אם הוא חושב שלא לקחת מספיק שיעורים, יכול להיות שאת מרגישה מוכנה אבל אל תסמכי רק על האינסטיקטים שלך כי יכול להיות שתכשלי על עודף בטחון בנהיגה... תסמכי על המורה שלך הוא יודע בדיוק למה הוא עושה את זה.. והוא רוצה לטובתך. נכון, יכול להיות שהוא רוצה לעשוק אותך אבל הכל תלוי אם הוא באמת ישר או לא ( תשאלי מישהו שלמד איתו ) אני יכול להביא לך דוגמא ממני: ב-2 טסטים המורה שלי אמר לי שעדיף לדחות את זה בכמה שבועות ולא הקשבתי לו וכמובן נכשלתי בגלל כמה וכמה סיבות. ברגע שהתחלתי להקשיב לו וידעתי שהוא רוצה לטובתי התקדמתי והשתפרתי ועברתי טסט. ותאמיני לי שזה בא לי ביזע ודמעות במיוחד שההורים שלי הוציאו על נהיגה משהו כמו 10,000 ש"ח אז תנסי להקשיב לו ואל אל אל אל..... אל תרימי ידיים!!!! אני עברתי בטסט 11 ועכשיו אין יותר שמח ממני, אני מאחל שתגמרי את זה מהר (יותר ממני אני מקווה) אז לכי תשחקי אותה ילדה- וטסט שלישי זה לא כזה נורא.....

apl

New member
האמממ

בעיקרון שמעתי על הרבה תלמידים שלומדים אצל המורה שלי שהם עברו ב3-4..אם לא יותר... חוצמזה שאני כבר עושה עכשו טסט4 ,לקחתי מהון שיעורים ואני מרגישה מוכנה ללא קשר לביטחון עודף..אני אומנם בטוחה בנהיגה שלי ובהחלטות שאני לוקחת<או יותר נכון אקח לאחר שיהיה רשיון> ואני חושבת שדווקא ביטחון בנהיגה זה מה שחשוב...לא יותר מדי אבל כן..להיות בטוחים שעושים את מה שצריך..כמובן בלי לקחת את החוק לידיים.. בקשר למורה...הוא לא הכי ישר וכנה... כמו היום..נקבע לי טסט<אחרי שביטלו לי בשלישי> ל-14:00 והוא בוטל עקב זה שאין מספיק בוחנים להיום... אתמול אני זו שהתקשרתי אליו ושאלתי אותו לגבי קביעת שיעור לפני הטסט,,והוא הודיע לי שלא בטוח אני ניגשת... אזי; אם מגיעים למצב שהתלמיד הוא זה שצריך כול הזמן להיות עם השעון על הדופק כדי שלא יהיה משהו ברגע האחרון שיתבטל לו-זה כבר לא בסדר מצד המורה...הוא רק מוריד את האמון בו כשהוא לא מעדכן וכו וכו.. בטסט הבא אני כבר מקווה לעבור.. חוצמזה,
ויומולדת שמח לך!

apl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המורה שלי בטוח שעשו אותי באצבע. אתמול הוא אמר לי שהיום אתקשר אליו ואקבל מועדי טסט לפני יום שישי\תחילת הלימודים. עכשו דיברתי איתו והוא אמר שאין בסוף טסטים לשבוע הקרוב כפי שהבטיח שיהיה <ע"ע יום שישי>. הוסיף ואמר שכול הטסטרים בחופשה *אני תוהה אם גם הם יצאו לחופשת חופש גדול ושבים לעבודה לעשות טסטים ביום שישי..למה לא?! גם הם בני אדם<
>*... מועדי הטסט-יום שישי 8\29 בשעה 9 בבוקר.מה הסיכויים שאעבור טסט ביום עמוס שכזה ועוד באזה"ת. יום א-8\31 בשעה9:30-תחילת שנה"ל,לא אוכל לעשות אז. יום ב-9\1 בשעה 8:30\1:30... בקיצור,אלה זמנים לא נוחים בכלל,הוא הבטיח שאעשה ביום שלישי\חמישי\בשבוע הקרוב...ולא קיים... הוא יודע רק לז**ן בשכל על מספר השיעורים שאני צריכה לקחת בשביל לעבור טסט.

Antonio Montana

New member
אל תפקפקי ביכולת שלך לנהוג בבוקר.

אל תפקפקי ביכולת שלך לנהוג ביום שישי בבוקר. את בטח יודעת כשבאים לטסט לא מפקפקים ביכולת לנהוג.. כי זה גם איכשהו כישלון אוטומטי איפשהו. את יודעת לנהוג בכל המצבים ובכל הזמנים! ואת תעברי, אני מחזיק לך אצבעות.. אני מבין אותך ובאיזה מצב את. המורה שלך נשמע כמו נחש אמיתי בקטע הזה, של השיעורים, והטסטים וכל זה.. הייתי שוקל להחליף אותו אם הייתי את אבל מכוון שאת קרובה לטסט הבא שאת תעברי אותו אז אין מה להתעסק בזה. :) בהצלחה, תעדכני אותנו! אגב, היכן את עושה את הטסטים? כלומר באיזה משרד רישוי בארץ?

apl

New member
ומה באמת הסיכויים שאעבור ביום שישי?

הכול עמוס באזה"ת,משאיות מביאות סחורה,אנשים נוסעים לקניות בבוקר,לסידורים...והכול ממש עמוס ובעייתי בצמתים הבעייתים ממילא..לא נעים לנסוע שם אפילו ביום "רגיל". לגבי המורה שלי-הוא לא סתם נחש,אלא נחש צפע:).. כבר אין לי מה להגיד עליו..הכול אחלה ונחמד ומצחיק איתו-עד שזה מגיע לכדי קביעת שיעורים על פי רצונו וביטול טסטים אחד אחרי השני..מצידו שאעשה עוד 10 שיעורים נוספים ואשלם עוד איזה 1000 ש"ח. וזה באמת הגיוני שבשבוע אחד הרבה טסטרים יצאו לחופשה ולא מגישים בגלל זה? זה נשמע תמוה ביותר!
ולשאלתך,אני נתנייתית- משמע אני עושה בנתניה <לצערי>

למעלה